Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Wy nieśmiałe? To ja jestem nieśmiała... :oops::oops::oops: Nawet nie wiem co mam Wam odpisywać bo się fstydze...:roll::oops::oops:[FONT=Arial]:oops:nie stydaj ....tu nic nie widać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A skąd ja mam wiedzieć? Może była któraś z Was w nocy i mi kamery zainstalowała a teraz podgląda...?
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Gonitwa']A skąd ja mam wiedzieć? Może była któraś z Was w nocy i mi kamery zainstalowała a teraz podgląda...? eeeeeeeeeeee tutaj nie ma konfitur..............ani dżemu:diabloti:
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie...:diabloti::evil_lol:
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Wszystkoego naj naj z okazji dnia dzieciucha dla KAJKEJSIKA i dla Was oczywiście też;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]banany jedzą małpy :roll: [/FONT] [FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]przeżyjesz.. mój osobisty szatan tylko dziewice smaży na grillu... :diabloti:[/FONT] juz nie bede dzwonic....pewnie ci juz podslucha zalozyli:diabloti: [quote name='BeaC']..................witaj..........zepsuta.................:diabloti::diabloti::diabloti: przeczytałam że Paweł ma Cie ponaprawiać:razz::razz::razz: kkkurde....to tajemnica miala byc:diabloti: [quote name='Vectra']hej paskudo :diabloti: czesc anioleczku:diabloti: [quote name='agnes1']i uprzejmie donosze:evil_lol: dobrze ze uprzejmie.....:razz:
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: witam ;)
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]dilerowa... u Klocka są fotki- jedna specjalnie dla cie ciebie :loveu: moje letnie buciki - NÓWKI :diabloti:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Aga K napisał(a):wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: witam ;) nawzajem.... clockwork napisał(a):[FONT=Arial]dilerowa... u Klocka są fotki- jedna specjalnie dla cie ciebie :loveu: moje letnie buciki - NÓWKI :diabloti:[/FONT] bylam,obejrzalam,wroce....
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]moje letnie buciki - NÓWKI :diabloti:[/FONT] Klockowa,a masz w nich jakieś luftowniki????bo jak nie to sie zaśmierdniesz i szfajfusa:evil_lol: dostaniesz:roll:
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Klockowa,a masz w nich jakieś luftowniki????bo jak nie to sie zaśmierdniesz i szfajfusa:evil_lol: dostaniesz:roll: [FONT=Arial]no co ty :roll: są dziurki na sznurówki- starczy... i tak bedzie przeciąg w butach :p [/FONT]
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Trzeba się myć, a nie wietrzyć... Przeciąg może nie załatwić sprawy...
Paula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT] :grin: Cześć Aga z Dilskim :p
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Cześć Aga z Dilskim :p czesc Paula z Maxiem:multi:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no co ty :roll: są dziurki na sznurówki- starczy... i tak bedzie przeciąg w butach :p [/FONT][FONT=Arial]no wiesz co ......to nie wiesz że przeciąg jest bardzo niezdrowy:diabloti:trzeba szczelnie sznurować .... A butki są zaje2biste:p Cze Dilerówna ...dlaczego ty mnie dziś uciekła :razz: [/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]no wiesz co ......to nie wiesz że przeciąg jest bardzo niezdrowy:diabloti:trzeba szczelnie sznurować ....[/FONT] [FONT=Arial]A butki są zaje2biste:p[/FONT] [FONT=Arial]Cze Dilerówna ...dlaczego ty mnie dziś uciekła :razz:[/FONT] ja ?uciekla? nie..ja sie zaszyla w samotnosci.....tera wylazlam do ludzi...:cool1:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):ja ?uciekla? nie..ja sie zaszyla w samotnosci.....tera wylazlam do ludzi...:cool1:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:a to dawa ryłko niech ucałuwam:calus:[/FONT]
Recommended Posts