agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']popoludniu wita bo z rana wszystkie śpita:evil_lol: ze niby kto spi???? ja od bladego switu na nogach...:lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']wróciłam.:diabloti: cieszysz sie??? nie ukrywam ze nie nadrobiłam.......no takie zycie...:diabloti: nie wiem czy sie ciesze...pomysle nad tym jeszcze:diabloti: [quote name='Vectra'][FONT=Arial Black]PUK![/FONT] [FONT=Arial Black]PUK![/FONT] PUK !:diabloti: wchodzi...otwarte:diabloti:
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ewo powinno byc tak : Dilerowa [FONT=Arial Black]PUK![/FONT] [FONT=Arial Black]PUK![/FONT] PUK[SIZE=2]nij sie w łeb :grin:
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no to wszedłam właśnie :diabloti: :diabloti: kawy !!!! :diabloti:
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):ze niby kto spi???? ja od bladego switu na nogach...:lol: buuuahahahhahhahahahhahahaa
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']Ewo powinno byc tak : Dilerowa [FONT=Arial Black]PUK![/FONT] [FONT=Arial Black]PUK![/FONT] PUK[SIZE=2]nij sie w łeb :grin: ja nie wiem czy ja cie zaraz nie pukne.....:mad: :diabloti: [quote name='Vectra']no to wszedłam właśnie :diabloti: :diabloti: kawy !!!! :diabloti: sie rozsiadnie kawa juz jest..z mlekiem i bez cukiera jak zwykle?:loveu:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 evaxon napisał(a):buuuahahahhahhahahahhahahaa nie buhaj mi tu buhaju:diabloti:
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ja nie wiem czy ja cie zaraz nie pukne.....:mad: :diabloti: :loveu: KCMałpo:loveu:
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']sie rozsiadnie kawa juz jest..z mlekiem i bez cukiera jak zwykle?:loveu: [FONT=Arial]to ja poprosze z gruntem, bez tego białego ale z cukrem 1 łyżeczka [/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: KCMałpo:loveu: tjaaaaa i ciebie tez .....:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja poprosze z gruntem, bez tego białego ale z cukrem 1 łyżeczka [/FONT] of kors moja najmilsza:loveu:
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :hmmmm: a coś ty KKKurde taka miła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: prądem oberwałaś czy co :diabloti:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: a coś ty KKKurde taka miła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: prądem oberwałaś czy co :diabloti: jakby ci to powiedziec....:razz: nawet pare razy:diabloti: :diabloti:
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):jakby ci to powiedziec....:razz: nawet pare razy:diabloti: :diabloti: to idę się przytulić do mufy :loveu: tam jest 380V :diabloti: też może stanę się miła i uprzejma :loveu: :diabloti:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a):to idę się przytulić do mufy :loveu: tam jest 380V :diabloti: też może stanę się miła i uprzejma :loveu: :diabloti: alez ty zawsze jestes mila i mila i uprzejma tez jestes....:loveu: :loveu:
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):alez ty zawsze jestes mila i mila i uprzejma tez jestes....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ty jedyna to dostrzegasz i doceniasz :loveu: :loveu:
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [CENTER]:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :stupid: [/CENTER]
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer'] of kors moja najmilsza:loveu: [FONT=Arial]wypiłam, dzięki... masz coś do kawy?? oprócz kjakejsów- tego nie spożywam [/FONT] [quote name='Vectra']to idę się przytulić do mufy :loveu: tam jest 380V :diabloti: też może stanę się miła i uprzejma :loveu: :diabloti: [FONT=Arial]o jacie nie pierdziulam... Tobie to nie grozi :diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']alez ty zawsze jestes mila i mila i uprzejma tez jestes....:loveu: :loveu: [FONT=Arial]ale wazelina... całe mnóstwo :shake:[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a)::loveu: :loveu: Ty jedyna to dostrzegasz i doceniasz :loveu: :loveu: bo ja jedna cie kofam i rozumiem:loveu: :loveu:
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']bo ja jedna cie kofam i rozumiem:loveu: :loveu: [FONT=Arial]i jeszcze dodaj że wchodzisz Vectrze w ... posladki....:diabloti:[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i jeszcze dodaj że wchodzisz Vectrze w ... posladki....:diabloti:[/FONT] wchodze jej tylko w ...gie:diabloti:
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']wchodze jej tylko w ...gie:diabloti: [FONT=Arial]aaaaa... to temu cie nie ma u mnie :mad: maupo[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa... to temu cie nie ma u mnie :mad: maupo[/FONT] ale bylam u cia w telefonu:loveu:
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ale bylam u cia w telefonu:loveu: [FONT=Arial]laska... to było miliony godzin temu... nie kochasz mnie już.. ??? pogadałaś do mie 3 minetki i masz mnie dość??? ej.. Dilerka.. nie masz mieszkania do wynajęcia gdzieś w sąsiedztwie?? szukamy- do pracy bedziemy dojeżdżać do jastrzębia :cool1:[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]laska... to było miliony godzin temu...[/FONT] [FONT=Arial]nie kochasz mnie już.. ??? pogadałaś do mie 3 minetki i masz mnie dość???[/FONT] [FONT=Arial]ej.. Dilerka.. nie masz mieszkania do wynajęcia gdzieś w sąsiedztwie?? szukamy- do pracy bedziemy dojeżdżać do jastrzębia :cool1:[/FONT] kocham cie ciagle i nieustajaco.....:loveu: :loveu: :loveu: mieszkanie mam ....w centrum bez miejsca parkingowego do mnie na kawkie bys miala do mnie blisko jakies 10 km:diabloti:
Medorowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Czee goopolku:loveu: Przyszłom na chwilę do ciem:loveu: Cieszysz się:diabloti:
Recommended Posts