Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti: no coz....nie kazdy musi tak szybciutko dochodzic jak Ty...inni potrzebuja troszke wiecej czasu i zrozumienia i zainteresowania..... badz , ze Ty odrobine bardziej tolerancyjna i wyrozumiała.....:diabloti:
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti: [FONT=Arial]:oops::oops::oops: no czasem ... [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:blefffff ona jeździ Rządową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no coz....nie kazdy musi tak szybciutko dochodzic jak Ty...inni potrzebuja troszke wiecej czasu i zrozumienia i zainteresowania..... badz , ze Ty odrobine bardziej tolerancyjna i wyrozumiała.....:diabloti: [FONT=Arial]ooo... widzisz... i to sie nazywa wyrozumiałość :loveu::loveu: Agunia wie o czym mówie... czas, zainteresowanie, zrozumienie... gra wstępna... a nie tak od razu- ciach i już... i już mam cie kochać :eviltong:[/FONT]
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:oops::oops::oops: no czasem ... [/FONT] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ooo... widzisz... i to sie nazywa wyrozumiałość :loveu::loveu: Agunia wie o czym mówie... czas, zainteresowanie, zrozumienie... gra wstępna... a nie tak od razu- ciach i już... i już mam cie kochać :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:razz:no weź ....to ja z Agą śpie i będziemy sie podgryzać w uszka:oops::eviltong:.......[/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 jestem wrocona......moj TZ sie chyba poczuwa do winy albo cos...bo mi prezenta sprawil....wlasnie sie bawie:diabloti:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']jestem wrocona......moj TZ sie chyba poczuwa do winy albo cos...bo mi prezenta sprawil....wlasnie sie bawie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:co to za zabaweczka;)[/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i tu cisza :shake: [/FONT] no jak nikogo ni ma to sama ze soba nie bede pisac....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:co to za zabaweczka;)[/FONT] czarna....nieduza..... i robi tak..... ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti:
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer'] czarna....nieduza..... i robi tak..... ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti: [FONT=Arial]ŁAŁ!!!!! ale robi :loveu: [/FONT]
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']no jak nikogo ni ma to sama ze soba nie bede pisac....:diabloti: czarna....nieduza..... i robi tak..... ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jestem jestem jestem:loveu::loveu::loveu: no śliczne ...to teraz bedzie tysiąc fotecek:loveu: [/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ŁAŁ!!!!! ale robi :loveu: [/FONT] na razie sie bawie.....nie wiem co z tego wyjdzie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]jestem jestem jestem:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no śliczne ...to teraz bedzie tysiąc fotecek:loveu:[/FONT] zawsze bylo tysiac fotecek:diabloti:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']na razie sie bawie.....nie wiem co z tego wyjdzie:diabloti: zawsze bylo tysiac fotecek:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nie robione takim czarnym co robi O TAK:p....no KCM :loveu::loveu::loveu:umiechnij się;)[/FONT]
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]a zrobisz fotki teściowej?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/FONT]
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a zrobisz fotki teściowej?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:Klockowa ...jutro przyjeżdzasz do mła myć monitor ....cały mam spluty herbata .....nie pisze sie takich rzeczy jak ja czytam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer'] śmieszny jakis:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no co to chwal się :diabloti: bo ładnie się zapowiada
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:razz:zniknęłaś.......kurcze a może jednak będzie krócej ...i.....;) KCM:loveu::loveu::loveu:Nazsa 1/3:loveu: [/FONT]
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nowy sprzęciorek i od razu jak zważniało to chamstwo ,że nawet nie stuknie już do dogociółek :diabloti:
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']eeee jakiego psa?? zdawalo ci sie chyba:diabloti: Chiba coś mi się na binokl rzuciło :roll: Pewnie ten nietoperz :evil_lol: Fajnie robi :loveu:
Gonitwa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witamy z samego rańca i zarazem żegnamy:) Do wieczora!
BoJa2 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 czesć Dealerkowa - jeszcze czytasz instrukcję obsługi?????:roll:
agbar Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:ale nie robione takim czarnym co robi O TAK:p....no KCM :loveu:umiechnij się;)[/FONT] ja ciebie tez kofffam:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a zrobisz fotki teściowej?? :diabloti: [/FONT] dla ciebie kochana oczywiscie ze tak:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Klockowa ...jutro przyjeżdzasz do mła myć monitor ....cały mam spluty herbata .....nie pisze sie takich rzeczy jak ja czytam:diabloti::evil_lol:[/FONT] dobrze ze cie szczeka nie wypadla:diabloti: [quote name='evaxon']śmieszny jakis:evil_lol: wypraszam sobie:cool1: [quote name='Vectra']no co to chwal się :diabloti: bo ładnie się zapowiada z twych ust mistrzu takie slowa....... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zniknęłaś.......kurcze a może jednak będzie krócej ...i.....;)[/FONT] [FONT=Arial]KCM:loveu:Nazsa 1/3:loveu:[/FONT] tak mi net muli ze sie....eee wkurzylam i poszlam czytac bo mi ksiazki przyszly nowa dostawa ....:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Wuuuu, nowy sprzęciorek :razz: wuuuuu..Madzia:loveu: [quote name='Vectra']Nowy sprzęciorek i od razu jak zważniało to chamstwo ,że nawet nie stuknie już do dogociółek :diabloti: stukam przeca...stuk stuk.... [quote name='paula_z']Chiba coś mi się na binokl rzuciło :roll: Pewnie ten nietoperz :evil_lol: Fajnie robi :loveu: Paula witaj...uwazaj na binokle...:diabloti: [quote name='Gonitwa']Witamy z samego rańca i zarazem żegnamy:) Do wieczora! witam i zegnam:p [quote name='Hugo-Kochaś']czesć Dealerkowa - jeszcze czytasz instrukcję obsługi????? taaaa literki skladam i szukam instrukcji po polskiemu....bo po niemieckiemu to jakos mi nie wchodzi dogo dziala....a miala byc apokalipsa....:diabloti: kurrrrde znowu musialam emoty ciachac....
agbar Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 jak mnie wnerwia ten brak edycji....:angryy: :angryy: :angryy:
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dijejowa,no to chwal sie jakie foteczki nacykałaś:razz: :razz:
agbar Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Dijejowa,no to chwal sie jakie foteczki nacykałaś:razz: :razz: iiiii nie ma czym sie chwalic...pogoda do bani na razie....moze potem sie rozpogodzi to pojde pocykac:diabloti:
Recommended Posts