Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']juz jestem, wczoraj mielismy z kolega małzonkiem 2 rocznice slubu i dlatego tak sie pojawiałam i znikałam:)
Dealerek ma sie dobrze. dzis w nocy juz spał, majtasy obnosi z dumą:) nawet ich nie sciaga. jeszcze przez pare dni bedziemy jeździc do weta na zastrzyki p/bólowe, cos wzmacnijacego i antybiotyk na wszelki wypadek.:) woreczek sie goi ładnie i sie kurczy:) pozdrawiamy wszystkich cieplutko:):loveu:

łoooooooooo powazna sprawa trzeba to opic :razz: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :drink1: :beerchug: :drink1: :laola: :laola:

GRATULUJE mocnej psychy z chlopem tyle czsu ;) :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']łoooooooooo powazna sprawa trzeba to opic :razz: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :drink1: :beerchug: :drink1: :laola: :laola:

GRATULUJE mocnej psychy z chlopem tyle czsu ;) :evil_lol: :evil_lol:

dopiero dbsst dopiero :)hihi:evil_lol: :evil_lol: mamy dwa lata po slubie a znamy sie ...dwa i pół roku:):loveu:

Posted

dealer napisał(a):
dopiero dbsst dopiero :)hihi:evil_lol: :evil_lol: mamy dwa lata po slubie a znamy sie ...dwa i pół roku:):loveu:

hahahahahha dealer BIDULKO to juz taki dlugi wyrok "odsiadujesz" hahahhahahaahahaha

a tak serio to jak najwiecej tych WSPOLNYCH SZCZESLIWYCH latek :multi: :multi:

Posted

dealer napisał(a):
bardzo merci:) a biedak któremu meskosc odebrano szaleje jak by nigdy nic:)

Bo on jeszcze w transie pozabiegowym jest ... Jak dojdzie do siebie to dopiero zacznie cierpieć :roll: ...

Nowe foteczki - cuuudo :loveu: ...

Posted

[quote name='dealer']dopiero dbsst dopiero :)hihi:evil_lol: :evil_lol: mamy dwa lata po slubie a znamy sie ...dwa i pół roku:):loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w czerwcu będę mieć 20ta rocznicę , po 8 latach znajomości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Stydam majestetu :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w czerwcu będę mieć 20ta rocznicę , po 8 latach znajomości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ta to dopiero wytrzymała:) gratuluję:):loveu:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Bo on jeszcze w transie pozabiegowym jest ... Jak dojdzie do siebie to dopiero zacznie cierpieć :roll: ...

i własnie przez takie teksty zaczynam miec wyrzuty sumienia.....wszyscy dokoła sie mnie czepiaja ze skrzywdziłam psa......o ja niewdzięczna, o ja niedobra, bez serca buuuuuu:wallbash: :grab:

Posted

Agusiu Wszytskiego Naj na tą 2 rocznice i samych wspaniałych dni, miesiecy i lat wspolnego zycia WAM życzę :loveu:

:BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :drink1: :beerchug: :drink1:

i ucałowania dla Dealer'ka :loveu:

Posted

dealer napisał(a):
i własnie przez takie teksty zaczynam miec wyrzuty sumienia.....wszyscy dokoła sie mnie czepiaja ze skrzywdziłam psa......o ja niewdzięczna, o ja niedobra, bez serca buuuuuu:wallbash: :grab:
eeee no przestań , chłopak nawet nie będzie wiedział o co biega , a ty możesz być spokojniejsza ;)

Posted

[quote name='an3czka']:loveu:
Proszę odwinąć fafelek i dać buziaka ode mnie. Cudowna mordencja!:lol: :loveu:

odwiniete wycałowane wysciskane i noooo sama wiesz ...ja go tak kocham ze az strach tego mojego bandyte małego:) ze go sciskam i cmokam 100 razy dziennie:)

chyba wszyscy tak mają????nie jestem nienormalna?:)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Agusiu Wszytskiego Naj na tą 2 rocznice i samych wspaniałych dni, miesiecy i lat wspolnego zycia WAM życzę :loveu:

:BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :drink1: :beerchug: :drink1:

bardzo bardzo dziekuję :loveu:

Posted

dealer napisał(a):

Oj już dobrze, dobrze ... Nie będę tak więcej mówił, w końcu to dla jego dobra ;) ...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
eeee no przestań , chłopak nawet nie będzie wiedział o co biega , a ty możesz być spokojniejsza ;)

wiesz Alu ja to wiem , ty to wiesz i wiekszość Dogomaniaków to wie ale są na swiecie ludzie którym sie wydaje ze wiedzą wszystko lepiej. i po prostu mam dosc odpowiadania na głupie - moim zdaniem - pytania , typu :czy ja wiem co zrobiłam swojemu psu?, że go okaleczyłam(sic!), odebrałam szanse na posiadanie potomstwa i tego typu brednie....co dziwniejsze dla mnie niektórych kretynskich uwag wysłuchałam od ludzi którzy maja np. wysterlizowane suki:) no i w przewazajacej czesci sa to męzczyźni.... postanowiłam dzis ze jesli ktos spyta nie bede odpowiadac na pytania. zadnych zeznan bez adwokata wiecej!!!!!:mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Ja oczywisci tez przylazam sie do zyczen!! :oops: lepiej pozniej niz wcale! :razz:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
:drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1:

Hej!!

Odezwala sie wlascicielka Mejkusi:lol:

O przepraszam bardzo jak cos to Majeczki :evil_lol:

wiesz Alu ja to wiem , ty to wiesz i wiekszość Dogomaniaków to wie ale są na swiecie ludzie którym sie wydaje ze wiedzą wszystko lepiej. i po prostu mam dosc odpowiadania na głupie - moim zdaniem - pytania , typu :czy ja wiem co zrobiłam swojemu psu?, że go okaleczyłam(sic!), odebrałam szanse na posiadanie potomstwa i tego typu brednie....co dziwniejsze dla mnie niektórych kretynskich uwag wysłuchałam od ludzi którzy maja np. wysterlizowane suki:smile: no i w przewazajacej czesci sa to męzczyźni.... postanowiłam dzis ze jesli ktos spyta nie bede odpowiadac na pytania. zadnych zeznan bez adwokata wiecej!!!!!:mad: :evil_lol:

Ja zazwyczaj nikomu nie mowie ze Mejk jest wykastrowany, mowie tylko wtedy kiedy mam czas lub kiedy wiem ze dana osoba jest mniej wiecej normalne :evil_lol: nigdy jeszcze nie mialam sytuacji takiej, ze mi sie ktos zapytal czy Mejk ma uciachane cos... ;)

Posted

[quote name='mrowka']Ja oczywisci tez przylazam sie do zyczen!! :oops: lepiej pozniej niz wcale! :razz:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
:drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1:

O przepraszam bardzo jak cos to Majeczki :evil_lol:

Ja zazwyczaj nikomu nie mowie ze Mejk jest wykastrowany, mowie tylko wtedy kiedy mam czas lub kiedy wiem ze dana osoba jest mniej wiecej normalne :evil_lol: nigdy jeszcze nie mialam sytuacji takiej, ze mi sie ktos zapytal czy Mejk ma uciachane cos... ;)

ja tez sie nie chwale ale jak latał po ogródku z bandazem na nodze a czasem w majtasach wyleciał to tak jakos wyszło...:) ale teraz koniec!!! bede gadac ze lata w majtasach bo lubi:)

Posted

dbsst napisał(a):
evaxon ale masz kosa avantarek z moja KLUSENKI MORDENKA :D :multi: :multi:

:cool1:

Aga nie martw sie a niech ludzie gadaja:eviltong: Tigra tez bedzie kastrowana:diabloti: i bedzie mogla uprawiac bezpieczny sex do konca zycia:loveu: haha...

Posted

[quote name='dealer']odwiniete wycałowane wysciskane i noooo sama wiesz ...ja go tak kocham ze az strach tego mojego bandyte małego:) ze go sciskam i cmokam 100 razy dziennie:)

chyba wszyscy tak mają????nie jestem nienormalna?:)

Tak. Ja też nie mogę się powstrzymać. Ciągle chcę go całować i głaskać. Jak takie małe, niewyżyte dziecko, które pierwszy raz na oczy pieska widzi.:-(
Muszę się kontrolować normalnie:shake:

:lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...