obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Plicha']No to ja na razie przelałam swoją styczniową deklarację, może potem uda się jeszcze coś wyskrobać :)[/QUOTE] dziekuje :) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cioteczki wszystkie, gdzie jesteście? :) Staszek potrzebuje wsparcia! Może zmieńcie tytuł wątku, np. "Środki prawie wykorzystane, Staszek znowu na lodzie? POMOCY!" Quote
AlinaS Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Leszek jest ostatecznie umówiony na środę na godz 20,30 Mógłby iść jutro na wizytę ale do innego lekarza a ponoć dr Olkowski jest najlepszy więc jeszcze jeden dzień się wstrzymamy Quote
Jolanta08 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Stasiu pewnie cioteczki niedługo zapełnią pustą kasę ;) ja przeleję pod koniec tygodnia Stasiowi jakiś grosik na kastrację Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Tytuł zmieniony wedle życzenia ;) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='ocelot']Przestraszyłyście mnie! Baby Jagi jedne:)[/QUOTE] Hmmm? :) co się stało ocelot? :) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='ocelot']Przestraszyłyście mnie! Baby Jagi jedne:)[/QUOTE] heheh to nie był moj pomysł :) ale jak widać skutkuje ;) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='ocelot']Tym tytułem!: )[/QUOTE] Mówiłam, że trzeba ciotki "zmobilizować" :cool3::p Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja wyślę Staszkowi 50zł tylko mi jeszcze ...te prosiaki z pracy (eufemizm) pensji nie przysłały :( :( Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Monika :diabloti: Obraczuś, użyj jeszcze do tytułu wątku jakiejś ikony, typu np. odwrócony kciuk na dół :diabloti: to bardziej przyciąga :diabloti: Quote
natalijo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja w tym, najdalej w przyszłym tygodniu też coś dorzucę ;) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='__Lara']Monika :diabloti: Obraczuś, użyj jeszcze do tytułu wątku jakiejś ikony, typu np. odwrócony kciuk na dół :diabloti: to bardziej przyciąga :diabloti:[/QUOTE] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :D Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witamy cioteczki :D :diabloti: Dziękujemy za wpłaty "przyszłe" :p jeszcze niezmaterializowane :diabloti::p Quote
malibo57 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cioteczki kochane, ja już pół Dogomanii dręczę pytaniami, gdzie i ile obiecałam, a nie wpłaciłam - notatek brak, wkradł się chaos. Ratunku! Czy coś jestem winna? Mam 193 wątki do przejrzenia i zaległości ( 2 dni nieobecności) - nie dam rady:( Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='czerda']dorzucę do kastracjii cos jutro[/QUOTE] [quote name='natalijo']Ja w tym, najdalej w przyszłym tygodniu też coś dorzucę ;)[/QUOTE] dziekuję :) Quote
zerduszko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='__Lara']Monika :diabloti: Obraczuś, użyj jeszcze do tytułu wątku jakiejś ikony, typu np. odwrócony kciuk na dół :diabloti: to bardziej przyciąga :diabloti:[/QUOTE] Lara nie zna litości :P Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='malibo57']Cioteczki kochane, ja już pół Dogomanii dręczę pytaniami, gdzie i ile obiecałam, a nie wpłaciłam - notatek brak, wkradł się chaos. Ratunku! Czy coś jestem winna? Mam 193 wątki do przejrzenia i zaległości ( 2 dni nieobecności) - nie dam rady:([/QUOTE] Cioteczko kto jak kto ale Ty zawsze wszystko płacisz na czas. :) 24.12 wpłaciłaś swoją stałą deklaracje :) Quote
malibo57 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dzięki, kochany Obraczuś:) Ale naprawdę mam stres - zawaliłam sprawę, a teraz zawracam ludziom głowę. Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='zerduszko']Lara nie zna litości :P[/QUOTE] Nic a nic:):) ja jestem za młoda na zawał:) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='malibo57']Dzięki, kochany Obraczuś:) Ale naprawdę mam stres - zawaliłam sprawę, a teraz zawracam ludziom głowę.[/QUOTE] zresztą w chyba 3 poście jest aktualne rozliczenie Staszka :) na wątku Czarusia też nic nie jestes winna.:) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='zerduszko']Lara nie zna litości :P[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Ciekawe dlaczego tu się tak nagle taki ruch zrobił... :hmmmm::hmmmm: :diabloti: Quote
Aga-33-76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dobranoc Staszku... Jutro zrobię przelew. Quote
Recommended Posts