Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='agbar']halo gupolki moje:loveu::loveu::loveu: ale siem za wami stesknilam:loveu::loveu: Alicja dzieki za foteczki:loveu::loveu: a tera czeka mnie miesiac nadrabiania:roll: hello naczelny gupolku nasz :grins: Witaj wrócona do świata żywych i cywilizowanych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie za ma co dziękować ;) Posiedzisz kilka nocy i nadrobisz :grins:
Vectra Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dealer napisał(a):halo gupolki moje:loveu::loveu::loveu: ale siem za wami stesknilam:loveu::loveu: Alicja dzieki za foteczki:loveu::loveu: a tera czeka mnie miesiac nadrabiania:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No nareszcie! Witamy z powrotem;) Kolejna galeria do nadrabiania....:cool1::diabloti:
agbar Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='malawaszka']o qrfa allah agbar :crazyeye: jol bejbe:ylsuper::ylsuper: [quote name='evaxon']:multi::multi:witaj :multi::multi: witaj.....wiem..podobno sa u ciebie foty dla mnie:grins: przybede niebawem:roll: [quote name='Alicja']hello naczelny gupolku nasz :grins: Witaj wrócona do świata żywych i cywilizowanych :evil_lol::evil_lol: Nie za ma co dziękować ;) Posiedzisz kilka nocy i nadrobisz :grins: kilka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba kilkanascie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co ci mamuska:cool1:wytrzeszcza dostalas jakiegos:cool1: [quote name='Gonitwa']No nareszcie! Witamy z powrotem;) Kolejna galeria do nadrabiania....:cool1::diabloti: do jakiego nadrabiania:hmmmm: przeca tu pustki som:roll: emoty wont.....
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No heloł, ja znałam takom jednom dilerke a Ty to kto:diabloti:
agbar Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 bonita napisał(a):No heloł, ja znałam takom jednom dilerke a Ty to kto:diabloti: alter ego:diabloti:
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 agbar napisał(a):alter ego:diabloti: A masz kjakejsy:diabloti:
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 agbar napisał(a): do jakiego nadrabiania:hmmmm: przeca tu pustki som:roll: Teraz som, ale obawiam się, że to się skończy niebawem:evil_lol:
agbar Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 bonita napisał(a):A masz kjakejsy:diabloti: mam faszerowane papryki......ide wlasnie zrec.....:grins: Gonitwa napisał(a):Teraz som, ale obawiam się, że to się skończy niebawem:evil_lol: iiiiiii tam.....niesluszne twe obawy :roll:
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A ja dziś djetuję, nie wiem co mi zaszkodziło:shake::evil_lol:
agbar Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 bonita napisał(a):A ja dziś djetuję, nie wiem co mi zaszkodziło:shake::evil_lol: czym sie strulas tym sie lecz:diabloti: Vectra napisał(a):a ja mam piwo i szarlotke :evilbat: mieszanka wybuchowa :grins:
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='bonita']A masz kjakejsy:diabloti: dobre pytanko .... [quote name='agbar']mam faszerowane papryki......ide wlasnie zrec.....:grins: no patrzajta podróbe rozprowadza ...temu pod przedszkolem taka zadyma byla :diabloti: [quote name='Vectra']a ja mam piwo i szarlotke :evilbat: i maraton gotowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 e tam przesadzacie , że niby po piwie i szarlotce maraton ??? eee nieee , przecież to samo zdrowi :diabloti:
Paula Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 malawaszka napisał(a):o qrfa allah agbar :crazyeye: :grin: Witaj powrócona :multi:
jonQuilla Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witam :multi::multi::multi: hmmm...co to za agbar ;) :evil_lol: Pozdrawiam :)
agbar Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Cimi']Witaj nowy Agbarze i stary Dealerze :lol: Witaj Cimi z psicami:multi: [quote name='Alicja']dobre pytanko .... no patrzajta podróbe rozprowadza ...temu pod przedszkolem taka zadyma byla :diabloti: czy ty mnie cos sugerujesz:cool3::diabloti: [quote name='Vectra']e tam przesadzacie , że niby po piwie i szarlotce maraton ??? eee nieee , przecież to samo zdrowi :diabloti: taaaaa...samo zdrowi:cool1: [quote name='Paula_']:grin: Witaj powrócona :multi: witaj Paulowata:loveu: [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::multi: hmmm...co to za agbar ;) :evil_lol: Pozdrawiam :) :niewiem: kto to:hmmmm: ktosik sie podszywa:roll: [quote name='Medorowa']Witaj zwrócona:grins::grins: oooooo Madziaaaaaaaa:roll:
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 agbar napisał(a): oooooo Madziaaaaaaaa:roll: Też się niezmiernie cieszę:loveu::loveu:
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pod przedszkolem gadali ze fałszywe kjakejsy byli :hmmmm: ....nie z rzeżuchą :grins:
Recommended Posts