Nikus Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a Rusałka też ma dziś debiut w tej samej gazecie:) Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Nikus']a Rusałka też ma dziś debiut w tej samej gazecie:)[/QUOTE] super :) trzymnam kciuki rowniez za Rusalke ;) Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Był jeden telefon w sprawie Staszka, ale..... Pan myslał, że Staszek jest malutkim psem ;) Quote
Malwi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 też myślałam że Staszek to malizna ... Dziewczyny - chyba trzeba mu zrobić porządne fotki oddające jego wielkość - tzn - fotki z człowiekiem robione mniej więcej z poziomu jego pięknego pyszczyska :D Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Malwi']też myślałam że Staszek to malizna ... Dziewczyny - chyba trzeba mu zrobić porządne fotki oddające jego wielkość - tzn - fotki z człowiekiem robione mniej więcej z poziomu jego pięknego pyszczyska :D[/QUOTE] Ale takie fotki są zrobione ;) w tle są kolana Arniego ;) z Hoteliku! :) Quote
polubek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 przekopałam cały wąek. oj pechowy ten staszek. ale gorąco było. no normalnie nie wierzę obraczus jak ty mogłaś być taka be? :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: jesteśmy razem na tylu wątkach i wyszło szydło z worka? :evil_lol: jak mi ktoś będzie obraczus tak obrażał to sama zgłoszę do moda :ban: Quote
elmira Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Oj Staszku, Staszku:) Ja tam wierze, że on znajdzie dom. Jest super psiakiem. Quote
czerda Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 słuchajcie! szczęście w nieszczęściu-mojemu koledze dzisiaj Cyganie ...okradli dom mieszkamy na wsi , ja mam onki -nawet od 20 lat nie mam klucza od domu on...tylko babcię jak są w pracy, a Cyganie prosili o szklankę wody...no to babcia dała przyszedł po zdjęcia psó -ciiągle go namawiam że musi mieć psa dom jest ogrodzony i znam ich dałam szczególne rekomendacje na Staszka jutro kogoś wybiorą , trzymajcie kciuki Quote
Randa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Że też Cyganie w podjęciu takiej decyzji muszą pomagać[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
TERESA BORCZ Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 trzymamy kciuki za Staszka. bardzo czekamy na co najmniej 10 telefonów z zapytaniem o niego, może cud DZ zadziała szybciutko!!!! Musi zadziałać!!! coś musi dla niego poskutkować albo Cyganie albo DZ Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']przekopałam cały wąek. oj pechowy ten staszek. ale gorąco było. no normalnie nie wierzę obraczus jak ty mogłaś być taka be? :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: jesteśmy razem na tylu wątkach i wyszło szydło z worka? :evil_lol: jak mi ktoś będzie obraczus tak obrażał to sama zgłoszę do moda :ban:[/QUOTE] POLUBEK ja zawsze mówiłam, że jestem wiedźma, to nikt mi nie wierzył, teraz wszyscy się przekonali o tym :diabloti: [quote name='Malwi']a czy te fotki są w ogłoszeniach ?[/QUOTE] Tak, jednak ogłoszenie w DZ jest króciutkie i można było tylko 1 fotke wstawić. Została wstawiona taka, na której akurat Staszek leży ;) [quote name='elmira']Oj Staszku, Staszku:) Ja tam wierze, że on znajdzie dom. Jest super psiakiem.[/QUOTE] Dzięki ELMIRO! Staszek to naprawdę fantastyczny pies. [quote name='czerda']słuchajcie! szczęście w nieszczęściu-mojemu koledze dzisiaj Cyganie ...okradli dom mieszkamy na wsi , ja mam onki -nawet od 20 lat nie mam klucza od domu on...tylko babcię jak są w pracy, a Cyganie prosili o szklankę wody...no to babcia dała przyszedł po zdjęcia psó -ciiągle go namawiam że musi mieć psa dom jest ogrodzony i znam ich dałam szczególne rekomendacje na Staszka jutro kogoś wybiorą , trzymajcie kciuki[/QUOTE] TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) [quote name='Randa']Że też Cyganie w podjęciu takiej decyzji muszą pomagać[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Hehhe dokładnie :evil_lol: [quote name='Poker']Mądry Polak po szkodzie :eviltong:[/QUOTE] Lepiej późno niż wcale :cool1: [quote name='TERESA BORCZ']trzymamy kciuki za Staszka. bardzo czekamy na co najmniej 10 telefonów z zapytaniem o niego, może cud DZ zadziała szybciutko!!!! Musi zadziałać!!! coś musi dla niego poskutkować albo Cyganie albo DZ[/QUOTE] Miałam w sprawie Staszka 2 telefony. Jeden Pan był zainteresowany mniejszym psiakiem :) Mam wysłac Panu jakieś inne psiaczki ;) A wczoraj wieczorem dzwonił Pan... chmm niby na początku wszystko pięknie i cacy a potem sie okazuje, że Pan prowadzi firmę i Staszek miałby mieszkać chmm w tej firmie?! Ciagle nowi ludzie itd.. a co jak firma będzie zamknięta bo długi weekend?? porazka. Tłumaczę temu facetowi, a On do mnie - "Pani, przeciez pies będzie miał wszystko. Ganek i budę na podwórku, 2000m działki a dom 500m" - zdziwiony, że nie jestem zachwycona jego warunkami :evil_lol: a jaki niemiły był na końcu, mówię Wam...aaaaaaa mało tego. Miał ON-ka, ale ktoś najpewniej Go otruł. Super. Quote
TERESA BORCZ Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nie ma mowy o firmie, już mamy takie doświadczenia!! Nie trzeba się zniechęcać będzie jeszcze trochę telefonów, zawsze tak jest. Ja na 7 miała 4 oszołomków , ale jednak w końcu cud. Trzymamy kciuki.sprawdzajcie domek dla tego , mniejszego innego pieska mamy multum!! Quote
elmira Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tia, świetnie, oprócz tego, że pan kulturalny i wiarygodny;) to jak dać Staszka z jego dolegliwościami do budy??? Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='elmira']Tia, świetnie, oprócz tego, że pan kulturalny i wiarygodny;) to jak dać Staszka z jego dolegliwościami do budy???[/QUOTE] Tiaaaaa Pan taki kulturalny jak i ja :D Mówię Mu, że nie mam jak zapisać adresu itd (wyszłam z kolacji firmowej i siedziałam w aucie) a On do mnie - to jak Pani jest przygotowana do rozmowy?? Prosze z samego rana zadzwonic do mnie po adres :D zaznaczę, że Pan dzwonił grubo po 21.. hehe ;) Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 nie wydawać staszka nigdzie do firm czy zakładów. to ku przestrodze: [url]http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/911891.html[/url] [url]http://www.wirtualny.szczecin.pl/forum/showthread.html?t=77314[/url] ta sama informacja a zawędrowała na drugi koniec polski Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']nie wydawać staszka nigdzie do firm czy zakładów. to ku przestrodze: [url]http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/911891.html[/url] [url]http://www.wirtualny.szczecin.pl/forum/showthread.html?t=77314[/url] ta sama informacja a zawędrowała na drugi koniec polski[/QUOTE] Oczywiście, że Staszek ani żaden inny pies nie zostanie oddany przeze mnie do adopcji przez firme. Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kolejny facet z Rudy śląskiej tym razem. Od razu powiedział, że szuka psa do pilnowania obiektu :( ehhh Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='obraczus87']Kolejny facet z Rudy śląskiej tym razem. Od razu powiedział, że szuka psa do pilnowania obiektu :( ehhh[/QUOTE] to niech sam pilnuje albo założy alarmy czy wynajmie firmę ochroniarską takim mówimy stop :zly7: :zly7: :zly7: Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']to niech sam pilnuje albo założy alarmy czy wynajmie firmę ochroniarską takim mówimy stop :zly7: :zly7: :zly7:[/QUOTE] A jak potrafia wkurzyć człowieka......... Quote
ilon_n Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='czerda']słuchajcie! szczęście w nieszczęściu-mojemu koledze dzisiaj Cyganie ...okradli dom mieszkamy na wsi , ja mam onki -nawet od 20 lat nie mam klucza od domu on...tylko babcię jak są w pracy, a Cyganie prosili o szklankę wody...no to babcia dała przyszedł po zdjęcia psó -ciiągle go namawiam że musi mieć psa dom jest ogrodzony i znam ich dałam szczególne rekomendacje na Staszka jutro kogoś wybiorą , trzymajcie kciuki[/QUOTE] Potwierdzam, pies to najlepszy alarm :) również auto-alarm .. czasem zostawiając samochód w jakimś niepewnym miejscu, zostawiam w nim również moją leonbergerkę na pace .. już widziałam jak ludzie odskakują od auta, gdy wielka paszcza Kairy nagle wychyla się z dna bagażnika ... i ziewa :D bo ktoś przerwał Jej sen Quote
Recommended Posts