Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek Nasza Ty 1/3:loveu::loveu::loveu:
nawet nocką nie możesz opuścić Cerbera:razz::diabloti:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']halo haloooo babo czy Ty masz Canona S5 IS czy S3 IS??? :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:chiba 3[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:cool3:nasza Ty1/3 ...pomyliłaś grzybki ...nie kurki się zbiera a [U]muchomorki[/U] sromotnikowe[/B][/I]:grins::grins::grins:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]Szkoda że Cię dziś nie było z Nami w Ustroniu :shake:spędziliśmy milutki dzionek ...chociaż był zaplanowany 3/3 razem:shake:...czy to jeszcze będzie możliwe:razz:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

czesc Alunia:loveu:...bedzie mozliwe to na pewno...jeno kiedy nie wiem...

[quote name='paula_z']Cześć Aga :p Żyjesz? ;)[/quote]

zyje....ale co to za zycie?:diabloti:
[quote name='bonita']Heloł Dilerki gdzie Wy są? gdzie kjakejsy?[/quote]
czesc pani mod:multi: kjakejsy som tylko tera samoobsluga:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Doberek Nasza Ty 1/3:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]nawet nocką nie możesz opuścić Cerbera:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
nocka jestem tak padnieta ze juz mi sie nic nie chce....:-(

[quote name='malawaszka']halo haloooo babo czy Ty masz Canona S5 IS czy S3 IS??? :razz:[/quote]
sssssssssssssssssssssssss tsy:diabloti:

Posted

kochane moje przepraszam ze was nie nawiedzam ale ....nadrobie jak bede wolnym czlowiekiem:diabloti:

a tymczasem szybko pare fotek:)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/14/bcea3d2ac10dccf5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/14/8a058db3743b854b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/14/1b9cabf114f5d8f5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='madzia i medor']A kiedy zwracają Ci wolność mła luba????:p:p[/quote]

najprawdopodobniej za jakies 10 dni....

[quote name='AlKil']Witaj Dealerkowa!:multi:
Fajny kawałek konia wszedł Ci w obiektyw. A poczęstował swoim śniadankiem???[/quote]
nie poczestowal...prychnal mi w obiektywa:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:...czyżby za 10 ...jakie to budujące;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

podobno max 10.....tfu tfu...nie zapeszam:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']podobno max 10.....tfu tfu...nie zapeszam:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]to se pościskam kciukasy[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']
sssssssssssssssssssssssss tsy:diabloti:[/quote]

wow ale rozbudowana wypowiedź :diabloti:

kawałek kunia super :loveu:

a wogóle to ja nie nadrabiałam - czy ktoś może mi powiedzieć czemu nasza Dilerka taka zajęta???? :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']wow ale rozbudowana wypowiedź :diabloti:

kawałek kunia super :loveu:

a wogóle to ja nie nadrabiałam - czy ktoś może mi powiedzieć czemu nasza Dilerka taka zajęta???? :oops:[/quote]
Ja ci odpowiem :diabloti:
Nasza Dilerka gości swoją teściową :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Ja ci odpowiem :diabloti:
Nasza Dilerka gości swoją teściową :loveu: :diabloti:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
albo moją :cool1: jak by mi teściowa zapowiedziała że wpada na pare dni to chyba bym sobie w łeb strzeliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja po 2 minutach mam jej dość :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Vectra']albo moją :cool1: jak by mi teściowa zapowiedziała że wpada na pare dni to chyba bym sobie w łeb strzeliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja po 2 minutach mam jej dość :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!!

podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol:

wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!!

podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol:

wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:
i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...