e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):taaaa Diliego....:diabloti: oooo jakies takie Argentyńskie imie:diabloti: :evil_lol:
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 O, tu jeszcze nie nagadane :-o Ciekawe ile będzie do przeczytania, jak wrócę wieczorkiem :roll: Bry Aga :p
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):oooo jakies takie Argentyńskie imie:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:wenezuelskie:eviltong:[/FONT] paula_z napisał(a):O, tu jeszcze nie nagadane :-o Ciekawe ile będzie do przeczytania, jak wrócę wieczorkiem :roll: Bry Aga :p[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty nie gadaj ze nie było co czytać:razz:[/FONT]
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:wenezuelskie:eviltong:[/FONT] :razz: czyli ze mam wenezuelckie korzenie:hmmmm::diabloti:
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::razz: czyli ze mam wenezuelckie korzenie:hmmmm::diabloti:[FONT=Arial]:razz:taaa niech dentysta dobrze patrzy jak rwał będzie:eviltong:[/FONT]
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:taaa niech dentysta dobrze patrzy jak rwał będzie:eviltong:[/FONT] :grin: hahaha
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:razz:cho Dilerówna :loveu:...a u nas PADA DESZCZ:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Book Antiqua]Przyszłam się trochę naświetlić:cool3: bo u nas ciemno jakoś:p [/FONT]
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):tresowany bydlaczek a cio?:diabloti: Tozes z ciem dobra tryserka jezd:diabloti: Cie Dilówna:loveu: kochasz mnie jeszcze:loveu: :loveu:
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: kiedy wy macie czas? :cool1: :cool1: rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:cho Dilerówna :loveu:...a u nas PADA DESZCZ:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] a u nas nie pada deszcz....:diabloti: bonita napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Przyszłam się trochę naświetlić:cool3: bo u nas ciemno jakoś:p[/FONT] zaswiec se swiatlo:eviltong: madzia i medor napisał(a):Tozes z ciem dobra tryserka jezd:diabloti: Cie Dilówna:loveu: kochasz mnie jeszcze:loveu: :loveu: kocham cie..zupelnie nie wiem dlaczego....:loveu: Maga100 napisał(a):gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: kiedy wy macie czas? :cool1: :cool1: rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti: przeca nam za to placa...TZty:evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: kiedy wy macie czas? :cool1: :cool1: rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti: rzuć te robote :diabloti: robota to głupota :cool3: Dijejka jestem :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):rzuć te robote :diabloti: robota to głupota :cool3: Dijejka jestem :loveu: :loveu: :loveu: Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu: czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu: czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti: nie idź , będę tęsknić :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):nie idź , będę tęsknić :diabloti: gdybym tyle nie wypila to bym ci nie uwierzyla....ale teraz to jakos ci wierze.....:diabloti: o ja naiwna:razz:
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu: czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie ić ja dopiero przyjszłam[/FONT]
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie ić ja dopiero przyjszłam[/FONT] az bo to na raz nie moga przylez....sie zlatuja jak mufy do lepa....jestem jestem...czekam nieustajaco i wciaz:loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):o jesteś jednak :diabloti: albowiem cie kocham siostro:loveu:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):albowiem cie kocham siostro:loveu: moja jedyna kochana :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):moja jedyna kochana :loveu: :loveu: :loveu: nie rozczulaj sie tak bo sie przyzwyczaje:razz:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):nie rozczulaj sie tak bo sie przyzwyczaje:razz: to cię i na ziemie sprowadzę również :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):to cię i na ziemie sprowadzę również :diabloti: usiadlam sobie juz na ziemi, na klepisku nawet w ramach pokuty ze tak sie dalam podejsc tobie o wiedzmo ty najwieksza z wiedzm:diabloti:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):usiadlam sobie juz na ziemi, na klepisku nawet w ramach pokuty ze tak sie dalam podejsc tobie o wiedzmo ty najwieksza z wiedzm:diabloti: to już upadłaś tak nisko :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):to już upadłaś tak nisko :diabloti: taaa i przynajmniej jestem pewna ze nizej juz nie upadne....:diabloti: nie to co ty.....groobasie:diabloti:
Recommended Posts