Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
No i Diluś dżuniorek;):loveu::mdleje::loveu:

taaaa..byl ci on kiedys taki slodki i kochany.... i malenki...:diabloti:.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
pomine milczeniem...wymownym....pierwsze zdanie.....:diabloti:

A to czymu:hmmmm::hmmmm::diabloti:
dealer napisał(a):
taaaa..byl ci on kiedys taki slodki i kochany.... i malenki...:diabloti:.

Dalej jest słodki i dalej kochany, tylko taki trochę, ten tego, więksiejszy:evil_lol:

Posted

Dealerówna, no cholera siarcista... , no ten tego, no jakby Ci ten to powiedzieć, smutno mi bez Ciebie... :diabloti:

:placz: :placz: :placz: ale sie wzruszylaaaaam.....

hejo:hand::hand::hand: Wiem, że byłoś;)

mysle ...wiec jestem:)

Posted

noooo jestem....jak ja za wami tesknilam:)
wczoraj musialam pracowac....dzis moge w domu na szczescie pracowac. jest tak piekna pogoda ze chybabym zwiariowala w biurze....

Tak Alu, przesylka od Vectry nie dotarla i latalam po sklepach.....nic nie kupilam:angryy: nic mi sie nie podobalo....

przedwczoraj bylismy na grilowanku u znajomych i Dili ma nowego kumpla, zowie sie Blacky i jest z pochodzenia............................................kotem:evil_lol:
jak mi sie zachce fotki pozmniejszac to moze wam je pokaze...pisze moze bo raz ze bylo ciemno i nie zauwazylam na jakich ustawieniach robie foty a dwa nie zauwazylam bo ...wino bylo dobre i za duzo wypilam:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']
przedwczoraj bylismy na grilowanku u znajomych i Dili ma nowego kumpla, zowie sie Blacky i jest z pochodzenia............................................kotem:evil_lol:
jak mi sie zachce fotki pozmniejszac to moze wam je pokaze...pisze moze bo raz ze bylo ciemno i nie zauwazylam na jakich ustawieniach robie foty a dwa nie zauwazylam bo ...wino bylo dobre i za duzo wypilam:evil_lol:
:mdleje::evil_lol: :evil_lol:
To sprawdź, a nóż widelec się udało;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...