clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']kocham cie ciagle i nieustajaco.....:loveu: :loveu: :loveu: mieszkanie mam ....w centrum bez miejsca parkingowego do mnie na kawkie bys miala do mnie blisko jakies 10 km:diabloti: [FONT=Arial]biore..:multi::multi:. a do pracy ?? tysiąc ile??? kawke przywioze ze sobą bo po tej niemieckiej zmarszczki mi sie prostują.. FE![/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Czee goopolku:loveu: Przyszłom na chwilę do ciem:loveu: Cieszysz się:diabloti: bardzo sie ciesze.....strasznie.....umieram z radosci:loveu: :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]biore..:multi::multi:. a do pracy ?? tysiąc ile??? [/FONT] [FONT=Arial]kawke przywioze ze sobą bo po tej niemieckiej zmarszczki mi sie prostują.. FE![/FONT] zaprawde powiadam ci kawe mam dobra....:diabloti:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zameldowuwam się u Ciebie;)[/FONT] niezmiernie sie ciesze:loveu:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']niezmiernie sie ciesze:loveu:[FONT=Arial]jak robisz kaff to zrób i dla mnie:razz:...a i zacznij dla mnie szukać roboty ....bo jak mi sie uda wywalczyć ten urlop:diabloti:to nie wiem czy bede miała gdzie wrócić do pracy:angryy:[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak robisz kaff to zrób i dla mnie:razz:...a i zacznij dla mnie szukać roboty ....bo jak mi sie uda wywalczyć ten urlop:diabloti:to nie wiem czy bede miała gdzie wrócić do pracy:angryy:[/FONT] zatrudnie cie jako dame do towarzystwa dla mnie:loveu:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']zatrudnie cie jako dame do towarzystwa dla mnie:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko co na to Bartek:razz:[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Kjakejsikowa :) czesc Podrozniczko:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko co na to Bartek:razz:[/FONT] jak co??? placic ma i niech milczy:diabloti:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer'] jak co??? placic ma i niech milczy:diabloti::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:aaa no to oki[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:aaa no to oki[/FONT] zapewniam tez wyzywienie i napojenie:) tylko czasem mi rogaliczki zrobisz....:loveu:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']zapewniam tez wyzywienie i napojenie:) tylko czasem mi rogaliczki zrobisz....:loveu:;)[FONT=Arial]mogę i inne specjalności:p[/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]mogę i inne specjalności:p[/FONT] przyjedz juz:loveu: posciel ci juz w baranki ubralam i miejsce w lazience na reczniczek i co tam przywieziesz:diabloti:
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 nic a nic nie nadrabiam - wpadłam ino na kjakejsa - może to mi humor poprawi :loveu:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']przyjedz juz:loveu: posciel ci juz w baranki ubralam i miejsce w lazience na reczniczek i co tam przywieziesz:diabloti::p[FONT=Arial]spakowałam się juz:loveu::loveu::loveu: ...ino okna chłopakom pomyję co by wiedzieli jak świat wygląda;)[/FONT]
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kobiety, czy Wy nie macie litości...:placz: tyle nagadać, ja nie mam czasu!!!!:diabloti:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='malawaszka']nic a nic nie nadrabiam - wpadłam ino na kjakejsa - może to mi humor poprawi :loveu: iiii tam z tym nadrabianiem..pol stronki zaledwie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]spakowałam się juz:loveu::loveu::loveu: ...ino okna chłopakom pomyję co by wiedzieli jak świat wygląda;)[/FONT] moja ty dobra:loveu: [quote name='AlKil']Kobiety, czy Wy nie macie litości...:placz: tyle nagadać, ja nie mam czasu!!!!:diabloti: ja nie gadalm nic....to ONE:diabloti:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 foty bedom....pies zaprasza do ogladania nudnych fot znowu pies ze sznurkiem..nudyyyy:diabloti:
Paula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A tu jak zwykle nagadane :roll: Cześć Aga :multi: :turn-l: Jakie łoko :D Czemu psa straszysz ;)
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='paula_z']A tu jak zwykle nagadane :roll: Cześć Aga :multi: :turn-l: Jakie łoko :D Czemu psa straszysz ;) on sie juz taki wystraszony urodzil:diabloti:
bonita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jezdem:cool3::cool3::cool3: :megagrin::megagrin::megagrin:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']jezdem:cool3::cool3::cool3: :megagrin::megagrin::megagrin: ciesze sie ze znalazlas dla nas czas:razz:
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil']Kobiety, czy Wy nie macie litości...:placz: tyle nagadać, ja nie mam czasu!!!!:diabloti:[FONT=Arial]:razz:oj zwolnij troszkę...;) Nasza Ty Składowa:loveu::loveu::loveu:piękne fotaski:evil_lol: siemka to ja Dili;) [/FONT]
Recommended Posts