agbar Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):No i Diluś dżuniorek;):loveu::mdleje::loveu: taaaa..byl ci on kiedys taki slodki i kochany.... i malenki...:diabloti:.
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dealer napisał(a):pomine milczeniem...wymownym....pierwsze zdanie.....:diabloti: A to czymu:hmmmm::hmmmm::diabloti: dealer napisał(a):taaaa..byl ci on kiedys taki slodki i kochany.... i malenki...:diabloti:. Dalej jest słodki i dalej kochany, tylko taki trochę, ten tego, więksiejszy:evil_lol:
Magda-Amir Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 witam witam :p nie omieszkałam zajrzeć do galerii Twojego fafloka :cool3: ślicznyy jest :loveu: i ta mina :lol:
ferraribox Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Witanko,mizianko:multi: :multi: :multi:
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dealerowa:obrazic: Ja jestem a Cibie nima:niewiem::niewiem::obrazic:
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='dealer']uszka na glowie poootargaaal wiatr... [SIZE="3"]z fajeczką w pycholku Siemanko Sasiadeczko :multi:
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Heloł :loveu: Jaki pikny wujaszek Fido :loveu: Normalnie cudo :loveu:
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :razz:aaa Dealerkowa pewno za ciuchem lata bo Vectra nie dała sukni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mar....ka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Heloł siostra. Nędznie sie czuję, więc nie będę się rozpisywac. Kotecek a'la Diluś, te same barwy:diabloti:
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dealerówna, no cholera siarcista... , no ten tego, no jakby Ci ten to powiedzieć, smutno mi bez Ciebie... :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 czesc i czolem..... milego dnia..... byłam znak zostawilam.... psa na focie soacerowej widzialam.... faktycznie zaspany......i chyba mało zadowolony ze musi chodzic....:diabloti:
agbar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Dealerówna, no cholera siarcista... , no ten tego, no jakby Ci ten to powiedzieć, smutno mi bez Ciebie... :diabloti: :placz: :placz: :placz: ale sie wzruszylaaaaam..... madzia i medor napisał(a):hejo:hand::hand::hand: Wiem, że byłoś;) mysle ...wiec jestem:)
agbar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 noooo jestem....jak ja za wami tesknilam:) wczoraj musialam pracowac....dzis moge w domu na szczescie pracowac. jest tak piekna pogoda ze chybabym zwiariowala w biurze.... Tak Alu, przesylka od Vectry nie dotarla i latalam po sklepach.....nic nie kupilam:angryy: nic mi sie nie podobalo.... przedwczoraj bylismy na grilowanku u znajomych i Dili ma nowego kumpla, zowie sie Blacky i jest z pochodzenia............................................kotem:evil_lol: jak mi sie zachce fotki pozmniejszac to moze wam je pokaze...pisze moze bo raz ze bylo ciemno i nie zauwazylam na jakich ustawieniach robie foty a dwa nie zauwazylam bo ...wino bylo dobre i za duzo wypilam:evil_lol:
Agga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam w piątek 13:diabloti: A ja na 14 do pracy HELP!!!!!!!!!!!!:mad: Czemu ten kotek tak dziwnie patrzy na psiulka?
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer'] przedwczoraj bylismy na grilowanku u znajomych i Dili ma nowego kumpla, zowie sie Blacky i jest z pochodzenia............................................kotem:evil_lol: jak mi sie zachce fotki pozmniejszac to moze wam je pokaze...pisze moze bo raz ze bylo ciemno i nie zauwazylam na jakich ustawieniach robie foty a dwa nie zauwazylam bo ...wino bylo dobre i za duzo wypilam:evil_lol: :mdleje::evil_lol: :evil_lol: To sprawdź, a nóż widelec się udało;)
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć Dilerowa Agusiu :) :) :) Ale Ci dobrze, że możesz w domku pracować... Mojemu rudasowi by to pasowało :cool3:
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Heloł Aga, a gdzie foty? :mad: Żywo - bierz się do roboty!!! :mad: My tu zdjęć wypatrujemy i podziwiać pieska chcemy! :loveu:
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :multi::multi::multi: witajcie Dealery;) Jak zbiory bo do krakersów ...potrza dosypać:eviltong:
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']a oto i kolega Dilika Następna czarne kocury serwuje :shake: Śliczne zresztą :loveu:
Recommended Posts