Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Qrcze, w najbliższy wknd mam zajęcia... musze pomysleć jakby tu odwiedzić Staszka, obfocić Go i zacząć ogłaszać....

Trzeba Staszka wykastrować. Ale chciałabym przed kastracją zrobić Mu badania krwi i rtg tej przedniej łapki, dla świętego spokoju i czystego sumienia. Co o tym sądzicie??

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Qrcze, w najbliższy wknd mam zajęcia... musze pomysleć jakby tu odwiedzić Staszka, obfocić Go i zacząć ogłaszać....

Trzeba Staszka wykastrować. Ale chciałabym przed kastracją zrobić Mu badania krwi i rtg tej przedniej łapki, dla świętego spokoju i czystego sumienia. Co o tym sądzicie??[/QUOTE]

Ja myślę, że to dobry pomysł...upewnimy się,że nie sprawia mu to bólu i nie stanowi zagrożenia w przyszłości

Posted

zapraszam na bazarki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176829-Bazarkowy-galimatias-na-Kodinkowy-dA-ug-za-DT-bazartk-trwa-do-12-01-godz-24-00/page3[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176759-Super-bazarek-na-rosnAE-cy-dA-ug-za-KodinkAE-bazarek-trwa-do-10-01-do-24-00[/url]

Posted

Staszek jutro będzie miał badanie krwi oraz Rtg :) Dziekuje Pani Alinko za szybka rekację!

Badanie krwi - 70 zł
Rtg - 40zł (jest szansa, że będzie trzeba wykonac Rtg w dwóch pozycjach wtedy koszt 80zł)

Dzisiaj Nikus przeleje dla Pani Alinki 150zł. Jeśli okaże sie, że Rtg był w 1 pozycji - pieniądze beda już u Pani Aliny czekały na opłacenie kastracji.

Posted

[quote name='obraczus87']Staszek jutro będzie miał badanie krwi oraz Rtg :) Dziekuje Pani Alinko za szybka rekację!

Badanie krwi - 70 zł
Rtg - 40zł (jest szansa, że będzie trzeba wykonac Rtg w dwóch pozycjach wtedy koszt 80zł)

Dzisiaj Nikus przeleje dla Pani Alinki 150zł. Jeśli okaże sie, że Rtg był w 1 pozycji - pieniądze beda już u Pani Aliny czekały na opłacenie kastracji.[/QUOTE]

Przelew poszedł:) Obraczus poprawisz w rozliczeniu?

Posted

[quote name='obraczus87']Poprawione.

Kochani zostało nam 100zł na koncie Staszka........[/QUOTE]

:o :o :o tyle było i się zmyło??? sorki, opłacaliśmy już hotelik, tak?

Posted

[quote name='__Lara']:o :o :o tyle było i się zmyło??? sorki, opłacaliśmy już hotelik, tak?[/QUOTE]

tak hotelik ,transport i badania na jutro:) no zrobił się w kasie przeciąg mały

Posted

[quote name='__Lara']Trzeba by zwołać wszystkie cioteczki, które tu wcześniej były ;)[/QUOTE]

jeszcze czekamy na obiecane wpłaty. Ale nie zmienia to faktu, że na koncie Staszka zbyt wiele raczej nie będzie...

Posted

To ja z racji tego, że jestem mocno rozkojarzona... poproszę o konto dla Staszka, bo mi gdzieś zaginęło w wiadomościach odebranych....
I jutro wpłacę szybciorem.

Posted

Badania krwi oraz Rtg łapki mamy juz opłacony. Na koncie na ta chwile jest 100zł. Jeśli badania krwi będa ok oraz jesli Rtg nic niepokojącego nie wykaże bedziemy potrzebowac kasy na kastrację. Pani Aliny Wet. może wykastrować Staszka za 200zł. Potem lada chwila będzie trzeba powtórzyc odrobaczenie i pewnie odpchlenie.