Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dealer napisał(a): sama jestes pigwa:eviltong: Nie ma to, jak z samego rana takie komplementy:loveu::multi::multi::multi:
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dealer napisał(a):a moze sie on ze szczescia zapowietrzyl:razz: ze szczescia?:errrr: ojeja jeja naprawde? :errrr: :errrr:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']zapraszam do mnie na wczasy:diabloti: :loveu:już siem zapakowywuję ....będę 29 o świcie:diabloti: [quote name='malawaszka']:klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol:pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie ma to, jak z samego rana takie komplementy:loveu::multi::multi::multi: ach jaka jestem mila :loveu: evaxon napisał(a):ze szczescia?:errrr: ojeja jeja naprawde? :errrr: :errrr: nooo juz ci lepiej?:diabloti: malawaszka napisał(a)::klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol: Wasiu nie zawstydzaj mnie:oops: aczkolwiek ciesze sie ze cie uzdrowilam:diabloti: tak opanowalam aparata ze ostatnio w bialy dzien robilam zdjecia na iso 400 bom slepa jest i nie zauwazylam...jeno sie zdziwilam czemu mi zdjecia jakies takie dziwne wyszly:diabloti:
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dealer napisał(a): nooo juz ci lepiej?:diabloti: tak opanowalam aparata ze ostatnio w bialy dzien robilam zdjecia na iso 400 bom slepa jest i nie zauwazylam...jeno sie zdziwilam czemu mi zdjecia jakies takie dziwne wyszly:diabloti: bardzo lepiej:loveu: ojj Dilerko ale gapa z ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu: i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już do Ustronia prawie spakowana , chociaż mije towarzystwo podróży jeszczeza granicą;)
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już do Ustronia prawie spakowana , chociaż mije towarzystwo podróży jeszczeza granicą;) kochaaana ja to niedługo już sięzacznę pakować na sierpień i zasiądę na walizce przy drzwiach i tak będę siedzieć :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']kochaaana ja to niedługo już sięzacznę pakować na sierpień i zasiądę na walizce przy drzwiach i tak będę siedzieć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pamiętaj ...tylko 20 kg;)
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pamiętaj ...tylko 20 kg;) :shock: mniej muszę wziąć bo mam zamówienie od siostry na ubranka dla Oliwki i coś tam jeszcze J chce żebym zabrała dla jego brata:placz:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 malawaszka napisał(a)::shock: mniej muszę wziąć bo mam zamówienie od siostry na ubranka dla Oliwki i coś tam jeszcze J chce żebym zabrała dla jego brata:placz: nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) cześć córko :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Vectra napisał(a):nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 malawaszka napisał(a):dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong: trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti: myślałam o obroży i smyczy staffikowej , ale mam nadzieje ze uda mi się kupić na wystawie we stolycy :cool1:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Vectra napisał(a):trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti: moja jedna to jak trzy inne :diabloti:
Gonitwa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 malawaszka napisał(a):moja jedna to jak trzy inne :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To prawie tak jak moja...:diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='evaxon']co trzy dupy to nie jedna:grins: :grins: :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: AMENT :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']AMENT :diabloti::diabloti:na wieki wieków:diabloti::diabloti::diabloti:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']już siem zapakowywuję ....będę 29 o świcie:diabloti: pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu: bede czekac....juz se stolek przy drzwaich postawilam i ide czatowac co by was nie przegapic:diabloti: [quote name='malawaszka']i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti: ja mam na drugie wstyd i niewinnosc:diabloti: [quote name='Vectra']nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) cześć córko :loveu: :loveu: :loveu: czesc matko:loveu: :loveu: :loveu: a jest cos dla mnie na tej liscie:razz: [quote name='paula_z']Cześć Aga :multi: :D "Coś mi tu śmierdzi" ;) czesc Paula:multi: pewnie byl zewlok jaki w tej trawie :evil_lol:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong: [quote name='Vectra']trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti: myślałam o obroży i smyczy staffikowej , ale mam nadzieje ze uda mi się kupić na wystawie we stolycy :cool1: [quote name='malawaszka']moja jedna to jak trzy inne :diabloti: [quote name='Gonitwa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To prawie tak jak moja...:diabloti: [quote name='evaxon']co trzy dupy to nie jedna:grins: :grins: :grins: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']AMENT :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:na wieki wieków:diabloti::diabloti::diabloti: goopie goopie goopie:stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonitwa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dealer napisał(a):goopie goopie goopie:stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mądra się odezwała...:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 czesc Aga:loveu: pojawiam sie i znikam i znikam......:loveu:
Recommended Posts