Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):donos z dowozem:diabloti:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:ooo to siupeł ....dowiozą was do nos:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:ooo to siupeł ....dowiozą was do nos:eviltong:[/FONT] nooo zobaczymy czy jak dowiaza wam do..nos to bedzie siuuuper:evil_lol:
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):nooo zobaczymy czy jak dowiaza wam do..nos to bedzie siuuuper:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:nie ma innej opcji:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a):dzindybry:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: siemanko mila moja:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 paula_z napisał(a):Dziń dybry :p dybry:multi: Vectra napisał(a):Dzięń dobry :diabloti: zmora:diabloti:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):wredota :diabloti: u ja ciebie tez:diabloti:
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):u ja ciebie tez:diabloti: ja Ciebie bardziej :diabloti:
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 qrfaaaa i tu 5 stron nadrabiania :angryy: nie czytam :p ale się witam :eviltong:
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a): kocham cie..zupelnie nie wiem dlaczego....:loveu: Przeca mnie się nie da nie kochać robaczyco mła:loveu: :loveu: A ja goopia nadrobiłam:roll: zdemoralizowana do reszty, w otoczeniu gejów i lesbijek:shake:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):qrfaaaa i tu 5 stron nadrabiania :angryy: nie czytam :p ale się witam :eviltong: a ja przeczytalam ze mnie witasz i czym predzej spiesze doniesc ze i ja ciebie witam cieplo i serdecznie:multi: madzia i medor napisał(a):Przeca mnie się nie da nie kochać robaczyco mła:loveu: :loveu: A ja goopia nadrobiłam:roll: zdemoralizowana do reszty, w otoczeniu gejów i lesbijek:shake: witaj zdemoralizowana:loveu:
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 To naprawdę jest pies:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A myślałam, że kut:diabloti:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a):To naprawdę jest pies:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A myślałam, że kut:diabloti: kut ...abo kun....abo pies.....nogi ma cztery i uchi ma dwa i oka dwa...:diabloti:
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):kut ...abo kun....abo pies.....nogi ma cztery i uchi ma dwa i oka dwa...:diabloti: I kikuta tyż ma... :diabloti: :diabloti:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ooooo...hamuje..cos tu chyba jest!! panciuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ZABA!!!!!
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 łoohohohohohohohoh ile tu psów :diabloti: już nie muszisz rozpaczać - wróciłam :diabloti:
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):łoohohohohohohohoh ile tu psów :diabloti: już nie muszisz rozpaczać - wróciłam :diabloti: wcale nie rozpaczalam,nie plakalam,nie wzdychalam z tesknoty....:diabloti:
Recommended Posts