Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonikowa']Pati jest dlugodystansowa - kiedys jechal do Wroclawia po naszego Toffika, z nim do Lodzi i potem do Wawy. A ostatni zrobila trase do Wawa - Pozan-Wawa- Ciechanow - Wawa.[/QUOTE]

tak..Pati jest super...lubię z nią robić łączone trasy- parę już mieliśmy:):)

Posted

od ZuziM mam wiadomość, że "Ale jesli sie z budami uwiniemy, to on moze zaraz przyjezdzac...." !!! psiak mógłby wtedy np. jechać przez Śląsk, zabrać Rumka z Tychów i w Opolu jeszcze jedną psinę, wszystkie 3 doptarłyby do ZuziM i transpot byłby tańszy. Może pati by pojechała?

Posted

Wiecie co, a może on tam na tym dworcu chce czekać na kogoś?
Może ktoś go tam zostawił, wywalił i biedaczek nie chce opuścić tego miejsca bo wierzy, że ten ktoś wróci?

EDIT: Broń Boże nie chodzi mi o to że należy go stamtąd [U]nie zabierać[/U]!!!!!
Tylko tak głośno myślę, że może z tego powodu ta nieufność.
Jesteście niesamowici, że w takim krotkim czasie taka akcja zorganizowana...

Posted

Ja też jestem za tym żeby go stamtąd zabrać. Nie chce się stamtąd ruszać, bo jest nieufny, boi się nowych ludzi, co nie znaczy, że jest mu tam dobrze gdzie jest obecnie. To czekamy do wieczora na więcej wieści.

Posted

[quote name='obraczus87']Poczkejamy do wieczora na decyzję Aliny. U Zuzi mam w razei czegoś miejsce :)

Jasza, ja też myslę, że ktoś Go tam zostawił... ale trzeba Mu pomóc.. On musi miec normalny domek.[/QUOTE]

Absolutnie!
Nie o to mi chodziło, żeby go tam zostawiać, broń Boże!!!

Posted

__Lara - poczkem az Alinka się okresli. w Koncu 200 km w jedna stronę to nie jest tak daleko.

Trzymajcie kciuki, aby Staszek wieczorem dal sie zabrac do kojca, a jutro zeby poszedl do weta. Chcialabym sie dowiedziec ile Staszek ma lat i w jakiej jest kondycji :)

Mamy szczęście, że Agata i Jej Mama sa chętne do pomocy. Inaczej nie wyobrażam sobie pomagania Staszkowi na odległośc...

Posted

[quote name='Jasza']Absolutnie!
Nie o to mi chodziło, żeby go tam zostawiać, broń Boże!!![/QUOTE]

Jasza ja wiem wiem :) ja tak sobie pod nosem mówię :)
i zgadzam się z Toba, że Go ktoś tam zostawił po prostu. Skoro wraca ciagle na to samo miejsce...

Posted

Dworce to ulubione miejsca bezdomnych...Widze często psy na dworcach PKS w Ostrolęce, Pułtusku, Makowie Maz., jeżdżę autobusami, wiec widzę.... tu wiecej ludzi, są jakieś barki i zapiekanki, szansa, że się coś dostanie do zjedzenia......