agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='bonita']Heloł czy nie za wcześnie na tą koffę przypełzłam ;) Właśnie piszę mojego 5000 posta, pijemy coś mocniejszego na tą okazję:cool3: ? za wczesnie:crazyeye: o 7 rano zapraszam:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:helloł Dealerki i co widze na fotach ....Dili pięknie się koleżankuje ze zwierzaczkami:multi: Ano zdarza mu sie....ale dalej mamy problem kiedy mijamy obecgo psa i Dilski jest na smyczy...choc dzisiaj tfuu tfuu minelismy dwa i nic...Moze Dili dorasta? [quote name='bonita']I tak to jest do Dealerki przyjść , jak ja się już wproszę na kawę i przyjdę, to Ona udaje że jej ni ma:diabloti: Kobito ty mocniej pukaj bo u mnie muza glosno gra i nie slysze:eviltong: [quote name='drzalka']hejo Dealery.. co tam slychu slychu ? Ano wiosna w pelni , zapowiadaja nam na dzis 28 stopni....czy to aby nie za wczesnie coby w ogrodku opalanko uprawiac?? w koncu to kwiecien dopiero...
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi: u nas też cieplutko..:loveu:
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cholera... wlazłam do kogoś i zapomniałam do kogo :hmmmm: AAA!! dilery!! sie majtas !!!! jak tam zioło?? rosnie?? ejjjj dilery.. palenie zabija :diabloti:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='evaxon']czołem Dilusie:multi: :multi: czolem i kolanem:eviltong: [quote name='bonita'] Kawka Aga tym razem ja stawiam :) mmmmm...wyglada pysznie. dziekuje:loveu: [quote name='madzia i medor']Cześć kruszynko:loveu: :loveu: Madziatko moje kochane dzien dobly:) [quote name='clockwork']cholera... wlazłam do kogoś i zapomniałam do kogo :hmmmm: AAA!! dilery!! sie majtas !!!! jak tam zioło?? rosnie?? ejjjj dilery.. palenie zabija :diabloti: palenie tak ale zucie chyba nie....:razz:
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'] palenie tak ale zucie chyba nie....:razz: :niewiem: podobno... osobiście nie kurze... ino... :knajpa:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']:niewiem: podobno... osobiście nie kurze... ino... :knajpa: ja to nie pale nie pije nie przeklinam ..nic na ''P'':evil_lol:
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']ja to nie pale nie pije nie przeklinam ..nic na ''P'':evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka miła licytacja:diabloti:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka miła licytacja:diabloti: nie bede sie juz Przelicytowywac...:razz:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A ja zaraz sobie będę piła kawusię:p :p :p , no i idę (za)palić:roll:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']A ja zaraz sobie będę piła kawusię:p :p :p , no i idę (za)palić:roll: kusisz dobra kobieto kusisz..... to ja Wypije kawe i Zapale ...ufff...wybrnelam:)
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']kusisz dobra kobieto kusisz..... to ja Wypije kawe i Zapale ...ufff...wybrnelam:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz jeszcze zajarać , zakurzyć :eviltong:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz jeszcze zajarać , zakurzyć :eviltong: zabakac, wykurzyc,wciagnac dymka....ufffff
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']kusisz dobra kobieto kusisz..... to ja Wypije kawe i Zapale ...ufff...wybrnelam:) :saint1: :saint1: :saint1: :diabloti:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']:saint1: :saint1: :saint1: janiol..janiol mnie sie ukazal...:crazyeye: :crazyeye: przeciez nic nie pilam....
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a co ja tak w gości z pustymi rękami/rękoma- niepotrzebne skreślić* prosze dilery- prezent od firmy
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']janiol..janiol mnie sie ukazal...:crazyeye: :crazyeye: przeciez nic nie pilam.... To nie zwidy... :saint1: [quote name='clockwork']a co ja tak w gości z pustymi rękami/rękoma- niepotrzebne skreślić* prosze dilery- prezent od firmy Wow, ale sprzęcior;) :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']a co ja tak w gości z pustymi rękami/rękoma- niepotrzebne skreślić* prosze dilery- prezent od firmy dzieki ziomal...jol...szacuneczek...
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']dzieki ziomal...jol...szacuneczek... w razie jakby coś... 65 złotych.:diabloti:. może być w ojro :evil_lol:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']w razie jakby coś... 65 złotych.:diabloti:. może być w ojro :evil_lol: kurna..zdzierstwo..w bialy dzien...Jacenty a jam myslala zes ty moj przyjaciul jest...:diabloti:
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']kurna..zdzierstwo..w bialy dzien...Jacenty a jam myslala zes ty moj przyjaciul jest...:diabloti: dobra nie chce od ciebie kasy... pieniądze to nie wszystko..... bier to sobie , kurz do woli.. ale cena aktualna dla innych jakby cos :eviltong:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']dobra nie chce od ciebie kasy... pieniądze to nie wszystko..... bier to sobie , kurz do woli.. ale cena aktualna dla innych jakby cos :eviltong: piniadze to nie wszystko....ale wszystko bez piniedzy to h.uj:diabloti:
Recommended Posts