Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):powinnas skakac ze szczescia:razz: skakam , skakam z tej radochy :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):skakam , skakam z tej radochy :diabloti: jeno o sufita nie rabnij z tego szczescia:diabloti:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):jeno o sufita nie rabnij z tego szczescia:diabloti: Ty się nie bojaj o mój sufit :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):Ty się nie bojaj o mój sufit :diabloti: ja sie kochanienka boje o ciebie cobys se glowinki nie potlukla:loveu:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):ja sie kochanienka boje o ciebie cobys se glowinki nie potlukla:loveu: jakoś , zupełnie nie wiem czemu , nie wierze w Twoją troskę :diabloti:
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dooopa, nie nadrabiam:obrazic::obrazic::diabloti: Przyszłom ino powiedzieć "joł ziom, daj kjakejsika":siara:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):jakoś , zupełnie nie wiem czemu , nie wierze w Twoją troskę :diabloti: jak mozesz watpic w szczerosc mych slow:placz: madzia i medor napisał(a):Dooopa, nie nadrabiam:obrazic::obrazic::diabloti: Przyszłom ino powiedzieć "joł ziom, daj kjakejsika":siara: doopa ,nie nadrobisz nie dostaniesz kjakejsa:diabloti: Kate I Luka napisał(a):Cześć Aga z hmmmmm nie wiadomo skąd ;) Czesc Kasia z....jeszcze Piotrowic:evil_lol:
Kate I Luka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a): Czesc Kasia z....jeszcze Piotrowic:evil_lol: kobito Ty mnie nie dołuj... taka okolica piękna, las , park pod nosem... ukochane mieszkanko, znajome kąty... i gdzie mnie niesie??? :-(
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Kate I Luka napisał(a):kobito Ty mnie nie dołuj... taka okolica piękna, las , park pod nosem... ukochane mieszkanko, znajome kąty... i gdzie mnie niesie??? :-( ha! a mnie gdzie wynioslo.....:razz: glowa do gory!:lol:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):gdzies była :mad:´ pojechalam se na zakupy.....bo mi bylo smutno a nikt mnie nie chcial przytulic....to mnie sklep z ubrankami taaaaak moooocno przytulil:loveu:
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):´ pojechalam se na zakupy.....bo mi bylo smutno a nikt mnie nie chcial przytulic....to mnie sklep z ubrankami taaaaak moooocno przytulil:loveu: takiej to dobrze:-( a ja pewnie w piatek dopiero pojade na zakupki :-( albo w sobote:-( albo ..w niedziele:placz:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a):takiej to dobrze:-( a ja pewnie w piatek dopiero pojade na zakupki :-( albo w sobote:-( albo ..w niedziele:placz: no czego ryczy?:cool1: przecie pojedzie to se nakupi:diabloti:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 zaraziłaś mnie wstrętna wiedzmo :placz: mamto samo co ty :( wszystko mnie boli
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):zaraziłaś mnie wstrętna wiedzmo :placz: mamto samo co ty :( wszystko mnie boli ups....to ja nie wiedzialam ze to zarazliwe....:cool1: rozumiem co czujesz......
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):no czego ryczy?:cool1: przecie pojedzie to se nakupi:diabloti: ale musze czekac i czekac i czekac:roll:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a):ale musze czekac i czekac i czekac:roll: to czekaj....jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy:diabloti:
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):to czekaj....jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy:diabloti: :-( :-( a to se poczekam :p dala bys jakas fote :razz: bo mi sie nudzi :razz:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a)::-( :-( a to se poczekam :p dala bys jakas fote :razz: bo mi sie nudzi :razz: :cool1: mam tylko stare...nowych mi sie nie chce siakos robic...
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a)::cool1: mam tylko stare...nowych mi sie nie chce siakos robic... echh nieszkodzi ponudze sie:roll:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a):echh nieszkodzi ponudze sie:roll: poczeka wrzuce ci starocie....
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):poczeka wrzuce ci starocie.... :cool::cool::cool:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 staroc stary... maly Dilik z bracikiem, mieli tu niecale 3 miesiace tu juz nieco starszy a tu z Luna
Recommended Posts