Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki wszystkie, gdzie jesteście? :) Staszek potrzebuje wsparcia!

Może zmieńcie tytuł wątku, np. "Środki prawie wykorzystane, Staszek znowu na lodzie? POMOCY!"

Posted

Leszek jest ostatecznie umówiony na środę na godz 20,30 Mógłby iść jutro na wizytę ale do innego lekarza a ponoć dr Olkowski jest najlepszy więc jeszcze jeden dzień się wstrzymamy

Posted

[quote name='__Lara']Monika :diabloti:

Obraczuś, użyj jeszcze do tytułu wątku jakiejś ikony, typu np. odwrócony kciuk na dół :diabloti: to bardziej przyciąga :diabloti:[/QUOTE]

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :D

Posted

Cioteczki kochane, ja już pół Dogomanii dręczę pytaniami, gdzie i ile obiecałam, a nie wpłaciłam - notatek brak, wkradł się chaos.
Ratunku! Czy coś jestem winna? Mam 193 wątki do przejrzenia i zaległości ( 2 dni nieobecności) - nie dam rady:(

Posted

[quote name='__Lara']Monika :diabloti:

Obraczuś, użyj jeszcze do tytułu wątku jakiejś ikony, typu np. odwrócony kciuk na dół :diabloti: to bardziej przyciąga :diabloti:[/QUOTE]
Lara nie zna litości :P

Posted

[quote name='malibo57']Cioteczki kochane, ja już pół Dogomanii dręczę pytaniami, gdzie i ile obiecałam, a nie wpłaciłam - notatek brak, wkradł się chaos.
Ratunku! Czy coś jestem winna? Mam 193 wątki do przejrzenia i zaległości ( 2 dni nieobecności) - nie dam rady:([/QUOTE]

Cioteczko kto jak kto ale Ty zawsze wszystko płacisz na czas. :) 24.12 wpłaciłaś swoją stałą deklaracje :)

Posted

[quote name='malibo57']Dzięki, kochany Obraczuś:) Ale naprawdę mam stres - zawaliłam sprawę, a teraz zawracam ludziom głowę.[/QUOTE]

zresztą w chyba 3 poście jest aktualne rozliczenie Staszka :) na wątku Czarusia też nic nie jestes winna.:)

Posted

[quote name='zerduszko']Lara nie zna litości :P[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Ciekawe dlaczego tu się tak nagle taki ruch zrobił... :hmmmm::hmmmm: :diabloti: