agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem już ......dzień doberek NASZA Dilerko:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] dzien doberek NASZA Alu:loveu: [quote name='madzia i medor']No dobra, to sobie pójdę:sadCyber: [COLOR=lemonchiffon]Żartowałam:grins::grins:[/COLOR]:diabloti: Ale cacko:crazyeye: :ylsuper: :ylsuper: Cze mła nie witana ;)[/quote] cze robaczyca:loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Vectra']jestem moja kochana :diabloti:[/quote] czy ty kochana za wczesnie nie wstajesz ostatnio:crazyeye: martwie sie o ciebie:loveu:
Vectra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']czy ty kochana za wczesnie nie wstajesz ostatnio:crazyeye: martwie sie o ciebie:loveu:[/quote] żyć bez was nie mogę :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Vectra']żyć bez was nie mogę :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] wesze podstep...:diabloti: kto cie dzisiaj obudzil?:razz:
Vectra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']wesze podstep...:diabloti: kto cie dzisiaj obudzil?:razz:[/quote] akurat obudziły mnie rewelacyjne wiadomości :diabloti: więc humor mam super :cool3: na gie mogę ci napisać jakie :p
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 rety byłam tu przed chwilą:cool3: no i co? znowu nie ma mojego posta???:roll: no to w takim razie jeszcze raz:p witajcie Dealery:multi:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Vectra']akurat obudziły mnie rewelacyjne wiadomości :diabloti: więc humor mam super :cool3: na gie mogę ci napisać jakie :p[/quote] az sie trzese z niecierpliwosci:diabloti: [quote name='Imbir1']rety byłam tu przed chwilą:cool3: no i co? znowu nie ma mojego posta???:roll: no to w takim razie jeszcze raz:p witajcie Dealery:multi:[/quote] witamy :multi: [quote name='Hugo-Kochaś']Tez Tu jestem:multi:[/quote] ja tez tu jestem:diabloti:
BoJa2 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Chciałam Ci tylko napisać,że poszłam do Bei na kawę:grins:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wróciłam z pracy............jutro nie bedzie tak dobrze:angryy:jutro do 16....:diabloti: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wróciłam z pracy............jutro nie bedzie tak dobrze:angryy:jutro do 16....:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [/quote] hmmmm...ucieklas z pracy???:diabloti:
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hello, do popołudniowej kawki przyniosłam po kjakejsie :D [IMG]http://www.liderskg.com.pl/ofer_thumbs/8_01.gif[/IMG]
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']hmmmm...ucieklas z pracy???:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:...o 15 dziecka w środy mają religię ....więc apage satanas ....i wywalają mnie do domku:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Chciałam Ci tylko napisać,że poszłam do Bei na kawę:grins:[/quote] ja tez poszlam..pyyyszna zna kawucha:p [quote name='evaxon']heloł kjakejsiki:multi:[/quote] helol piekna:loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::siara::diabloti:[/quote] czegooooo??:diabloti:
BoJa2 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']czegooooo??:diabloti:[/QUOTE] TU zawsze mozna liczyć na cieplutkie przywitanie:lol: :lol: Jestem zaś;)
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']TU zawsze mozna liczyć na cieplutkie przywitanie:lol: :lol: Jestem zaś;)[/quote] bom ja goscinna jest nieslychanie:diabloti:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']bom ja goscinna jest nieslychanie:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a zupke mexykańską masz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:a zupke mexykańską masz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] mam jeszcze...pyszna,pol gara zezarlismy wczoraj:diabloti:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']mam jeszcze...pyszna,pol gara zezarlismy wczoraj:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no to sie szykuj że bedziesz gotować;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']czegooooo??:diabloti:[/QUOTE] To już pogwizadać sobie nie można:shake: :shake: :shake: :diabloti:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']To już pogwizadać sobie nie można:shake: :shake: :shake: :diabloti:[/quote] nie mozna.....i co..tera przyleziesz i na zlosc mi bedziesz gwizdac:diabloti:
Recommended Posts