agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='AlKil']Czy mam tylko takie wrażenie, czy to jednak prawda, że nawijacie prawie w każdej galerii?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry!!! :lol::lol::lol: to nie prawda jest...to sa jakies pomowienia:diabloti: dzien dobry:multi: [quote name='Imbir1']cześć z samego rana rozgadane Dealery:multi::multi::multi: witam z rana .......:multi: :multi: [quote name='BeaC'] Podobuje mi się:loveu::loveu::loveu: a tak wogóle to miałam kilkanascie cytatów...............ale zanim dopełżłam do końca ufffffffffffffff:shake: to nie wiem co chcaiłam powiedzieć wiec wsio wykasowałam a co tam:cool3::cool3::cool3: witaj piję trzecią kaff:multi::multi::multi: witaj moja mila,ja pije pierwsza i pewnie nie ostania...:p
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja jeszcze nie piję, ale zaraz zacznę :D Witam w klubie KCM :lol::lol::lol::lol::lol:
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):to nie prawda jest...to sa jakies pomowienia:diabloti: dzien dobry:multi: witam z rana .......:multi: :multi: witaj moja mila,ja pije pierwsza i pewnie nie ostania...:p O przepraszam bardzo, pewnie mi się jednak zadawało...:evil_lol: A kawkę masz przestudzoną, bo Alicji nie ma i chętnie bym się gdzieś napiła..
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']ja też ja też ja też chcę posłuchac :diabloti: :diabloti: :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wstawaj córcia;)[/FONT] [quote name='AlKil']Czy mam tylko takie wrażenie, czy to jednak prawda, że nawijacie prawie w każdej galerii?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry!!! :lol::lol::lol:[FONT=Arial]MY...:crazyeye:...ależ skąd ....wydawało się ci i tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Nasz Dilerko koffana:loveu::loveu::loveu: [/FONT]
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='bonita']Ja jeszcze nie piję, ale zaraz zacznę :D Witam w klubie KCM :lol::lol::lol::lol::lol: Witam w klubie:diabloti: [quote name='AlKil']O przepraszam bardzo, pewnie mi się jednak zadawało...:evil_lol: A kawkę masz przestudzoną, bo Alicji nie ma i chętnie bym się gdzieś napiła.. Alicja juz jest:) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wstawaj córcia;)[/FONT] [FONT=Arial]MY...:crazyeye:...ależ skąd ....wydawało się ci i tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Cze Nasz Dilerko koffana:loveu::loveu::loveu:[/FONT] halooooo Alu:loveu:
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):Witam w klubie:diabloti: Alicja juz jest:) halooooo Alu:loveu: Aluzję zrozumiałam, na kawkę nie mam co liczyć...:placz:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a):Aluzję zrozumiałam, na kawkę nie mam co liczyć...:placz: a gdzie tam...zapomlo mi sie...kawa razzzzz dla pani:loveu:
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):a gdzie tam...zapomlo mi sie...kawa razzzzz dla pani:loveu: Uff, to tylko roztargnienie, jak miło, jaka pyszna kawka...:loveu:
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']a gdzie tam...zapomlo mi sie...kawa razzzzz dla pani:loveu:[FONT=Arial]:razz:to dlaczego ja piję herbatę..................[/FONT]
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to dlaczego ja piję herbatę..................[/FONT] :evil_lol: coś tu oszukuje ta nasza Dijejka:razz:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='AlKil']Uff, to tylko roztargnienie, jak miło, jaka pyszna kawka...:loveu: siakas taka nierozgarnieta jezdem dzis....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to dlaczego ja piję herbatę..................[/FONT] bo zdrowiej:loveu: [quote name='bonita']:evil_lol: coś tu oszukuje ta nasza Dijejka:razz: nie oszukuje, kazdemu co se chcial...ta pani kaffa tamta herbata..mam jeszcze socek:)
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']nic a nic nie nadrabiam - wpadłam ino na kjakejsa - może to mi humor poprawi :loveu: [FONT=Arial]a co... masz humorki?? :diabloti: i wahania nastrojów :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]spakowałam się juz:loveu::loveu::loveu: ...ino okna chłopakom pomyję co by wiedzieli jak świat wygląda;)[/FONT] [FONT=Arial]Alu.. a jak dzisio przyjedziesz... umyjesz mi też łokna... wiesz ja mam chorą ręke :roll: a ty masz wprawe... i nie musiałabym otwierać okna żeby zobaczyć co za nim... :cool1: PROSZE!!! zrobie ci kawe :p gut dzionek... dilerowa... właśnie sie kapłam że to Twój blogas, a nie Ali... ale co tam ... twój, jej, mój=NASZ :loveu: [/FONT]
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co... masz humorki?? :diabloti: i wahania nastrojów :p[/FONT][FONT=Arial][/FONT] tak - BO OKRES MI SIę ZBLIżA :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co... masz humorki?? :diabloti: i wahania nastrojów :p[/FONT] [FONT=Arial]Alu.. a jak dzisio przyjedziesz... umyjesz mi też łokna... wiesz ja mam chorą ręke :roll: a ty masz wprawe... i nie musiałabym otwierać okna żeby zobaczyć co za nim... :cool1: PROSZE!!! zrobie ci kawe :p [/FONT] [FONT=Arial]gut dzionek... dilerowa...[/FONT] [FONT=Arial]właśnie sie kapłam że to Twój blogas, a nie Ali... ale co tam ... twój, jej, mój=NASZ :loveu:[/FONT] gut dzionek gut........witam cie moja droga w NASZYM blozku:loveu:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):siemasz kochana moja wredoto :diabloti: ano sie mam...nudyyyyyyyyyyyy:cool1:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):ano sie mam...nudyyyyyyyyyyyy:cool1: nudzisz się :crazyeye: :crazyeye: to rozbierz się i ubrania pilnuj :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):nudzisz się :crazyeye: :crazyeye: to rozbierz się i ubrania pilnuj :diabloti: zimno mi,brzuch mnie boli, kawa mi wystygla bo dzwonia jakies oszolomy i pindola nie wiadomo o czym......nudzi mi sie ....moge cie pognebic?:diabloti: :diabloti:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):zimno mi,brzuch mnie boli, kawa mi wystygla bo dzwonia jakies oszolomy i pindola nie wiadomo o czym......nudzi mi sie ....moge cie pognebic?:diabloti: :diabloti: a gnęb mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: witaj piekna włascicielko pieknego psa:loveu: yyyyy....wszystko dobrze u ciebie:crazyeye: :diabloti:
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):a gnęb mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: obiecuje ze sie ode mnie nie uwolnisz:diabloti:
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):obiecuje ze sie ode mnie nie uwolnisz:diabloti: mam się bać czy jak :crazyeye: :diabloti:
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):yyyyy....wszystko dobrze u ciebie:crazyeye: :diabloti: :loveu: yhmmmm
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):mam się bać czy jak :crazyeye: :diabloti: powinnas skakac ze szczescia:razz: evaxon napisał(a)::loveu: yhmmmm nooo niech ci bedzie:diabloti:
Recommended Posts