agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):hieloł.... wrocilam... chyba:diabloti: na dobre......:diabloti: i na zle....helol:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:[FONT=Arial]o ten środkowy piłam ...ten w pojscotku:eviltong:[/FONT] sama pila i sie nie podzielila:diabloti: zazdroscilycie mi slonka:mad: :mad: :mad: ktora mi deszcz przyslala:mad:
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):mamusiuuuuu a jak sie dobrze rozpedze... przyjme odpowiedna pozycje... to pofruneeeee?? hahahahhaha dobree :klacz: :evil_lol: aaaapsiiikkkkkkkkkk :roll:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahhaha dobree :klacz: :evil_lol: aaaapsiiikkkkkkkkkk :roll: Waszunia:loveu: poswiecilas sie zeby do nas zajrzec:loveu:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dzisiejszy psacer... znowu pies..nudne... niuchacz usmiech wsrod traw uwaga ostry zakret
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):cze kobieto szatana.....ja tez jestem i sie nie chwale:diabloti: [FONT=Arial] dilerowa... słyszałam że nie masz ąęźżćśół... ale nie możesz tylko pisać z Polskimi?? czy też polskich nie widzisz w texcie????? a zamiast nich jakieś %$^&**^% ????? [/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]dilerowa... słyszałam że nie masz ąęźżćśół...[/FONT] [FONT=Arial]ale nie możesz tylko pisać z Polskimi?? czy też polskich nie widzisz w texcie????? a zamiast nich jakieś %$^&**^% ?????[/FONT] tu i na innych stronach widze polskie ale np. na tlenie albo gadu juz nie...:shake:
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):Waszunia:loveu: poswiecilas sie zeby do nas zajrzec:loveu: uhm troche mi to zajęło, bo musiałam najpierw psychicznie się przygotować i łyknąć tabsa coby nie paść od razu z wrażenia :mdleje:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a mnie ostatnio coraz czesciej sie to udaje...:razz: dawaj Luske do mnie...dzis mi sie akurat snilo ze mi bulek reke -dlon-odgryzl...musze sprawdzic w senniku co to moze oznaczac... eeeeeeeeee jeżeli myślisz że Ci Luśa rękę odgryzie........nie licz na to..............musiałabyś jej zaklikać:evil_lol: Vectra napisał(a):smakołyczek klik klik ooooooooooo likierki na popołudnie smacznego madzia i medor napisał(a):Ja Ci powiem, co to oznacza - Oznacza to, iż niebawem w Twoim skromnym życiu, bez wanny, z brodzikiem, w którym zażywasz leki, bo masz lęki, pojawi się bullek, który odgryzie Ci rączunie:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: jęki czy lęki????:diabloti::diabloti::diabloti: na Luśke ie liczcie..............ona tylko portki może ewentualnie potargać ale ino raz
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 znowu potfur:shake: w dodatku nozki ma jakies nie kompatybilne...
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:foty Dilskiego na blożku .....ale jajki ....nasza Dilerka :loveu::loveu::loveu:dała fotaski[/FONT]
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):tu i na innych stronach widze polskie ale np. na tlenie albo gadu juz nie...:shake: [FONT=Arial]aaaa... to dobrze bo chciałam ci napisać : czekam na twój przyjazd i nie myśl że zrobię ci ŁASKĘ jak cię przenocuję.... żebyś nie przeczytała:[/FONT] [FONT=Arial]czekam na twoj przyjazd i nie mysl ze zrobie ci LASKE jak cie przenocuje :diabloti: [/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):uhm troche mi to zajęło, bo musiałam najpierw psychicznie się przygotować i łyknąć tabsa coby nie paść od razu z wrażenia :mdleje: to dziala jeszcze ten corega tabs??:diabloti: bo wiesz znowu som fotiii:razz: madzia i medor napisał(a):Ja Ci powiem, co to oznacza - Oznacza to, iż niebawem w Twoim skromnym życiu, bez wanny, z brodzikiem, w którym zażywasz leki, bo masz lęki, pojawi się bullek, który odgryzie Ci rączunie:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: wrozka normalnie to z ciebia zadna:loveu: BeaC napisał(a):a mnie ostatnio coraz czesciej sie to udaje...:razz: dawaj Luske do mnie...dzis mi sie akurat snilo ze mi bulek reke -dlon-odgryzl...musze sprawdzic w senniku co to moze oznaczac... eeeeeeeeee jeżeli myślisz że Ci Luśa rękę odgryzie........nie licz na to..............musiałabyś jej zaklikać:evil_lol: ooooooooooo likierki na popołudnie smacznego jęki czy lęki????:diabloti::diabloti::diabloti: na Luśke ie liczcie..............ona tylko portki może ewentualnie potargać ale ino raz portki niech targa...ale reka mi sie moze przydac:) do klikania:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaa... to dobrze bo chciałam ci napisać : [/FONT] [FONT=Arial]czekam na twój przyjazd i nie myśl że zrobię ci ŁASKĘ jak cię przenocuję....[/FONT] [FONT=Arial]żebyś nie przeczytała:[/FONT] [FONT=Arial]czekam na twoj przyjazd i nie mysl ze zrobie ci LASKE jak cie przenocuje :diabloti:[/FONT] ja ci laski nie zrobie ze bede u ciebie spac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaa... to dobrze bo chciałam ci napisać : czekam na twój przyjazd i nie myśl że zrobię ci ŁASKĘ jak cię przenocuję.... żebyś nie przeczytała:[/FONT] [FONT=Arial]czekam na twoj przyjazd i nie mysl ze zrobie ci LASKE jak cie przenocuje :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ....oby Debe i Paula dobrze to przeczytały bo przyjdzie nam piechty w nocy z Jastrzębia wracać:diabloti:[/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 a tak moj pies wyglada jak mu powiem''zabij'' teraz kombinuje..jak zabic... no i zabil...trawe i mrowki...
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 a tu zawolalam mojego psa''do mnie'' jego mina swiadczy sama za siebie:evil_lol:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):ja ci laski nie zrobie ze bede u ciebie spac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dealer napisał(a):a tu zawolalam mojego psa''do mnie'' jego mina swiadczy sama za siebie:evil_lol: w wolnym tłumaczeniu.............mam to w doopie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):ja ci laski nie zrobie ze bede u ciebie spac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]wogóle?? nic a nic?? [/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ....oby Debe i Paula dobrze to przeczytały bo przyjdzie nam piechty w nocy z Jastrzębia wracać:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no ... wam tez laski nie zrobie i wy mi takze [/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 a teraz bedzie pies lezacy, odpoczywajacy...milion odslon:diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: w wolnym tłumaczeniu.............mam to w doopie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czytalas ''jezyk psow'':evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wogóle?? nic a nic??[/FONT] [FONT=Arial]no ... wam tez laski nie zrobie i wy mi takze [/FONT] ani troche....ani nic ,nooo chyba ze bedziesz nalegac:diabloti: to ci wystrugam laskie:evil_lol:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']czytalas ''jezyk psow'':evil_lol: nie............ale Luska robi podobnie jak nie mam przy sobie piłki.................bo piłka dla bula lepsza niż.klik klik:cool3::cool3::cool3:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):[quote name='dealer']czytalas ''jezyk psow'':evil_lol: nie............ale Luska robi podobnie jak nie mam przy sobie piłki.................bo piłka dla bula lepsza niż.klik klik:cool3::cool3::cool3: a ja nie mam nic..bom ja najlepsza dla mojego psa..na mnie leci nie na pilke:diabloti:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):[quote name='BeaC'] a ja nie mam nic..bom ja najlepsza dla mojego psa..na mnie leci nie na pilke:diabloti: .....widać na zdjęciu prezentujacym komendę do mnie:diabloti::diabloti::diabloti:
Recommended Posts