Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
oć utulkam :loveu: :loveu: :loveu:

a wiesz że jest PIŁA 3 :cool3: na pewno jeszcze nie oglądałaś :diabloti:

dziekuje moja mila:loveu:
PILA3??.....mam szukac natchnienia?:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
dziekuje moja mila:loveu:
PILA3??.....mam szukac natchnienia?:diabloti:

nooooo :diabloti: :diabloti: :diabloti:

dealer napisał(a):
szkoda slimaczka...sama zezre:diabloti:

egoistka :shake: wstyd :-(

Posted

Vectra napisał(a):
nooooo :diabloti: :diabloti: :diabloti:

egoistka :shake: wstyd :-(

oj..no podziele sie ......z Dilim:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ale mialam przygode........poszlam na spacerek z Dilskim....idziemy sobie, czlapiemy i nagle:crazyeye: widze owce!!! wszedzie owce!!!nie pilam nic wiec to nie omamy....
okazuje sie ze jakims sposobem owieczki wydostaly sie zza plotka i wedruja po okolicy. Mysle sobie trudno -pies musi kupac i sikac -idziemy dalej miedzy owce...troche sie balam ze je Dili przerobi na gotowy produkt do grilla ale nie....to te bandyty na nas TUPALY:crazyeye: ale udalo nam sie przejsc....

wracamy, slycze zalosny placz....rozgladam sie, nie widzie nic...ide na sluch, pies za mna......JEST! w krzakach zaplatana, oddalona od stada, od mamusi placzaca mala owieczka, brazowiutka kudlatka,malusia taka i smutna i zalosnie placze:-( ...pieskowi ''siad '' i ''zostan'' i dawaj po owieczke zblakana.....po krotkiej chwili sama podeszla...podeszla? phi...toz ona ledwo chodzi taka malusia...myk owieczke na raczki i idziemy do stadka ja podrzucic....moj kochany , zloty pies nawet nie mruknal, powachal zwierzatko i??? polizal:crazyeye: ..jaka ona byla mieciusia, malusia i juz nie plakala jak ja nioslam....doszlismy do owiec, postawilam ja na ziemi, kudlatka zaplakala i TUP TUP mamusia przypedzila......i tak oto zakonczyl sie wieczorny spacerek z pieskiem....

a o ile sie nie myle to byla ona:)

[FONT=Arial]
no dilereczko... pykasz sobie na konto z pójściem do nieba... a ja nie chce!!! :placz::placz: chcem żebyś trafiła do mnie... do piekła!!! :placz::placz:
[/FONT]

[quote name='dbsst']hehehhhe ma sie ten błysk w oku i fałd na mózgu :evil_lol:

wierszyk wpadł mi do głowy jak robiłam coope jakby to kogos interere :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]buuuhahahahhah gówniany wierszyk :diabloti:

zdjęcia dilskiego też widziałam ... nie cytuje.. box jak box ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]no dilereczko... pykasz sobie na konto z pójściem do nieba... a ja nie chce!!! :placz::placz: chcem żebyś trafiła do mnie... do piekła!!! :placz::placz:[/FONT]

[FONT=Arial]zdjęcia dilskiego też widziałam ... nie cytuje.. box jak box ;)[/FONT]

ze ja do nieba:crazyeye: nieeeeeeeeeeee..ide ja zatluc te owce brudna , paskudna:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Ala!!!!!!!!!!!!!!!! specjal for ju:diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziękuję ....specjality a\la Dilski:eviltong::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']ze ja do nieba:crazyeye: nieeeeeeeeeeee..ide ja zatluc te owce brudna , paskudna:diabloti:

[FONT=Arial]tak zrób :diabloti:

jak możesz wisieć TYLE na skypie??? wisi i wisi... o matko :mdleje:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak zrób :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]jak możesz wisieć TYLE na skypie??? wisi i wisi... o matko :mdleje:[/FONT]

ja nie wisze...siedze sobie:diabloti: podlacz sie:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:q*wa gdzie ta moja aureolka:eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

chyba raczej rozki....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja nie wisze...siedze sobie:diabloti: podlacz sie:razz:
[FONT=Arial]nie moge.. klienci u dentystki siedzą... słuchaliby co mówie.. jak dałybyście mi dojść....

do słowa :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:q*wa gdzie ta moja aureolka:eviltong:

[/FONT]

buhahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie moge.. klienci u dentystki siedzą... słuchaliby co mówie.. jak dałybyście mi dojść.... [/FONT]

[FONT=Arial]do słowa :evil_lol:[/FONT]

to choooooo nie bedziemy nic mowic...pomilczymy sobie, wsluchamy sie w swe oddechy:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie moge.. klienci u dentystki siedzą... słuchaliby co mówie.. jak dałybyście mi dojść....

do słowa :evil_lol:
[/FONT][FONT=Arial];)...no weź nie ociągaj się ....postraszymy troche pacjentów:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']skupiony chlopak przy tych modlach jest dosc intensywnie:cool1:

albowiem , przy modlach skupionym byc nalezy....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...