Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
boje się jak chorera :diabloti:

boj sie boj.....on ma na sobie prad:diabloti: moze cie przypadkiem porazic i ci depilacje cialka zrobic...:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Elektryka prund nie tyka :diabloti:

ooo jutro sprawdze rano..bo przyjdzie pan od pradu....rano bedzie,wczesnie..wiec ide spac...dobranoc moje kochane:loveu:

Posted

a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:

..................znaczy się.................sex?????

jaki usmiech................fajna fot
witaj dilerko MŁA!!!!:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:

..................znaczy się.................sex?????

jaki usmiech................fajna fot
witaj dilerko MŁA!!!!:loveu:

jakas ty domyslna moja mila:loveu:
witam cie cipelutko:multi:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Co on się tak przed Tobą chowa?

nie chowa sie :diabloti: za kare w chaszczach siedzi:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol:
Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Wy goopie:shake::shake: Nie będę nadrabiać, ani mi się śni:obrazic: Żegnam:diabloti:

oo mundra sie odezwala:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

odezwalam sie:loveu:

[quote name='evaxon']hej:p :p :p

hej:razz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jezdech :diabloti: widziołach zdyjęcia... nawet Dilski tam był :diabloti:[/FONT]

i co szpanujesz????:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale mię tu dłuuuugo nie było...:cool3: Ale nadrobiłam:evil_lol:

brawoooo:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]szpanuje :diabloti:[/FONT]

i za to KCM:loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Szpanuj, szpanuj;)
[FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT]
[FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p

a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT]

[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:...
Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/FONT]
[FONT=Arial]bo taki ze mnie szpaner :p [/FONT]

[FONT=Arial]a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/FONT]

wow!!!!! respekta ziom:diabloti:

Posted

[/FONT]

Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:...[/FONT]
[FONT=Arial]Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops:[/FONT]

a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:[FONT=Arial]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/FONT]
phi....nie gotuje....jadziemy gdzies cos zjesc....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wow!!!!! respekta ziom:diabloti:
[FONT=Arial]HA!!! piekne som, i wogóle- chcesz.. to dam ci jutro fotecki do pooglądania. Nie chodze w nich na razie bo mi szkoda- stoją na telewizoru [/FONT]

[quote name='Gonitwa']Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]aaaa... czyli lubisz sie wcinać... prawie jak stringi :diabloti:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...