Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Wy nieśmiałe? To ja jestem nieśmiała... :oops::oops::oops: Nawet nie wiem co mam Wam odpisywać bo się fstydze...:roll::oops::oops:[FONT=Arial]:oops:nie stydaj ....tu nic nie widać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']A skąd ja mam wiedzieć? Może była któraś z Was w nocy i mi kamery zainstalowała a teraz podgląda...?

eeeeeeeeeeee tutaj nie ma konfitur..............ani dżemu:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Wszystkoego naj naj z okazji dnia dzieciucha dla KAJKEJSIKA i dla Was oczywiście też;)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]banany jedzą małpy :roll: [/FONT]
[FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]przeżyjesz.. mój osobisty szatan tylko dziewice smaży na grillu... :diabloti:[/FONT]

juz nie bede dzwonic....pewnie ci juz podslucha zalozyli:diabloti:

[quote name='BeaC']..................witaj..........zepsuta.................:diabloti::diabloti::diabloti:

przeczytałam że Paweł ma Cie ponaprawiać:razz::razz::razz:

kkkurde....to tajemnica miala byc:diabloti:

[quote name='Vectra']hej paskudo :diabloti:
czesc anioleczku:diabloti:

[quote name='agnes1']i uprzejmie donosze:evil_lol:

dobrze ze uprzejmie.....:razz:

Posted

Aga K napisał(a):
wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi:
witam ;)

nawzajem....
clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]dilerowa... u Klocka są fotki- jedna specjalnie dla cie ciebie :loveu: moje letnie buciki - NÓWKI :diabloti:[/FONT]

bylam,obejrzalam,wroce....

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]moje letnie buciki - NÓWKI :diabloti:[/FONT]

Klockowa,a masz w nich jakieś luftowniki????bo jak nie to sie zaśmierdniesz i szfajfusa:evil_lol: dostaniesz:roll:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Klockowa,a masz w nich jakieś luftowniki????bo jak nie to sie zaśmierdniesz i szfajfusa:evil_lol: dostaniesz:roll:

[FONT=Arial]no co ty :roll:
są dziurki na sznurówki- starczy... i tak bedzie przeciąg w butach :p
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT]

:grin:

Cześć Aga z Dilskim :p

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]no co ty :roll:
są dziurki na sznurówki- starczy... i tak bedzie przeciąg w butach :p
[/FONT]
[FONT=Arial]no wiesz co ......to nie wiesz że przeciąg jest bardzo niezdrowy:diabloti:trzeba szczelnie sznurować ....
A butki są zaje2biste:p

Cze Dilerówna ...dlaczego ty mnie dziś uciekła :razz:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]no wiesz co ......to nie wiesz że przeciąg jest bardzo niezdrowy:diabloti:trzeba szczelnie sznurować ....[/FONT]
[FONT=Arial]A butki są zaje2biste:p[/FONT]

[FONT=Arial]Cze Dilerówna ...dlaczego ty mnie dziś uciekła :razz:[/FONT]

ja ?uciekla? nie..ja sie zaszyla w samotnosci.....tera wylazlam do ludzi...:cool1:

Posted

dealer napisał(a):
ja ?uciekla? nie..ja sie zaszyla w samotnosci.....tera wylazlam do ludzi...:cool1:
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:a to dawa ryłko niech ucałuwam:calus:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...