Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pno som foty ...widze je ........oj co piłaś ...:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

ja tu nic nie dawalam.....nie ma fot, zadnych psow, zadnych bokserow nic nic nic....

czy jest na sali lekarz?
:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale co dlaczego ??[/B]
[B]bo sie gubie.......:loveu: [/B][/quote]

to sie odnajdz....sprawdz czy cie nie ma kuchni....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']to sie odnajdz....sprawdz czy cie nie ma kuchni....:diabloti:[/quote]

[B]nie ma mnie tam bo jestem tutaj......[/B]

[B]i zajdam pyszne ciasteczko...mniam mniam.....[/B]

[B]ale gdyby cos to za chwile ide na siusiu do toalety.....to tak informacyjnie gdyby ktos chcial powiadomic prase o tym wydarzeniu.....:loveu: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']czy u Ciebie dżemie wilk ? .:diabloti:[/quote]

juz nie:placz: dzemal w lodowce ale rano go na buleczke i chrup....:placz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a po co Ci lekarz???:diabloti: [/B][/quote]

albowiem dobrego lekarza miec pod reka nie jest zle....:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie ma mnie tam bo jestem tutaj......[/B]

[B]i zajdam pyszne ciasteczko...mniam mniam.....[/B]

[B]ale gdyby cos to za chwile ide na siusiu do toalety.....to tak informacyjnie gdyby ktos chcial powiadomic prase o tym wydarzeniu.....:loveu: [/B][/quote]

ale dlaczego:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']albowiem dobrego lekarza miec pod reka nie jest zle....:diabloti:

[B][COLOR=red]owszem, tak, masz zaiste racje.......[/COLOR][/B]:loveu:

ale dlaczego:diabloti: :diabloti:[/quote]

[B][COLOR=red]dlatego ze mi sie chce siuku......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]nie doczytałas?????:diabloti:[/COLOR][/B] :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]dlatego ze mi sie chce siuku......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]nie doczytałas?????:diabloti:[/COLOR][/B] :diabloti:[/quote]

to nie gada tylko sika:diabloti:

Posted

[quote name='dealer'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]:diabloti: :diabloti: WESZKA ZAMKNIJ OCZY!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]
[/quote]

i że niby co???? myślałaś, że po takim tekście zamknę potulnie oczy i nie zerknę co tam aaaapsiiiik jest???? :angryy: podpuszczalska :obrazic: aaaaapsiiikkkkkk

Posted

[quote name='malawaszka']i że niby co???? myślałaś, że po takim tekście zamknę potulnie oczy i nie zerknę co tam aaaapsiiiik jest???? :angryy: podpuszczalska :obrazic: aaaaapsiiikkkkkk[/quote]

a tak sie staralam..chcialam byc dobra:placz: no i po co otwieralas oczyska kichasz mi tu pratki roznosisz( PRATKI nie PRACIA ):diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a tak sie staralam..chcialam byc dobra:placz: no i po co otwieralas oczyska kichasz mi tu pratki roznosisz( PRATKI nie PRACIA ):diabloti:[/quote]

spoko spoko - przy alergii prątków nie rozsiewam :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']spoko spoko - przy alergii prątków nie rozsiewam :diabloti:[/quote]
a bo ja wiem co w tobie dzemie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: moze...wilk?:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a bo ja wiem co w tobie dzemie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: moze...wilk?:evil_lol:[/quote]

no napewno wilk w niej dżemie bo ma instynkt łowiecki i jest w 1 grupie FCI jako rasa niebezpieczna :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no napewno wilk w niej dżemie bo ma instynkt łowiecki i jest w 1 grupie FCI jako rasa niebezpieczna :diabloti:[/quote]

nie , ja mysle ze ona jest ofczarkiem kalkaskim ....wscieklym..niebezpiecznym i dzemie w niej stado wilkow:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']nie , ja mysle ze ona jest ofczarkiem kalkaskim ....wscieklym..niebezpiecznym i dzemie w niej stado wilkow:diabloti:[/quote]

dajcie karabin zastrzele te wilki w dżemie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']dajcie karabin zastrzele te wilki w dżemie :diabloti:[/quote]
a prosze cie moja kochana sluze uprzejmie[img]http://www.mysmilie.de/smilies/armee/2/img/003.gif[/img]

Posted

[quote name='dealer']a prosze cie moja kochana sluze uprzejmie[IMG]http://www.mysmilie.de/smilies/armee/2/img/003.gif[/IMG][/quote]
wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :loveu: :loveu: :loveu:
i znowu Cię kocham :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :loveu: :loveu: :loveu:
i znowu Cię kocham :diabloti:[/quote]

i znowu jestes mila i znowu sie boje...:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...