agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Comic Sans MS]podnosze NASZEGO blogasa :diabloti:[/FONT] wow! wlasnym oczom nie wierze:diabloti: :multi:
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']czesc ludkowie roztomaici:diabloti: juz po burzy...swieci slonko i ptaszydla sie dra:)[FONT=Arial]a u nas doopa nie burza:diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']wow! wlasnym oczom nie wierze:diabloti: :multi: [FONT=Arial]:razz:nie łudź się to tylko złudzenie:evil_lol:[/FONT]
agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a u nas doopa nie burza:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:niełudź się to tylko złudzenie:evil_lol:[/FONT] tak myslalam ze to winko mnie tak oguplo:diabloti:
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']tak myslalam ze to winko mnie tak oguplo:diabloti:[FONT=Arial]:razz:dokładnie takie tego picia skutki ...ja se piffo do lusterka piłam;)....i też mnie sie pomerdało:diabloti:[/FONT]
agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:dokładnie takie tego picia skutki ...ja se piffo do lusterka piłam;)....i też mnie sie pomerdało:diabloti:[/FONT] tiaaa...chyba lepiej pojde spac bo mnie calkiem ogupnie:)
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']tiaaa...chyba lepiej pojde spac bo mnie calkiem ogupnie:)[FONT=Arial]:razz:taaa ja mialam się utopić i nawet to mi nie wyjszło ....starość nie radość:diabloti:[/FONT]
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']wow! wlasnym oczom nie wierze:diabloti: :multi: [FONT=Arial]omamy :cool3: [/FONT] [quote name='dealer']tak myslalam ze to winko mnie tak oguplo:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:dokładnie takie tego picia skutki ...ja se piffo do lusterka piłam;)....i też mnie sie pomerdało:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]drobne pijaczki :eviltong: [/FONT]
agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]omamy :cool3: [/FONT] [FONT=Arial]drobne pijaczki :eviltong: [/FONT] my drobne a ty hurtowa???:diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']my drobne a ty hurtowa???:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:no ta ...bo my samotne to detal ...a w towarzystwie to hurt:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT]
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']my drobne a ty hurtowa???:diabloti: :evil_lol: [FONT=Arial]jessooo jak ja cie nienawidze...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]siedze przy coli... :p [/FONT] [FONT=Arial]bo pepsi piją lepsi a cole gorole :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT]
agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jessooo jak ja cie nienawidze...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]siedze przy coli... :p [/FONT] [FONT=Arial]bo pepsi piją lepsi a cole gorole :diabloti: [/FONT] ja ciebie tez nienawidze:loveu:
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jessooo jak ja cie nienawidze...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]siedze przy coli... :p [/FONT] [FONT=Arial]bo pepsi piją lepsi a cole gorole :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:razz:...ADAŚ ....co pije Magda.:eviltong:[/FONT]
agbar Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 snikam dziewoje:) jadziemy na pifooo i papusiac bede tez:diabloti: papapapa:loveu: KWM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']snikam dziewoje:) jadziemy na pifooo i papusiac bede tez:diabloti: papapapa:loveu: KWM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:PAPAPAPAPAPAPAPAPAP Nasza Dilerko.....KCM:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']ja ciebie tez nienawidze:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...ADAŚ ....co pije Magda.:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]cole...[/FONT] [FONT=Arial]podpisano: Adam :razz:[/FONT]
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial]cole...[/FONT] [FONT=Arial]podpisano: Adam :razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:.....nie wierze ...:diabloti:....ktoś tu nie całkiem prawde pisze .....mam esesmanka ...tam coś innego napisano:eviltong: że do mnie na piffo nie może przyjechać bo z wami popija:eviltong:...to ja se pije do lusterka ...jakie mam miłe towarzystwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogobranoc...... [/FONT]
Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dealer napisał(a):snikam dziewoje:) jadziemy na pifooo i papusiac bede tez:diabloti: papapapa:loveu: KWM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie upij się :diabloti: :diabloti: :diabloti:
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [FONT=Arial]Ala... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Dilerka... zawsze sie zastanawiałam jak można sie tak zapuścić,ale teraz wiem... jak sie żere na noc jakie fastfudy... to potem sie sie wygląda jak... TY :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]dobranoc spadam na home :loveu: [/FONT]
agbar Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:.....nie wierze ...:diabloti:....ktoś tu nie całkiem prawde pisze .....mam esesmanka ...tam coś innego napisano:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]że do mnie na piffo nie może przyjechać bo z wami popija:eviltong:...to ja se pije do lusterka ...jakie mam miłe towarzystwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Dogobranoc......[/FONT] to ja tego..dzien dobry.....:cool1: [quote name='Vectra']nie upij się :diabloti: :diabloti: :diabloti: ciiiiiiiii...nie halasuj tak....:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ala... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/FONT] [FONT=Arial]Dilerka... zawsze sie zastanawiałam jak można sie tak zapuścić,ale teraz wiem... jak sie żere na noc jakie fastfudy... to potem sie sie wygląda jak... TY :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]dobranoc spadam na home :loveu: [/FONT] no i mnie rozszyfrowalas:diabloti: ...ale ja nie jadlam fastfuda...jadlam kotlecika zapiekanego z serkiem i pieczarkami...pyyyyyyychaaaaaaaaaaaa.....i pilam piffo,dwa...no dobra 4....boli mnie glowa..nie wyspalam sie i musze zaraz jechac....o mamo!:cool1:
agbar Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='bonita']Smacnego i pifnego :) bardzo ci kochana dziekuje..bylo smaczne i pifne:diabloti:
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Doberek Dilerówna[/FONT]
agbar Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Doberek Dilerówna[/FONT] doberek :multi: :multi: :multi:
agbar Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 http://img128.imageshack.us/my.php?image=znakiup4.jpg
Recommended Posts