Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dealer napisał(a):witamy witamy:multi: a nio witam, witam ;) :eviltong:
Paula Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bry wieczorek Dilkowa :p [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... rzeżuche to pojmuje , ale pitam po cholere ci krakersy :evil_lol:[/FONT] Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol:
agnes1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać:cool3: powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']a te zas o jedzeniu....:cool1: :diabloti:[FONT=Arial]:razz:nooo a oczym mamy rozprawiać ......:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasz Dilerówno ...wstawaj......szkoda dnia;)[/FONT]
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła [/FONT] [quote name='paula_z']Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol: [FONT=Arial]ta gastrofaza czy jak to zwą... :evil_lol:[/FONT] [quote name='agnes1']HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać:cool3: powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol: [FONT=Arial]czas, miejsce, i inne szczegóły bliżej nie określone. JESZCZE :cool1:[/FONT]
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła i zaproszenie nadal aktualne ...tylko nalesniki wczoraj zjedliśma:oops:[/FONT] [FONT=Arial]ta gastrofaza czy jak to zwą... :evil_lol:...;)tak zwą w ANTYRADIO:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]czas, miejsce, i inne szczegóły bliżej nie określone. JESZCZE :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:razz:otóż to ....miejsce dilowania ....nieznane:evil_lol:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='madzia i medor']To ceba mieć tyn spzęcior do kjikaniaa - kjikiej, to lecem do saatanicy pozycyć, bo ona siem w to bawi:diabloti: idz , idz na pewno ci pozycy bo ona mila jest i dobra:diabloti: [quote name='paula_z']Bry wieczorek Dilkowa :p Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol: dzien dobry Maxiowa:p i masz racje..po rzezuchce przychodzi apetyt na wszystko:evil_lol: [quote name='agnes1']HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol: hejka....ano tak mi grozil....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nooo a oczym mamy rozprawiać ......:eviltong::evil_lol:[/FONT] o milosci, celu istnienia....i takie tam farmazony:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu:Nasz Dilerówno ...wstawaj......szkoda dnia;)[/FONT] wstalam ale sie obudzic nie mogie:razz: [quote name='evaxon']witaj:diabloti: :diabloti: witam:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła [/FONT] wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:otóż to ....miejsce dilowania ....nieznane:evil_lol:[/FONT] i niech pozostanie nieznane bo sie mna policja w koncu zainteresuje:diabloti: [quote name='madzia i medor']Ce mój kjakejsiku:loveu::loveu: ceeee moja robaczko:loveu:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer'] o milosci, celu istnienia....i takie tam farmazony:diabloti: [FONT=Arial]...o masz musze dziś wieczorem poczytać słowo:diabloti:[/FONT] wstalam ale sie obudzic nie mogie:razz: [FONT=Arial]...pomóc:razz:[/FONT] wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti: [FONT=Arial]poszukaj dobrze wsie jeszcze są ...u mnie w lodówce:oops:[/FONT] i niech pozostanie nieznane bo sie mna policja w koncu zainteresuje:diabloti: [FONT=Arial]:razz:oj jestem pełna obaw;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 siostro Klockowej!!! apeluje do Ciebie!!! nie mow mezowi o mnie:diabloti: bo sie bede musiala do Mozambiku wyprowadzic....
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']siostro Klockowej!!! apeluje do Ciebie!!! nie mow mezowi o mnie:diabloti: bo sie bede musiala do Mozambiku wyprowadzic.... Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o prosze wywołana do tablicy ....heyka;)[/FONT]
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o prosze wywołana do tablicy ....heyka;)[/FONT] Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;) Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu:
agbar Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3: jak przezyje te naprawe...:razz: . [quote name='agnes1']Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;) Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu: taaaaa siedzi po cichu i notuje.......:diabloti:
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wszystkoego naj naj z okazji dnia dzieciucha dla KAJKEJSIKA i dla Was oczywiście też;)
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti: i niech pozostanie nieznane bo sie mna policja w koncu zainteresuje:diabloti: [FONT=Arial]banany jedzą małpy :roll: [/FONT] [FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']jak przezyje te naprawe...:razz: . [FONT=Arial]przeżyjesz.. mój osobisty szatan tylko dziewice smaży na grillu... :diabloti:[/FONT]
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ..................witaj..........zepsuta.................:diabloti::diabloti::diabloti: przeczytałam że Paweł ma Cie ponaprawiać:razz::razz::razz:
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']jak przezyje te naprawe...:razz: . Pewnie przeżyjesz;) tylko czy to będzie można nazwać naprawą:niewiem: :hmmmm: taaaaa siedzi po cichu i notuje.......:diabloti: i uprzejmie donosze:evil_lol:
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;) Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu: [FONT=Arial]:razz:oj nie pisz żeś ty TEŻ taka niesmiała jak MY:oops:[/FONT]
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:oj nie pisz żeś ty TEŻ taka niesmiała jak MY:oops:[/FONT] TEŻ tak nieśmiała jak WY (ale się wyrobimy cooo?);)
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']TEŻ tak nieśmiała jak WY (ale się wyrobimy cooo?);)[FONT=Arial]:oops:nooo tak myślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wy nieśmiałe? To ja jestem nieśmiała... :oops::oops::oops: Nawet nie wiem co mam Wam odpisywać bo się fstydze...:roll::oops::oops:
Recommended Posts