agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:a to dawa ryłko niech ucałuwam:calus:[/FONT] podalam rylko:loveu: fotki widziala??
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):podalam rylko:loveu: fotki widziala??[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:widziała z wrażenia zapomniała napisać że ćliczny Dili:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:widziała z wrażenia zapomniała napisać że ćliczny Dili:loveu::loveu::loveu:[/FONT] bardzo dziekuje w imieniu Dialera:diabloti:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):bardzo dziekuje w imieniu Dialera:diabloti::placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale dlaczego jesteś na mnie zła[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale dlaczego jesteś na mnie zła[/FONT] alez ja ci pokazalam moj piekielnie piekny goracy usmiech:diabloti:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):alez ja ci pokazalam moj piekielnie piekny goracy usmiech:diabloti:[FONT=Arial]:razz:bosz ...a ja taka przerażona dziś.....[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:bosz ...a ja taka przerażona dziś.....[/FONT] .....bU!:evil_lol:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):.....bU!:evil_lol: [FONT=Arial]:crazyeye:wow wszelki duch ..........:evil_lol:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:wow wszelki duch ..........:evil_lol:[/FONT] aaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdzie DUCH:crazyeye: :crazyeye:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdzie DUCH:crazyeye: :crazyeye:[FONT=Arial]:diabloti:z monitura mi wypełzł:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:z monitura mi wypełzł:eviltong:[/FONT] to byla ektoplazma w takim razie....:diabloti: Hugo-Kochaś napisał(a):Ale pozowanko:loveu: raz na jakis czas pozuje diabelek:loveu:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dili Pozer ...vel...Pozorant:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dili Pozer ...vel...Pozorant:eviltong:[/FONT] ha ha ha ...Dili pozorant hahahaha:evil_lol: pozer to tak..pozuje na chojraka....:diabloti:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):ha ha ha ...Dili pozorant hahahaha:evil_lol: pozer to tak..pozuje na chojraka....:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:moj koffany Dili:loveu:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:moj koffany Dili:loveu:[/FONT] i moj tyz ci on:loveu:
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a): koniec Dilski a po kim się tak pieseczek oblizuje:loveu: :loveu: :diabloti: Witam Ciem [SIZE="7"]nie moja Delerko:loveu:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):i moj tyz ci on:loveu:[FONT=Arial];)no..przecie pisam że NASZ:eviltong::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Dilski a po kim się tak pieseczek oblizuje:loveu: :loveu: :diabloti: Witam Ciem nie moja Delerko:loveu: a po spacerowiczu jakims zblakanym sie oblizuje....:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)no..przecie pisam że NASZ:eviltong::loveu::loveu::loveu:[/FONT] aha...nie dostrzeglam o ja slepa...wybacz:diabloti:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasza Kochana Dilereczko.......KCM:loveu::loveu::loveu:obie części Naszego mózga:razz:[/FONT]
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):a po spacerowiczu jakims zblakanym sie oblizuje....:diabloti: Mundry psiak, co mu się będą błąkać po jego ścieżkach spacerowych:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu:
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ale ślicznieste faflusiaste foteczki :loveu::loveu::loveu: wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: pisze bo nie wiem czy wam składałam ;)
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie nadrabiam bo mi sie nie chce :) ale napisze.... Dilerowa ty to jednak jestes zajebista:loveu: i masz zajebistego psa:loveu: chcesz przygarnac zajebista Ewe??:loveu: :loveu: :evil_lol:
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:razz:no wstawaj ....nasz Dili chce iść na spacerek ....aha ...noc spędziłam na dworcu:angryy:nikt po mnie nie wyszedł:placz:wróciłam do domciu;)[/FONT]
Recommended Posts