e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):no ja się nie wypowiadam ile kosztuje mnie ta banda darmozjadów :cool1: :evil_lol: naszczescie mam jednego:p
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Aga K napisał(a):no a kmoże idź jeszcze do innego doktora i zapytaj poprostu ;/ hmmmm no pytanie chyba nic nie kosztuje ;) nie mam po co isc....przeczytalam i juz wiem...jak byk trzy lata:)
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dobrze, że mi przypomnieliście , że muszę Dinka zaszczepić:oops: :oops: :oops: O ja wyrodna matka:diabloti: Ja na wszystko szczepię co rok:p:p
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobrze, że mi przypomnieliście , że muszę Dinka zaszczepić:oops: :oops: :oops: O ja wyrodna matka:diabloti: Ja na wszystko szczepię co rok:p:p ty niedobra...siebie tyz zaszczep..bos tyz jakas wsciekla:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 do specjalisty idź :diabloti: a nie czytaj , przecież czytać nie umisz :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):do specjalisty idź :diabloti: a nie czytaj , przecież czytać nie umisz :diabloti: jakos poskladalam te literki...mozolnie ale dalam rade:diabloti:
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bo ze wscieklizna to jest tak ze kraje narzucaja co ile trzeba szczepic:roll: chyba:roll:
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):ty niedobra...siebie tyz zaszczep..bos tyz jakas wsciekla:diabloti: Chciałam:shake: :shake: :shake: , ale wet boi się do mnie zbliżać:diabloti:
Maga100 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):piszemy prostym językiem byś zrozumiała o co chodzi :diabloti: bo z tego co wiem tłumacz Twój chwilowo się nie odzywa do ciebie :evil_lol: - się nie wysilajcie wiec, bo próżny trud wasz :diabloti: - w tym domu, jeżeli ktoś się do kogoś nie odzywa, to ja do niego :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):- się nie wysilajcie wiec, bo próżny trud wasz :diabloti: - w tym domu, jeżeli ktoś się do kogoś nie odzywa, to ja do niego :diabloti: o! mam tak samo...to znaczy ON ma jak ten twoj:diabloti:
Maga100 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):o! mam tak samo...to znaczy ON ma jak ten twoj:diabloti: i dlatego są tacy szczęśliwi, a życie ich urozmaicone jest :p :p
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):i dlatego są tacy szczęśliwi, a życie ich urozmaicone jest :p :p albowiem powinnoscia meza jest poslusznym swej kobiecie byc....i basta:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):albowiem powinnoscia meza jest poslusznym swej kobiecie byc....i basta:diabloti: dobrze gadasz :loveu: :loveu: :diabloti: masz prezencik :loveu:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:shake:nie czytam ...nie czytam ...nie czytam....ale jestem :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):dobrze gadasz :loveu: :loveu: :diabloti: masz prezencik :loveu: kochaniutka:loveu: wyjechalas autkiem ze stodolki:loveu: i poznalam cie...to ty w tej niebieskiej czapusi:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:nie czytam ...nie czytam ...nie czytam....ale jestem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a ja u ciebie zawsze czytam...wszystko....i jestem :razz:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):tak , tak to ja z TZ :loveu: pasujecie do siebie....:loveu: tworzycie piekna pare:loveu:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a): a ja u ciebie zawsze czytam...wszystko....i jestem :razz::placz::placz::placz:[FONT=Arial]oj to mi życia braknie ....jutro przeczytam ...obiecuję ....no:razz:[/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:[FONT=Arial]oj to mi życia braknie ....jutro przeczytam ...obiecuję ....no:razz:[/FONT] przeegzaminuje cie:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):pasujecie do siebie....:loveu: tworzycie piekna pare:loveu: no :loveu: podobne do siebie jesteśmy jak dwie krople alpagi :loveu: :loveu: :loveu::diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):no :loveu: podobne do siebie jesteśmy jak dwie krople alpagi :loveu: :loveu: :loveu::diabloti: oooo a ja myslalam ze jak dwa gumofilce:loveu: :diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):oooo a ja myslalam ze jak dwa gumofilce:loveu: :diabloti: ale gumofilce nie są do siebie podobne :shake: one są oba inne , jeden prawy jeden lewy :diabloti: a my oba jesteśmy proste :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):ale gumofilce nie są do siebie podobne :shake: one są oba inne , jeden prawy jeden lewy :diabloti: a my oba jesteśmy proste :diabloti: znaczy prostaki....:razz:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):znaczy prostaki....:razz: dosłownie i w przenośni :diabloti:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):dosłownie i w przenośni :diabloti: a wiesz ..ze ja wlasnie za te prostote cie kocham..bo ja lubie takie proste baby ze wsi..co wiedzom co chcom:diabloti: :loveu:
Recommended Posts