Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):dobrze gadasz :loveu: :loveu: :diabloti: masz prezencik :loveu: Łło losie, skóra, fura i komóra:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):a wiesz ..ze ja wlasnie za te prostote cie kocham..bo ja lubie takie proste baby ze wsi..co wiedzom co chcom:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: madzia i medor napisał(a):Łło losie, skóra, fura i komóra:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no co mieszczuchu , zazdrość zżera :razz: :eviltong: :diabloti:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a): no co mieszczuchu , zazdrość zżera :razz: :eviltong: :diabloti: Zżera:placz: :placz: :placz: :placz:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Zżera:placz: :placz: :placz: :placz: prosilam juz abys nie wylewala swych plynow ustrojowych w mojej obecnosci..to takie niesmaczne jest...:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Zżera:placz: :placz: :placz: :placz: nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):prosilam juz abys nie wylewala swych plynow ustrojowych w mojej obecnosci..to takie niesmaczne jest...:diabloti: Ale ja Ci wcale tego smakować nie kazałam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti: i bedzie siedziec w schronisku bo tam TYLKO TAKIE sa w schroniskach... madzia i medor napisał(a):Ale ja Ci wcale tego smakować nie kazałam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: ale ty mnie zmuszasz..leci ci z tych otworow,zaslaniac sie nie nadazam...masakra...idz kochaniutka spac i do pana el dochtore...:loveu:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti: O *****, za dużego tego na raz, jak na mój mały musk:diabloti:(pytanie czy ja wogóle mam "musk') :hmmmm::hmmmm::diabloti: Przeanalizujmy:cool1: :cool1: :diabloti: "nie będziesz miała kurków" - ptasia grypa:cool1: "psów na łąńcuchów " - a myślisz, że w domu, to na czym je trzymam:crazyeye: :crazyeye: "jedź do holandii" - pozwiedzam:loveu: :loveu: i odwiedzę amsterdam:diabloti: "to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla" - ich też zagryzę i gówno mi zrobią:razz: :cool1: :cool1: "1 grupy psów" - tzn. z tych agresywnych:evil_lol: Na resztę pytań odpowiem tylko w obecności adwokata:cool1: :cool1:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a): ale ty mnie zmuszasz..leci ci z tych otworow,zaslaniac sie nie nadazam...masakra...idz kochaniutka spac i do pana el dochtore...:loveu: Rób uniki, jak w matrixsie:cool1:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Rób uniki, jak w matrixsie:cool1: ty zrob unik...w kierunku spania...pa pa:diabloti: :loveu:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):przeegzaminuje cie:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:dobrze nasza jedyna:evil_lol:[/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:dobrze nasza jedyna:evil_lol:[/FONT] nie ciesz sie ...ja nie zapominam..i nie wybaczam...:razz:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):nie ciesz sie ...ja nie zapominam..i nie wybaczam...:razz:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:zapamiętam ..... dałam foty na Naszym blożku ........u Klocka :diabloti: [/FONT]
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):O *****, za dużego tego na raz, jak na mój mały musk:diabloti:(pytanie czy ja wogóle mam "musk') :hmmmm::hmmmm::diabloti: Przeanalizujmy:cool1: :cool1: :diabloti: "nie będziesz miała kurków" - ptasia grypa:cool1: "psów na łąńcuchów " - a myślisz, że w domu, to na czym je trzymam:crazyeye: :crazyeye: "jedź do holandii" - pozwiedzam:loveu: :loveu: i odwiedzę amsterdam:diabloti: "to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla" - ich też zagryzę i gówno mi zrobią:razz: :cool1: :cool1: "1 grupy psów" - tzn. z tych agresywnych:evil_lol: Na resztę pytań odpowiem tylko w obecności adwokata:cool1: :cool1: wiesz co :razz: skończ z myśleniem , znajdź sobie inne hobby bo to ci wcale nie wychodzi :diabloti:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:razz:cztżbys już popłynęła w objęcia Morfeusza:diabloti:Nasza Droga Dilerko:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Paula Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witaj gaduło :p Bosh :mdleje: Dziś już tego nie nadrobię :shake: Poddałam się :roll: Fotki potforasa widziałam :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ....oby Debe i Paula dobrze to przeczytały bo przyjdzie nam piechty w nocy z Jastrzębia wracać:diabloti:[/FONT] Dobrze, że umiem czytać ze zrozumieniem :evil_lol:
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):wiesz co :razz: skończ z myśleniem , znajdź sobie inne hobby bo to ci wcale nie wychodzi :diabloti: Nigdy nie byłam dobra w te klocki:diabloti: :diabloti: :diabloti: Dijejka wstawaj na kjakejsa:loveu:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:loveu:nasza koffana Didżejko ....czy ty jeszcze spisz:razz:[/FONT]
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Słonko już wstało Dilerko:cool3: Mówię heloł i lecem:multi:
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:cztżbys już popłynęła w objęcia Morfeusza:diabloti:Nasza Droga Dilerko:loveu::loveu:[/FONT] poplynelam ale juz przyplynelam w WASZE objecia:loveu: paula_z napisał(a):Witaj gaduło :p Bosh :mdleje: Dziś już tego nie nadrobię :shake: Poddałam się :roll: Fotki potforasa widziałam :loveu: potworasa:crazyeye: toz to najpiekniejszy pies na swiecie...Paula....jak moglas:evil_lol: Gonitwa napisał(a):Fotki super- jak zwykle z resztą;) aha..troszke wazelinki z rana nikomu jeszcze nie zaszkodzilo....:diabloti: madzia i medor napisał(a):Nigdy nie byłam dobra w te klocki:diabloti: :diabloti: Dijejka wstawaj na kjakejsa:loveu: wstalam.....nie jem,pije kawe:loveu: Imbir1 napisał(a):cześć rozgadane Dilery:multi::multi::multi: Imbirek :multi: witaj :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu:nasza koffana Didżejko ....czy ty jeszcze spisz:razz:[/FONT] nie spie.....bylam u pana dochtora....jestem chora, boli mnie gardlo, mam katarek, i nie moge przelykac sliny...bo mam wrazenie ze sie..zesmole z bolu..auc:-( bonita napisał(a):Słonko już wstało Dilerko:cool3: Mówię heloł i lecem:multi: odpowiadam helol:multi:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:razz:oć utulkam:loveu: ....to ze stych upałów niemnieckich:diabloti:[/FONT]
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:oć utulkam:loveu: ....to ze stych upałów niemnieckich:diabloti:[/FONT] to od tego tfu..luftu....:cool1: boliiiiiii:-(
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):to od tego tfu..luftu....:cool1: boliiiiiii:-([FONT=Arial]:shake:oj współczuwam ja ciebie:-([/FONT]
Recommended Posts