Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem już ......dzień doberek NASZA Dilerko:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

dzien doberek NASZA Alu:loveu:

[quote name='madzia i medor']No dobra, to sobie pójdę:sadCyber: [COLOR=lemonchiffon]Żartowałam:grins::grins:[/COLOR]:diabloti:

Ale cacko:crazyeye: :ylsuper: :ylsuper:

Cze mła nie witana ;)[/quote]

cze robaczyca:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']jestem moja kochana :diabloti:[/quote]

czy ty kochana za wczesnie nie wstajesz ostatnio:crazyeye: martwie sie o ciebie:loveu:

Posted

[quote name='dealer']czy ty kochana za wczesnie nie wstajesz ostatnio:crazyeye: martwie sie o ciebie:loveu:[/quote]
żyć bez was nie mogę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']żyć bez was nie mogę :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

wesze podstep...:diabloti: kto cie dzisiaj obudzil?:razz:

Posted

[quote name='dealer']wesze podstep...:diabloti: kto cie dzisiaj obudzil?:razz:[/quote]

akurat obudziły mnie rewelacyjne wiadomości :diabloti: więc humor mam super :cool3:
na gie mogę ci napisać jakie :p

Posted

[quote name='Vectra']akurat obudziły mnie rewelacyjne wiadomości :diabloti: więc humor mam super :cool3:
na gie mogę ci napisać jakie :p[/quote]

az sie trzese z niecierpliwosci:diabloti:
[quote name='Imbir1']rety byłam tu przed chwilą:cool3: no i co? znowu nie ma mojego posta???:roll:

no to w takim razie jeszcze raz:p witajcie Dealery:multi:[/quote]

witamy :multi:

[quote name='Hugo-Kochaś']Tez Tu jestem:multi:[/quote]

ja tez tu jestem:diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wróciłam z pracy............jutro nie bedzie tak dobrze:angryy:jutro do 16....:diabloti:

[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wróciłam z pracy............jutro nie bedzie tak dobrze:angryy:jutro do 16....:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[/quote]

hmmmm...ucieklas z pracy???:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']hmmmm...ucieklas z pracy???:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:...o 15 dziecka w środy mają religię ....więc apage satanas ....i wywalają mnie do domku:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Chciałam Ci tylko napisać,że poszłam do Bei na kawę:grins:[/quote]

ja tez poszlam..pyyyszna zna kawucha:p

[quote name='evaxon']heloł kjakejsiki:multi:[/quote]

helol piekna:loveu:

Posted

[quote name='dealer']czegooooo??:diabloti:[/QUOTE]

TU zawsze mozna liczyć na cieplutkie przywitanie:lol: :lol:

Jestem zaś;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']TU zawsze mozna liczyć na cieplutkie przywitanie:lol: :lol:

Jestem zaś;)[/quote]

bom ja goscinna jest nieslychanie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']bom ja goscinna jest nieslychanie:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a zupke mexykańską masz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:a zupke mexykańską masz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

mam jeszcze...pyszna,pol gara zezarlismy wczoraj:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']mam jeszcze...pyszna,pol gara zezarlismy wczoraj:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no to sie szykuj że bedziesz gotować;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']To już pogwizadać sobie nie można:shake: :shake: :shake: :diabloti:[/quote]

nie mozna.....i co..tera przyleziesz i na zlosc mi bedziesz gwizdac:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...