Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bry wieczorek Dilkowa :p

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... rzeżuche to pojmuje , ale pitam po cholere ci krakersy :evil_lol:[/FONT]
Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol:

Posted

HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać:cool3: powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a te zas o jedzeniu....:cool1: :diabloti:[FONT=Arial]:razz:nooo a oczym mamy rozprawiać ......:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła [/FONT]

[quote name='paula_z']Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol:
[FONT=Arial]ta gastrofaza czy jak to zwą... :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agnes1']HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać:cool3: powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol:
[FONT=Arial]czas, miejsce, i inne szczegóły bliżej nie określone. JESZCZE :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła i zaproszenie nadal aktualne ...tylko nalesniki wczoraj zjedliśma:oops:[/FONT]

[FONT=Arial]ta gastrofaza czy jak to zwą... :evil_lol:...;)tak zwą w ANTYRADIO:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]czas, miejsce, i inne szczegóły bliżej nie określone. JESZCZE :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:razz:otóż to ....miejsce dilowania ....nieznane:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']To ceba mieć tyn spzęcior do kjikaniaa - kjikiej, to lecem do saatanicy pozycyć, bo ona siem w to bawi:diabloti:
idz , idz na pewno ci pozycy bo ona mila jest i dobra:diabloti:

[quote name='paula_z']Bry wieczorek Dilkowa :p

Bo po rzeżuszce przychodzi chęć na kjakejsa :razz: :evil_lol:
dzien dobry Maxiowa:p i masz racje..po rzezuchce przychodzi apetyt na wszystko:evil_lol:

[quote name='agnes1']HEY:multi: kjakejsowa panienko:evil_lol: coś mi się o uchi obiło że Pawcio ma cię naprawiać powiedz mi kiedy to będzie to wygospodaruję se troszku czasu coby to uwidzieć:evil_lol:

hejka....ano tak mi grozil....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nooo a oczym mamy rozprawiać ......:eviltong::evil_lol:[/FONT]
o milosci, celu istnienia....i takie tam farmazony:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu:Nasz Dilerówno ...wstawaj......szkoda dnia;)[/FONT]
wstalam ale sie obudzic nie mogie:razz:

[quote name='evaxon']witaj:diabloti: :diabloti:
witam:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]przybyłam[/FONT] [FONT=Arial]na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;-) Ala mnie TU zaprosiła [/FONT]

wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:otóż to ....miejsce dilowania ....nieznane:evil_lol:[/FONT]
i niech pozostanie nieznane bo sie mna policja w koncu zainteresuje:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Ce mój kjakejsiku:loveu::loveu:

ceeee moja robaczko:loveu:

Posted

[quote name='dealer']
o milosci, celu istnienia....i takie tam farmazony:diabloti: [FONT=Arial]...o masz musze dziś wieczorem poczytać słowo:diabloti:[/FONT]

wstalam ale sie obudzic nie mogie:razz: [FONT=Arial]...pomóc:razz:[/FONT]

wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti: [FONT=Arial]poszukaj dobrze wsie jeszcze są ...u mnie w lodówce:oops:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:oj jestem pełna obaw;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

siostro Klockowej!!! apeluje do Ciebie!!! nie mow mezowi o mnie:diabloti: bo sie bede musiala do Mozambiku wyprowadzic....

Posted

[quote name='dealer']siostro Klockowej!!! apeluje do Ciebie!!! nie mow mezowi o mnie:diabloti: bo sie bede musiala do Mozambiku wyprowadzic....
Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3:

Posted

[quote name='agnes1']Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o prosze wywołana do tablicy ....heyka;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o prosze wywołana do tablicy ....heyka;)[/FONT]
Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;)
Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu:

Posted

[quote name='agnes1']Będę milczała jak grób;) pod waruniem, że pokażesz mi jak cię Pawcio naprawi:cool3:

jak przezyje te naprawe...:razz: .
[quote name='agnes1']Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;)
Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu:

taaaaa siedzi po cichu i notuje.......:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wszyzstko zezarte...mam banany...:diabloti:

[FONT=Arial]banany jedzą małpy :roll: [/FONT]
[FONT=Arial]nie gadaj ani... jak sie zainteresują tobą to i ja mam przes..chlapane... za te telefony typu:"cześć- to ja Twoja Dilerka" :evil_lol:[/FONT]
[quote name='dealer']jak przezyje te naprawe...:razz: .
[FONT=Arial]przeżyjesz.. mój osobisty szatan tylko dziewice smaży na grillu... :diabloti:[/FONT]

Posted

..................witaj..........zepsuta.................:diabloti::diabloti::diabloti:

przeczytałam że Paweł ma Cie ponaprawiać:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='dealer']jak przezyje te naprawe...:razz: .
Pewnie przeżyjesz;) tylko czy to będzie można nazwać naprawą:niewiem: :hmmmm:

taaaaa siedzi po cichu i notuje.......:diabloti:
i uprzejmie donosze:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Witajcie wsie dzieciaczki:multi: :loveu: Ja tu jestem ciągle i wciąż tylko ja taka niesmiała i tak po cichutku se siedze;)
Wszystkiego naj... w dniu dziecka:loveu: [FONT=Arial]:razz:oj nie pisz żeś ty TEŻ taka niesmiała jak MY:oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:oj nie pisz żeś ty TEŻ taka niesmiała jak MY:oops:[/FONT]
TEŻ tak nieśmiała jak WY (ale się wyrobimy cooo?);)

Posted

[quote name='agnes1']TEŻ tak nieśmiała jak WY (ale się wyrobimy cooo?);)[FONT=Arial]:oops:nooo tak myślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...