obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Nikus, to ja w takim razie Ją podziwiam. Ja jednego dnia dałam radę przejechać 700km, ale ani km dalej :D Quote
Ewa i flatki Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Melduję się, niewiele to pomoże psinie, póki co :( Quote
sonikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pati jest dlugodystansowa - kiedys jechal do Wroclawia po naszego Toffika, z nim do Lodzi i potem do Wawy. A ostatni zrobila trase do Wawa - Pozan-Wawa- Ciechanow - Wawa. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='sonikowa']Pati jest dlugodystansowa - kiedys jechal do Wroclawia po naszego Toffika, z nim do Lodzi i potem do Wawy. A ostatni zrobila trase do Wawa - Pozan-Wawa- Ciechanow - Wawa.[/QUOTE] tak..Pati jest super...lubię z nią robić łączone trasy- parę już mieliśmy:):) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ciocia VAsco zadeklarowała wplate jednorazowa 50 zł :) dziekuje!!!! Nikus podeslij Cioci konto :) Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wow!!! coraz lepiej :D to mamy 365zł stałe i 260zł jednorazowe :D I światełko w tunelu w postaci hoteliku u mariamc :D Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87']Ciocia VAsco zadeklarowała wplate jednorazowa 50 zł :) dziekuje!!!! Nikus podeslij Cioci konto :)[/QUOTE] robi się:) Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 od ZuziM mam wiadomość, że "Ale jesli sie z budami uwiniemy, to on moze zaraz przyjezdzac...." !!! psiak mógłby wtedy np. jechać przez Śląsk, zabrać Rumka z Tychów i w Opolu jeszcze jedną psinę, wszystkie 3 doptarłyby do ZuziM i transpot byłby tańszy. Może pati by pojechała? Quote
rotek_ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 a gdzie miałby jechać stasiek? ja bym chętnie dołączła do was transport z wrocka do warszawy pokrywamy koszty podrózy Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wiecie co, a może on tam na tym dworcu chce czekać na kogoś? Może ktoś go tam zostawił, wywalił i biedaczek nie chce opuścić tego miejsca bo wierzy, że ten ktoś wróci? EDIT: Broń Boże nie chodzi mi o to że należy go stamtąd [U]nie zabierać[/U]!!!!! Tylko tak głośno myślę, że może z tego powodu ta nieufność. Jesteście niesamowici, że w takim krotkim czasie taka akcja zorganizowana... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Poczkejamy do wieczora na decyzję Aliny. U Zuzi mam w razei czegoś miejsce :) Jasza, ja też myslę, że ktoś Go tam zostawił... ale trzeba Mu pomóc.. On musi miec normalny domek. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja też jestem za tym żeby go stamtąd zabrać. Nie chce się stamtąd ruszać, bo jest nieufny, boi się nowych ludzi, co nie znaczy, że jest mu tam dobrze gdzie jest obecnie. To czekamy do wieczora na więcej wieści. Quote
zuzia_kuzik Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 a nie chcielibyscie lozka ?? rozmawialam z jedna pania, ktora chetnie przekaze na schronisko albo komus innemu ... pisac PW Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87']Poczkejamy do wieczora na decyzję Aliny. U Zuzi mam w razei czegoś miejsce :) Jasza, ja też myslę, że ktoś Go tam zostawił... ale trzeba Mu pomóc.. On musi miec normalny domek.[/QUOTE] Absolutnie! Nie o to mi chodziło, żeby go tam zostawiać, broń Boże!!! Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 __Lara - poczkem az Alinka się okresli. w Koncu 200 km w jedna stronę to nie jest tak daleko. Trzymajcie kciuki, aby Staszek wieczorem dal sie zabrac do kojca, a jutro zeby poszedl do weta. Chcialabym sie dowiedziec ile Staszek ma lat i w jakiej jest kondycji :) Mamy szczęście, że Agata i Jej Mama sa chętne do pomocy. Inaczej nie wyobrażam sobie pomagania Staszkowi na odległośc... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Jasza']Absolutnie! Nie o to mi chodziło, żeby go tam zostawiać, broń Boże!!![/QUOTE] Jasza ja wiem wiem :) ja tak sobie pod nosem mówię :) i zgadzam się z Toba, że Go ktoś tam zostawił po prostu. Skoro wraca ciagle na to samo miejsce... Quote
punk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przelałem. Kolejne wpłaty będę robił do 10 każdego miesiąca. Powodzenia! Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 on moze tak czekac juz dlugo biedaczek... ludzie sa okrutni.... od psow powinnismy sie uczyc wiernosci i oddania... Quote
Vasco Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tak, zwierzaki biją ludzi na głowę w wierności i oddaniu. Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Podobno pies o 2 tygodni jest na dworcu... dlatego czeka, ma nadzieje.... Quote
malagos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dworce to ulubione miejsca bezdomnych...Widze często psy na dworcach PKS w Ostrolęce, Pułtusku, Makowie Maz., jeżdżę autobusami, wiec widzę.... tu wiecej ludzi, są jakieś barki i zapiekanki, szansa, że się coś dostanie do zjedzenia...... Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Vasco']tak, zwierzaki biją ludzi na głowę w wierności i oddaniu.[/QUOTE] I w wielu innych jeszcze kwestiach. Quote
sonikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nowa oferta tymczasu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176127-MogAE-daAE-dom-tymczasowy-w-A-odzi[/url] Quote
Recommended Posts