clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']:grin: padam:mdleje jestescie yyyyy no wlansie :razz: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] podnieś sie dziecko... nie upadaj za nisko!!! w jakim wlansie? [/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa'].... zabawne... chciałaś powiedzieć? ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiadomo :diabloti::diabloti: zawsze i wszędzie Klockowa doopnięta bedzie :p doopnięta pozytywnie ma sie rozumnieć... [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']:grin: padam:mdleje jestescie yyyyy no wlansie :razz: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:ooo upadły Janioł:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]halo halo... dilerowa.. kaj sie smykosz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]halo halo... dilerowa.. kaj sie smykosz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:poszła po Bartka na dworzec:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa'].... zabawne... chciałaś powiedzieć? ;)[/quote] yyyy [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]podnieś sie dziecko... nie upadaj za nisko!!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w jakim wlansie? [/COLOR][/FONT][/B][/quote] :loveu: dawno nikt do mnie tak nie mowil:loveu: no właśnie w właśnie:razz: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:ooo upadły Janioł:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie Janioł :shake: Ewa:diabloti: :evil_lol:
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:poszła po Bartka na dworzec:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] to Bartek jest kolejarzem??:razz:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]halo halo... dilerowa.. kaj sie smykosz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] siedze i patrze co sie tu wyprawia....:shake: :diabloti:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']siedze i patrze co sie tu wyprawia....:shake: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jakżeś taka niegościnna to ja spadam :cool1: krakersie ty jeden obleśny :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']to Bartek jest kolejarzem??:razz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oj sie czyta całość a nie na wyrywki:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]oj sie czyta całość a nie na wyrywki:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciiiiiii
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to jakżeś taka niegościnna to ja spadam :cool1: krakersie ty jeden obleśny :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak musisz to idz...:diabloti: [quote name='evaxon']to Bartek jest kolejarzem??:razz:[/quote] nieeee..maszynista:cool1:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']jak musisz to idz...:diabloti: nieeee..maszynista:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba drezyny:diabloti: Poszła se Nasza Klockowa .......OKNA myć:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] nieeee..maszynista:cool1:[/quote] i wszystko jasne:loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jenyyyy pepluchy jedne :mad::mad::mad: dawaj troche witaminek ale bez kjakejsa bo mi już na dziś kalorii starczy :evil_lol:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']jenyyyy pepluchy jedne :mad::mad::mad: dawaj troche witaminek ale bez kjakejsa bo mi już na dziś kalorii starczy :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja mam tylko ananas i truskawki:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja mam tylko ananas i truskawki:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ja podciepne placki ziemniaczane:evil_lol:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja podciepne placki ziemniaczane:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pdodam pyszne naleśniczki:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']oo mundra sie odezwala:diabloti: [/QUOTE] Tak, tak:multi::multi::multi: To o mnie:grins: Nadrobiłam, tym razem napruwde:cool3: Cykam na kjakejsa, ale byz zezuchy:multi:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Tak, tak:multi::multi::multi: To o mnie:grins: Nadrobiłam, tym razem napruwde:cool3: Cykam na kjakejsa, ale byz zezuchy:multi:[/quote] a jak cykas na kjakejska..tak, cyk cyk...sprobuj klik klik..moze przyjdzie:diabloti:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Aga K']Hejka babeczki ploteczki :multi::multi::multi:[/quote] witamy witamy:multi:
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']a jak cykas na kjakejska..tak, cyk cyk...sprobuj klik klik..moze przyjdzie:diabloti:[/QUOTE] To ceba mieć tyn spzęcior do kjikaniaa - kjikiej, to lecem do saatanicy pozycyć, bo ona siem w to bawi:diabloti:
Recommended Posts