agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Vectra napisał(a):boje się jak chorera :diabloti: boj sie boj.....on ma na sobie prad:diabloti: moze cie przypadkiem porazic i ci depilacje cialka zrobic...:diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Vectra napisał(a):Elektryka prund nie tyka :diabloti: ooo jutro sprawdze rano..bo przyjdzie pan od pradu....rano bedzie,wczesnie..wiec ide spac...dobranoc moje kochane:loveu:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] Co on się tak przed Tobą chowa?
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu: ..................znaczy się.................sex????? jaki usmiech................fajna fot witaj dilerko MŁA!!!!:loveu:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu: ..................znaczy się.................sex????? jaki usmiech................fajna fot witaj dilerko MŁA!!!!:loveu: jakas ty domyslna moja mila:loveu: witam cie cipelutko:multi:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Gonitwa napisał(a):Co on się tak przed Tobą chowa? nie chowa sie :diabloti: za kare w chaszczach siedzi:evil_lol:
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ale Wy goopie:shake::shake: Nie będę nadrabiać, ani mi się śni:obrazic: Żegnam:diabloti:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol: Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu: [/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Wy goopie:shake::shake: Nie będę nadrabiać, ani mi się śni:obrazic: Żegnam:diabloti: oo mundra sie odezwala:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu:[/FONT] odezwalam sie:loveu: [quote name='evaxon']hej:p :p :p hej:razz:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]jezdech :diabloti: widziołach zdyjęcia... nawet Dilski tam był :diabloti:[/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jezdech :diabloti: widziołach zdyjęcia... nawet Dilski tam był :diabloti:[/FONT] i co szpanujesz????:diabloti:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ale mię tu dłuuuugo nie było...:cool3: Ale nadrobiłam:evil_lol:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']i co szpanujesz????:diabloti: [FONT=Arial]szpanuje :diabloti:[/FONT]
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]szpanuje :diabloti:[/FONT] Szpanuj, szpanuj;)
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Ale mię tu dłuuuugo nie było...:cool3: Ale nadrobiłam:evil_lol: brawoooo:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]szpanuje :diabloti:[/FONT] i za to KCM:loveu:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Szpanuj, szpanuj;) [FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/FONT]
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:... Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops: [/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p [/FONT] [FONT=Arial]a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/FONT] wow!!!!! respekta ziom:diabloti:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/FONT] Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:...[/FONT] [FONT=Arial]Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops:[/FONT] a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:[FONT=Arial]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/FONT] phi....nie gotuje....jadziemy gdzies cos zjesc....:diabloti:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']wow!!!!! respekta ziom:diabloti: [FONT=Arial]HA!!! piekne som, i wogóle- chcesz.. to dam ci jutro fotecki do pooglądania. Nie chodze w nich na razie bo mi szkoda- stoją na telewizoru [/FONT] [quote name='Gonitwa']Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]aaaa... czyli lubisz sie wcinać... prawie jak stringi :diabloti:[/FONT]
Recommended Posts