bonita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [B]Bry wieczór, z przykrością donoszę że u mnie juz ciemno jest ...[/B]
agbar Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:z lewej czy z prawej strony póleczki:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] zzzzzzzz...lewej:) [quote name='bonita'][B]Bry wieczór, z przykrością donoszę że u mnie juz ciemno jest ...[/B][/quote]# a jakze u mnie tez...ale patrze w kierunku swiatla:):diabloti:
AlKil Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dzień dobry!!!:buzi: Czemu wszędzie wszyscy śpią :hmmmm: Takie piękne słonko...
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry!!!:buzi: Czemu wszędzie wszyscy śpią :hmmmm: Takie piękne słonko...[/quote] :niewiem: tez ich nie rozumie:shake: :evil_lol: siemano Aguś:loveu:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry!!!:buzi: Czemu wszędzie wszyscy śpią :hmmmm: Takie piękne słonko...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:pewnie wszystkie już moczą doopalony w zbiornikach wodnych :evil_lol: cze mła kochana:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:pewnie wszystkie już moczą doopalony w zbiornikach wodnych :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cze mła kochana:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] albo leza na dachach:evil_lol:
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Vectra']Dzień drobnych :diabloti:[/quote] po wczorajszych zakupach faktycznie dzien drobnych:evil_lol: [quote name='AlKil']Dzień dobry!!!:buzi: Czemu wszędzie wszyscy śpią :hmmmm: Takie piękne słonko...[/quote] ja nie spie juz dlugo:) musialam sie pozbyc TZta...nie na zawsze oczywiscie ale lazil mi tu i marudzil....juz se poszedl:diabloti: [quote name='evaxon']:niewiem: tez ich nie rozumie:shake: :evil_lol: siemano Aguś:loveu:[/quote] czesc Ewcia:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:pewnie wszystkie już moczą doopalony w zbiornikach wodnych :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cze mła kochana:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Alicjo mla droga witam cie cieplutko:loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:o jesteś .....nareszcie....a ja już kończę robić obiadek i zaraz po obiedzie jadę na truskawkowy torcik do mojej mam:pwrócę ok 16-17;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witaj mła droga:loveu::loveu: Wiem, że tęskniłaś:siara::diabloti:
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:o jesteś .....nareszcie....a ja już kończę robić obiadek i zaraz po obiedzie jadę na truskawkowy torcik do mojej mam:pwrócę ok 16-17;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] mniammmmmm.....ja pewnie tez bede tu pozniej...:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witaj mła droga:loveu::loveu: Wiem, że tęskniłaś:siara::diabloti:[/quote] nie wiem kto ci to powiedzial ale klamal:diabloti: :loveu:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']mniammmmmm.....ja pewnie tez bede tu pozniej...:diabloti: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:już jadę ....będę za troszkę;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [URL]http://fakty.interia.pl/prasa/wprost/news/czy-teletubisie-promuja-homoseksualizm,917062[/URL]
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer'][URL]http://fakty.interia.pl/prasa/wprost/news/czy-teletubisie-promuja-homoseksualizm,917062[/URL][/quote] :diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bosz ...jeszcze tu teletubisi brakowało:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]bosz ...jeszcze tu teletubisi brakowało:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]przeca teletubisie już były na dogo :diabloti: u Vectry :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przeca teletubisie już były na dogo :diabloti: u Vectry :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:ale u dilerki ich nie było ...[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork']:laola: 10 znaków :cool1:[/quote] oooooooooooooooooooo:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]bosz ...jeszcze tu teletubisi brakowało:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie lubisz panow bisiow tele:diabloti: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przeca teletubisie już były na dogo :diabloti: u Vectry :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] ale u mnie nie bylo:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:ale u dilerki ich nie było ...[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] o wlasnie :loveu:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:nie cierpię panów bisiów tele:eviltong: [/B][/I][B]fotkę torcika dałam.....maly lansik [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:nie cierpię panów bisiów tele:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=red][B]fotkę torcika dałam.....maly lansik[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] lece sie poslinic....:diabloti: [quote name='Vectra']hejoł teletubisiu :diabloti:[/quote] helom madra i piekna:diabloti:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:i jak pociekła ślinka:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:i jak pociekła ślinka:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] a jak nie jak tak....:evil_lol:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']a jak nie jak tak....:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:w lodówce mam jeszcze kawałek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:w lodówce mam jeszcze kawałek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] taaa chwal sie chwal.....:diabloti:
Recommended Posts