clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']piniadze to nie wszystko....ale wszystko bez piniedzy to h.uj:diabloti: i co tu wybrać :hmmmm: piniadze czy to drugie :hmmmm:
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']i co tu wybrać :hmmmm: piniadze czy to drugie :hmmmm: :razz:piniadz można stracic ...poza tym to rzecz nabyta......a to drugie;)
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:piniadz można stracic ...poza tym to rzecz nabyta......a to drugie;) To drugie też:razz: Ostatnio czytałam o kolesiu, który sobie sikierką odrąbał swoje przyrodzenie:siara:
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']To drugie też:razz: Ostatnio czytałam o kolesiu, który sobie sikierką odrąbał swoje przyrodzenie:siara::mad:no masz ...ta to zaraz jakies extremum nam tu wprowadza ...a my tu tak życiowo ....delikutaśnie:razz:
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witajcie Dealerki:multi: wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej bo czas nas goni:cool3::evil_lol:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Witam niewitanych:) ide na pastwisko ze psem....jak sie nie rozplyne z upalu to wroce... tesknijcie za mna plisss to moze was kororowymi napisikami przywitam:razz:
Paula Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hahaha :D Cześc Dilerki :multi: Już tęsknimy :razz:
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 tessknie :placz: wracajjj:placz: piekna:placz: mloda:placz: piekna:placz: piekna:placz: piekna..:roll: :placz:
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']Witam niewitanych:) ide na pastwisko ze psem....jak sie nie rozplyne z upalu to wroce... tesknijcie za mna plisss to moze was kororowymi napisikami przywitam:razz: Aguniu... toż to już prawie 50 minut bez Ciebie... TeSkNiE badzio, badzio moćno.... :cool3:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 oznajmiam ze jestesmy...ale za malo teskniliscie i nie dam fotecek:eviltong: napisikow tez nie bedzie:eviltong: zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti:
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']oznajmiam ze jestesmy...ale za malo teskniliscie i nie dam fotecek:eviltong: napisikow tez nie bedzie:eviltong: zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti: O, nie ma fotecek. :cool3:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Behemot napisał(a):O, nie ma fotecek. :cool3: o,Behemocik...
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 jadziemy na grilka..fotki beda chyba jutro. kocham was misie:loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti: Zgodnie z zaproszeniem przychodzę do waszej galerii :cool1: . Nie sorry , blogaska . :eviltong: [quote name='dealer'] napisikow tez nie bedzie:eviltong: Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ?
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']jadziemy na grilka..fotki beda chyba jutro. kocham was misie:loveu: Kocham Cię robaczku:loveu: [quote name='Kamcia_14'] Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ? Pradwa Kamcia, prawda:p :p :p Dealerówna Ty sobie jaj nie rób:mad: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no masz ...ta to zaraz jakies extremum nam tu wprowadza ...a my tu tak życiowo ....delikutaśnie:razz: Jam z Was jeszcze zrobię hardkorowe babki:diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor'] Pradwa Kamcia, prawda:p :p :p Dealerówna Ty sobie jaj nie rób:mad: Ona jaja robi :crazyeye: ? O , nie spodziewałam się . :shake:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ona jaja robi :crazyeye: ? O , nie spodziewałam się . :shake: Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dilska wracaj z tego beznadziejnego grilla :cool1: bo tu TAAAAAAAAKAAAA niespodzianka na Ciebie czeka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins: Ale pięknych trupich napisów nie umie robić :evil_lol: .
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ale pięknych trupich napisów nie umie robić :evil_lol: . To faktt:cool2: Czy już pisałam, że Cię koffam robaczku:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']Dilska wracaj z tego beznadziejnego grilla :cool1: bo tu TAAAAAAAAKAAAA niespodzianka na Ciebie czeka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakbym wiedziala co tu na mnie czeka to bym sie dala usmazyc na tym grilu:diabloti:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Zgodnie z zaproszeniem przychodzę do waszej galerii :cool1: . Nie sorry , blogaska . :eviltong: Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ? Kamcia jak chcesz nas odwiedzac to zapamietaj sobie raz na zawsze: JA NIGDY nie zartuje...kazdy ci to powie:razz: fajnie ze nas odwiedzilas:loveu:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Dilereki :multi: czesc Aga:loveu: madzia i medor napisał(a):Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins: kkkocham cie misiu:loveu: madzia i medor napisał(a):To faktt:cool2: Czy już pisałam, że Cię koffam robaczku:loveu: :loveu: :loveu: niee:diabloti: nie pisalas....
Recommended Posts