agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Tyż Ciem koffffamm:loveu: :loveu: Buhahhaaaa, a raczej nioch nioch nioch:evil_lol: Widziałam jaką sobie torbę kupujesz Dealer:cool1: :cool1: hihi..juz widze mine ludzi jak z nia ide:evil_lol:
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a czemu ja nie widzialam ??:-( (p.s- ja wcale nie płacze)
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):a czemu ja nie widzialam ??:-( (p.s- ja wcale nie płacze) beksa...mazgaj....placzek....:loveu: se poszukaj i se uwidz:)
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):beksa...mazgaj....placzek....:loveu: se poszukaj i se uwidz:) :-( nie ce mi sie:-(
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a)::-( nie ce mi sie:-( i leniuch do tego.....:diabloti: ide na psacer:) pa
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):i leniuch do tego.....:diabloti: ide na psacer:) pa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie ić proszeee nieeeeeeeeeeee:placz:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):hihi..juz widze mine ludzi jak z nia ide:evil_lol: ha ha:evil_lol: Nie zdziwię się, jak Cię będą zaczepaić ipytać o towar:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):a wez se z dwa kilo:) foty obejrzala??:diabloti: pewnie..ZAWSZE ogladam foty...............:cool1: dałabyś fote swego łogródecka.....tak piszesz że tam chodzisz...........że masz....................no ciekawam............. dasz???:razz::razz::razz:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):i leniuch do tego.....:diabloti: ide na psacer:) pa[FONT=Arial]:-(wracaj ....za ciepło dla Dilerka ......mam przerwe w pisaniu ...a ty se poszłaś:placz::placz::placz:[/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie ić proszeee nieeeeeeeeeeee:placz: juz wrocilam:loveu: madzia i medor napisał(a):ha ha:evil_lol: Nie zdziwię się, jak Cię będą zaczepaić ipytać o towar:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: albo jak mnie policja zatrzyma:evil_lol: BeaC napisał(a):pewnie..ZAWSZE ogladam foty...............:cool1: dałabyś fote swego łogródecka.....tak piszesz że tam chodzisz...........że masz....................no ciekawam............. dasz???:razz::razz::razz: przeca byly nie raz...:roll: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:-(wracaj ....za ciepło dla Dilerka ......mam przerwe w pisaniu ...a ty se poszłaś:placz::placz::placz:[/FONT] juz wrocilam..Dili padnal... Vectra napisał(a):gdzies polazła , wracaj natentychmiast :diabloti: wedlug zyczenia:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 o jak Ty grzeczna i posłuszna jesteś klik , klik :diabloti:
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):juz wrocilam:loveu: juz wrocilam..Dili padnal... wedlug zyczenia:diabloti: dam Ci Lulkę................padniesz nia też:diabloti:......bo mnie się nigdy nieudało
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):kut ...abo kun....abo pies.....nogi ma cztery i uchi ma dwa i oka dwa...:diabloti: madzia i medor napisał(a):I kikuta tyż ma... :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]ale ni ma jajek... to nie pies- to ONO!!!!! uważaj bo ci Dilskiego zlustrują :diabloti:[/FONT] dealer napisał(a):bo denaturat szkodzi nie tylko na glos.....:diabloti: [FONT=Arial]ten biały lepiej wchodzi :evil_lol: eeee ty... ryszawo ... jezdem!!!!:diabloti: [/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):o jak Ty grzeczna i posłuszna jesteś klik , klik :diabloti: smakolyczek jeszcze...dla pozytywnego wzmocnienia:diabloti: BeaC napisał(a):dam Ci Lulkę................padniesz nia też:diabloti:......bo mnie się nigdy nieudało a mnie ostatnio coraz czesciej sie to udaje...:razz: dawaj Luske do mnie...dzis mi sie akurat snilo ze mi bulek reke -dlon-odgryzl...musze sprawdzic w senniku co to moze oznaczac...
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ale ni ma jajek... to nie pies- to ONO!!!!! uważaj bo ci Dilskiego zlustrują :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ten biały lepiej wchodzi :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]eeee ty... ryszawo ... jezdem!!!!:diabloti:[/FONT] cze kobieto szatana.....ja tez jestem i sie nie chwale:diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):smakołyczek klik klik ooooood razu lepiej:) tera mam sile do zrzucenia fotek..:)
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):ooooood razu lepiej:) tera mam sile do zrzucenia fotek..:) dawaj foty klik klik i smakołyk
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):smakolyczek jeszcze...dla pozytywnego wzmocnienia:diabloti: a mnie ostatnio coraz czesciej sie to udaje...:razz: dawaj Luske do mnie...dzis mi sie akurat snilo ze mi bulek reke -dlon-odgryzl...musze sprawdzic w senniku co to moze oznaczac... Ja Ci powiem, co to oznacza - Oznacza to, iż niebawem w Twoim skromnym życiu, bez wanny, z brodzikiem, w którym zażywasz leki, bo masz lęki, pojawi się bullek, który odgryzie Ci rączunie:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):dawaj foty klik klik i smakołyk no wiesz co.....????? wykurzonego smakolyka mnie dajesz??:crazyeye: :cool1:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 narzekasz , zobacz ile jeszcze buchów złapiesz :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):narzekasz , zobacz ile jeszcze buchów złapiesz :diabloti: akurat mam nerwa to jednego a porzadnego:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hieloł.... wrocilam... chyba:diabloti: na dobre......:diabloti:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):smakołyczek klik klik:multi::multi::multi:[FONT=Arial]o ten środkowy piłam ...ten w pojscotku:eviltong:[/FONT]
Recommended Posts