Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]UWAGA!!!! dilerowa!!!! wyznaję ci uczucie... :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]reszta na gie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

oczom mym sie ukazalo to wyznanie.....:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i co Ty na to???

jezdem hepi:loveu:

[quote name='Vectra']No to bardzo słuszny wybór co do aparata :loveu:
witaj moja Ty wredotko jedyna w swoim rodzaju :loveu: :loveu: :loveu:

moja wiedzmo ukochana witaj:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrzcie jaka mam klatę:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]tam prosze nie zaglądać:diabloti:[/FONT]

TAM nic nie ma:diabloti:

[quote name='evaxon']oo Dilerka szaleje z fotami:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu:

no bawie sie:evil_lol:

Posted

.....witaj Dilerówna
ciumam Cie:loveu::loveu::loveu:........troche ochłody w ten upalny dzionek:eviltong::eviltong::eviltong:
chyba dzisiaj już do Cię nie wlez
e bo czasu nimom:placz::placz:

Posted

[quote name='BeaC'].....witaj Dilerówna
ciumam Cie:loveu::loveu::loveu:........troche ochłody w ten upalny dzionek:eviltong::eviltong::eviltong:
chyba dzisiaj już do Cię nie wleze bo czasu nimom:placz::placz:

witaj Luskowa zapracowana:multi:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:musiałaś to napisać ...teraz chłopakowi przykro:razz:[/FONT]

yyyy...ale fo pa popelnilam...:oops:
[quote name='malawaszka']S3IS bardzo fajny :razz::razz::razz: no to teraz chyba musze podwoić dawke leków na alergię :evil_lol:

na poczatku tylko...potem sie uspokoje:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
yyyy...ale fo pa popelnilam...:oops: [FONT=Arial]:razz:nooo już mi chłopaka utulkaj i rzeknij że ci przykro:p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nooo już mi chłopaka utulkaj i rzeknij że ci przykro:p[/FONT]

utulkany...sobie spi na moim wlasnym lozku:loveu:

Posted

[quote name='dealer']utulkany...sobie spi na moim wlasnym lozku:loveu:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiedziałam że tak zrobisz :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]cześć dilerka... znów jestem ... naumiana... :cool1:
ADAM odwalił mi lekcje ... z czego nic nie zrozumiałam, popędzałam go "tak, tak, wiem, rozumiem, no jasne, AHA! okej" żeby tylko już se poszedł a ja żebym mogła wrócić do WAS.. :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć dilerka... znów jestem ... naumiana... :cool1:
ADAM odwalił mi lekcje ... z czego nic nie zrozumiałam, popędzałam go "tak, tak, wiem, rozumiem, no jasne, AHA! okej" żeby tylko już se poszedł a ja żebym mogła wrócić do WAS.. :evil_lol::evil_lol:
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ,że Pan Nauczyciel nie zrobił egzaminu;)...e ty bystra bestyjka jesteś więc i tak to łapniesz;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiedziałam że tak zrobisz :loveu:[/FONT]

albowiem dobra kobieta jestem:razz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć dilerka... znów jestem ... naumiana... :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]ADAM odwalił mi lekcje ... z czego nic nie zrozumiałam, popędzałam go "tak, tak, wiem, rozumiem, no jasne, AHA! okej" żeby tylko już se poszedł a ja żebym mogła wrócić do WAS.. :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

witaj, o wrocona i naumiana:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
utulkany...sobie spi na moim wlasnym lozku:loveu:

zarazki do łóżka wpuszczasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: przecież to smród i bród :shake: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
zarazki do łóżka wpuszczasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: przecież to smród i bród :shake: :diabloti:

owinelam go folia spozywcza.......:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i jak ....zakonserwowany chłoptaś;)[/FONT]

Bidok zafoliowany w TAKI UPAŁ!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...