agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer'] witaj....nie wiem czy upalny skoro Klockowa w dlugim rekawie lata :diabloti: [/quote] [B]Bo ona to taka przewrotna dziołcha :diabloti: w zimie w krótkim, a w lecie w długim:diabloti: u niej to normalka:evil_lol:[/B]
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jestem tu drugi raz :diabloti: :diabloti: :diabloti: i nie ostatni :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']jestem tu drugi raz :diabloti: :diabloti: :diabloti: i nie ostatni :diabloti:[/quote] [B]Witam cię pierwszy raz i nie ostatni:diabloti:[/B] [B]Musiałaś całą rodzinę :diabloti: :diabloti: :diabloti: przyprowadzać :evil_lol: [/B]
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]Witam cię pierwszy raz i nie ostatni:diabloti:[/B] [B]Musiałaś całą rodzinę :diabloti: :diabloti: :diabloti: przyprowadzać :evil_lol: [/B][/quote] witaj :loveu: :loveu: a co Caps lock ci się popsiuł :cool3: :cool3: :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']witaj :loveu: :loveu: a co Caps lock ci się popsiuł :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote] [B]CAPS LOCK działa, ale postanowiłam uczyć się od zatwardziałych forumowiczek:diabloti: nauczycielko moja:diabloti: [/B]
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]Bo ona to taka przewrotna dziołcha :diabloti: w zimie w krótkim, a w lecie w długim:diabloti: u niej to normalka:evil_lol:[/B][/quote] ona ma tak jak ja..jak slonce zachodzi to juz zimno:) [quote name='Vectra']jestem tu drugi raz :diabloti: :diabloti: :diabloti: i nie ostatni :diabloti:[/quote] czy ty mnie straszysz?:diabloti:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']witaj :loveu: :loveu: a co Caps lock ci się popsiuł :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote] czego sie czepisz mych gosci szanownych?:diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']ona ma tak jak ja..jak slonce zachodzi to juz zimno:) [/quote] [B]To witaj w klubie :multi: ja se siedzę i mam ciary:oops:[/B]
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]CAPS LOCK działa, ale postanowiłam uczyć się od zatwardziałych forumowiczek:diabloti: nauczycielko moja:diabloti: [/B][/quote] do usług :loveu: :loveu: :diabloti: trzy razy patrzyłam na Twój post , czy to Ty czy nie Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dilerko jestem znowu :loveu: :loveu: cieszysz się prawda :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']czego sie czepisz mych gosci szanownych?:diabloti:[/quote] [B]A niech się czepia- taka wiedźm natura:mad: :diabloti: [/B]
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]To witaj w klubie :multi: ja se siedzę i mam ciary:oops:[/B][/quote] klub zmarzluchow uwazam za otwarty:evil_lol: [quote name='Vectra']Dilerko jestem znowu :loveu: :loveu: cieszysz się prawda :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] prawda......:cool1: [quote name='agnes1'][B]A niech się czepia- taka wiedźm natura:mad: :diabloti: [/B][/quote] jak sobie chcesz... Vectra czepiaj sie tej pani prosze:diabloti:
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dilerko przyszłam cię pocieszyć :loveu: :loveu: :loveu: a kiedy ta radosna nowina o przybyciu mamuni będzie potwierdzona :razz: :razz: :cool1: biedna Ty moja pomodlę się za ciebie :cool1: :cool1: :cool1: AGNES JA SIĘ NIGDY NIKOGO NIE CZEPIAM :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']Dilerko przyszłam cię pocieszyć :loveu: :loveu: :loveu: a kiedy ta radosna nowina o przybyciu mamuni będzie potwierdzona :razz: :razz: :cool1: biedna Ty moja pomodlę się za ciebie :cool1: :cool1: :cool1: AGNES JA SIĘ NIGDY NIKOGO NIE CZEPIAM :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [B]caps lock ci się popsuł, może to zaraźliwe:diabloti:[/B]
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]caps lock ci się popsuł, może to zaraźliwe:diabloti:[/B][/quote] FcAaLe Mi SiĘ NiE PoPsUł :diabloti:
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']FcAaLe Mi SiĘ NiE PoPsUł :diabloti:[/quote] [B]To świetnie, bo już myślałam że jakiś wirus cię znaczy się twoj kompik dopadł:diabloti: [/B]
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]To świetnie, bo już myślałam że jakiś wirus cię znaczy się twoj kompik dopadł:diabloti: [/B][/quote] wirus :crazyeye: u mnie :crazyeye: NIGDY :diabloti:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']Dilerko przyszłam cię pocieszyć :loveu: :loveu: :loveu: a kiedy ta radosna nowina o przybyciu mamuni będzie potwierdzona :razz: :razz: :cool1: biedna Ty moja pomodlę się za ciebie :cool1: :cool1: :cool1: AGNES JA SIĘ NIGDY NIKOGO NIE CZEPIAM :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] w tym tygodniu sie dowiem czy nie bede musiala nagle wyjechac, albo mnie choroba jaka zarazliwa nie dopadnie...:diabloti:
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']w tym tygodniu sie dowiem czy nie bede musiala nagle wyjechac, albo mnie choroba jaka zarazliwa nie dopadnie...:diabloti:[/quote] rany jaka Ty nie gościnna jesteś :shake: :shake: :evil_lol:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']rany jaka Ty nie gościnna jesteś :shake: :shake: :evil_lol:[/quote] wstyd mi,zaprawde powiadam ci siostro wstyd:oops: :oops: :oops: :oops:
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [IMG]http://images21.fotosik.pl/314/f33d8c44d0287455.jpg[/IMG] Cześć kjakejsiku :multi:
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [IMG]http://images21.fotosik.pl/314/f33d8c44d0287455.jpg[/IMG] Cześć kjakejsiku :multi:[/quote] auuuuuuuuu czesc:multi: :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer'] jestem, wrocilam ,bede..... :diabloti:[/quote] [B]i od razu jakas taka spokojniejsza jestem......:diabloti: [/B]
agbar Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']jEZDEM;) ZNOWU[/quote] ja tez jezdem:razz: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]i ja też[/B][/COLOR]:diabloti:[/quote] i ja tez jezdem:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i od razu jakas taka spokojniejsza jestem......:diabloti: [/B][/quote] wcale nie chcialam cie uspokoic:diabloti:
Recommended Posts