agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 kolezanka Dilskiego o trudym do wymowienia tureckim imieniu:razz: i gonitwy z panienkami:p
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 niki_ill napisał(a):Witamy sie w ponury i pechowy dzien,,,aparat mi ducha wyzional :-( :shake: witamy....a to nieszczescie cie spotkalo:shake: umarl na amen??
niki_ill Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a to nieszczescie cie spotkalo umarl na amen?? Raczej tak:-( Antyk jeden..teraz nei ma wyjscia trzeba nakrecac TZ na nowy :evil_lol:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 niki_ill napisał(a):Raczej tak:-( Antyk jeden..teraz nei ma wyjscia trzeba nakrecac TZ na nowy :evil_lol: a to dzialaj kobieto dzialaj:evil_lol:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='niki_ill']Raczej tak:-( Antyk jeden..teraz nei ma wyjscia trzeba nakrecac TZ na nowy :evil_lol: tak i to szybko i zdecydowanie :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Dilski na wybiegu;)[/FONT]
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']hej malenka lece na ciebie:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...on do mła biegnie:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst']hehehhhe ma sie ten błysk w oku i fałd na mózgu :evil_lol: wierszyk wpadł mi do głowy jak robiłam coope jakby to kogos interere :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja proponuje podac to do prasy...kiedy przyszła Twoja wena:loveu: :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...on do mła biegnie:loveu::loveu::loveu:[/FONT] taaa do tla:diabloti:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']taaa do tla:diabloti:[FONT=Arial]:pod 29 bedzie u mła ....on tego u cia nie strzimie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 pieknie , pięknie , możesz ucałować B :diabloti: spisał się na medal :diabloti: kupiłaś spory zapas herbaty ? :diabloti:
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer'] O żaba:crazyeye::loveu: [quote name='dealer'] sama jestes robal:diabloti: Wypraszam sobie:obrazic: - jak już to robaczyca:diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pod 29 bedzie u mła ....on tego u cia nie strzimie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :help1: :flaming: [quote name='Vectra']pieknie , pięknie , możesz ucałować B :diabloti: spisał się na medal :diabloti: kupiłaś spory zapas herbaty ? :diabloti: tiaaaa...meliski:diabloti: [quote name='madzia i medor']O żaba:crazyeye::loveu: Wypraszam sobie:obrazic: - jak już to robaczyca:diabloti: no to sobie wyprosilas...robaczyco:loveu:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):a torebusie z arszenikiem kupiła ? kupilam spraj na insekty...:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):kupilam spraj na insekty...:diabloti: obawiam się że to za mało :shake: :shake: wiesz teraz się to mutuje , uodparnia :cool1:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):obawiam się że to za mało :shake: :shake: wiesz teraz się to mutuje , uodparnia :cool1: boje sie:placz: przytul mnieeeeeeeeeeeee:placz:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):boje sie:placz: przytul mnieeeeeeeeeeeee:placz: oć utulkam :loveu: :loveu: :loveu: a wiesz że jest PIŁA 3 :cool3: na pewno jeszcze nie oglądałaś :diabloti:
Recommended Posts