Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:wpadłam powiedzieć dobrej nocki....:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:calus:siem witam z Tobą:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buhahaha... to tak w ramach promocji?? 1+3 gratis :cool3: na pewno sie dziewuszka ucieszy... i jest opcja że teściówki sie poubijają- która mądrzejsza... :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o prosze- i jeszcze 2 sztuki- bonusik do gratisów. ja mogę pokryć koszta podróży- ale tylko w jedną strone;) Aguś... wracaj do nas- brakuje nam 1/3 [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:[/quote] [quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti:[/quote] kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu: dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:)
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:)[/quote] wracaj do nas :placz:
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer'] ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:[/quote] :evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']wracaj do nas :placz:[/quote] no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti: [quote name='malawaszka']:evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol:[/quote] ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti: i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti: a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:pamiętacie ....i tęsknicie:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol:[/quote] :shake: :shake: ja musiałam wytłumaczyć :mad: szanownej mamie mojego kolegi , że w moim domu - nie dotyka się do żelazka , szmat , odkurzacz, szczotki , mopa , garnków , kuchenki , pralki ..... ..... że nie jest u siebie tylko w gościach :diabloti:
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer'] a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:[/quote] poka poka :multi: a ja tam zazdraszczam - chciałabym, żeby mi ktoś kawe zrobił i pranie włączył :evil_lol:
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Waszka , tylko u mnie było takie ryzyko , że jak raz bym pozwoliła to bym się już nie pozbyła :evil_lol: Dawaj fajerwerki córko moja :mad:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dawam to cos co na zywo naprawde bylo piekne:diabloti: pierwszy raz robilam w noc foty i piewrszy raz fajerwery.... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/15/0ccf799b6db73ed6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/15/f4235387c11e4f8c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/15/9ec0250ff7310c51.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/15/915d49e8429d3a01.jpg[/IMG][/URL]
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale fajerwery :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to Ty przygotowałaś na cześć swojej gosposi?? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow .......nasza ty 1/3 ...aleś się postawiła na powitanko:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']Wszystko przeczytałam :diabloti:[/quote] [B]Ty sie chwalisz???czy zalisz????:diabloti:[/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mieli-li????? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]no mili sie cos na bank sie mieli.....:diabloti: [/B] [quote name='Maga100'][B]I znów ciężko mi to przychodzi :cool1: [/B] [B]ładne zdjęcia :cool1: [/B][/quote] [B]ja swoim nieprofesjonalnym okiem rowniez sie podpisuje pod przedmowczynia......:loveu: .[/B] [B]bardzo interesujace a Diler ma niesamowite miny...a i jakis czasmi taki polamany na tych fotach na tej łace....konine wcina czy cos.....[/B]:lol: [quote name='Vectra']Dijejka , rewela[/quote] [B]nio...te fajerwerki to superowsko Tobie wyszły.....[/B] [B]Ty jednak na tym napoju z maczkowi i tych kjakejsach to swietnie działąsz kochana......rewelacja:loveu: [/B] [B]dzien dobry.....[/B] [B]tez przeczytalam wszystko .....:diabloti:[SIZE=1][COLOR=pink] chwale sie:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer']kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu: dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:[/quote] [quote name='dealer']no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti: ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti: i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti: a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:[/quote] I Ty śmiesz narzekać:mdleje::mdleje::diabloti: cudne fajerwerki:loveu:
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 siemanko:loveu: [URL]http://images28.fotosik.pl/15/915d49e8429d3a01.jpg[/URL] :loveu: ulalaaaaa....
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [URL]http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg[/URL] Ta jest dla mnie extra :multi: Czy pod tymi fajerwerkami handlowałaś prochami? :diabloti: [B][COLOR=DarkGreen]ciach [/COLOR][/B][COLOR=DarkGreen][COLOR=Black]:mad:[/COLOR][/COLOR]
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dijejk, no choo tu :razz::razz: Chho mi podogryzasz troszku:loveu::loveu:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:nawet wieczorkiem nie da się na kompka......:-([/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts