Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti:

no coz....nie kazdy musi tak szybciutko dochodzic jak Ty...inni potrzebuja troszke wiecej czasu i zrozumienia i zainteresowania.....
badz , ze Ty odrobine bardziej tolerancyjna i wyrozumiała.....:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti:

[FONT=Arial]:oops::oops::oops: no czasem ... [/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:blefffff ona jeździ Rządową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no coz....nie kazdy musi tak szybciutko dochodzic jak Ty...inni potrzebuja troszke wiecej czasu i zrozumienia i zainteresowania.....
badz , ze Ty odrobine bardziej tolerancyjna i wyrozumiała.....:diabloti:

[FONT=Arial]ooo... widzisz... i to sie nazywa wyrozumiałość :loveu::loveu: Agunia wie o czym mówie... czas, zainteresowanie, zrozumienie... gra wstępna... a nie tak od razu- ciach i już... i już mam cie kochać :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:oops::oops::oops: no czasem ... [/FONT]

:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]ooo... widzisz... i to sie nazywa wyrozumiałość :loveu::loveu: Agunia wie o czym mówie... czas, zainteresowanie, zrozumienie... gra wstępna... a nie tak od razu- ciach i już... i już mam cie kochać :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:razz:no weź ....to ja z Agą śpie i będziemy sie podgryzać w uszka:oops::eviltong:.......[/FONT]

Posted

jestem wrocona......moj TZ sie chyba poczuwa do winy albo cos...bo mi prezenta sprawil....wlasnie sie bawie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jestem wrocona......moj TZ sie chyba poczuwa do winy albo cos...bo mi prezenta sprawil....wlasnie sie bawie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:co to za zabaweczka;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i tu cisza :shake: [/FONT]

no jak nikogo ni ma to sama ze soba nie bede pisac....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:co to za zabaweczka;)[/FONT]

czarna....nieduza.....

i robi tak.....

ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']no jak nikogo ni ma to sama ze soba nie bede pisac....:diabloti:

czarna....nieduza.....

i robi tak.....

ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jestem jestem jestem:loveu::loveu::loveu:
no śliczne ...to teraz bedzie tysiąc fotecek:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ŁAŁ!!!!! ale robi :loveu: [/FONT]

na razie sie bawie.....nie wiem co z tego wyjdzie:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]jestem jestem jestem:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]no śliczne ...to teraz bedzie tysiąc fotecek:loveu:[/FONT]

zawsze bylo tysiac fotecek:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']na razie sie bawie.....nie wiem co z tego wyjdzie:diabloti:

zawsze bylo tysiac fotecek:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nie robione takim czarnym co robi O TAK:p....no KCM :loveu::loveu::loveu:umiechnij się;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a zrobisz fotki teściowej?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:Klockowa ...jutro przyjeżdzasz do mła myć monitor ....cały mam spluty herbata .....nie pisze sie takich rzeczy jak ja czytam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']eeee jakiego psa?? zdawalo ci sie chyba:diabloti:
Chiba coś mi się na binokl rzuciło :roll: Pewnie ten nietoperz :evil_lol:

Fajnie robi :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:ale nie robione takim czarnym co robi O TAK:p....no KCM :loveu:umiechnij się;)[/FONT]

ja ciebie tez kofffam:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a zrobisz fotki teściowej?? :diabloti: [/FONT]

dla ciebie kochana oczywiscie ze tak:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Klockowa ...jutro przyjeżdzasz do mła myć monitor ....cały mam spluty herbata .....nie pisze sie takich rzeczy jak ja czytam:diabloti::evil_lol:[/FONT]

dobrze ze cie szczeka nie wypadla:diabloti:

[quote name='evaxon']śmieszny jakis:evil_lol:

wypraszam sobie:cool1:

[quote name='Vectra']no co to chwal się :diabloti: bo ładnie się zapowiada

z twych ust mistrzu takie slowa.......

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zniknęłaś.......kurcze a może jednak będzie krócej ...i.....;)[/FONT]
[FONT=Arial]KCM:loveu:Nazsa 1/3:loveu:[/FONT]

tak mi net muli ze sie....eee wkurzylam i poszlam czytac bo mi ksiazki przyszly nowa dostawa ....:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Wuuuu, nowy sprzęciorek :razz:

wuuuuu..Madzia:loveu:

[quote name='Vectra']Nowy sprzęciorek i od razu jak zważniało to chamstwo ,że nawet nie stuknie już do dogociółek :diabloti:

stukam przeca...stuk stuk....

[quote name='paula_z']Chiba coś mi się na binokl rzuciło :roll: Pewnie ten nietoperz :evil_lol:

Fajnie robi :loveu:

Paula witaj...uwazaj na binokle...:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Witamy z samego rańca i zarazem żegnamy:) Do wieczora!
witam i zegnam:p

[quote name='Hugo-Kochaś']czesć Dealerkowa - jeszcze czytasz instrukcję obsługi?????

taaaa literki skladam i szukam instrukcji po polskiemu....bo po niemieckiemu to jakos mi nie wchodzi

dogo dziala....a miala byc apokalipsa....:diabloti:

kurrrrde znowu musialam emoty ciachac....

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dijejowa,no to chwal sie jakie foteczki nacykałaś:razz: :razz:

iiiii nie ma czym sie chwalic...pogoda do bani na razie....moze potem sie rozpogodzi to pojde pocykac:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...