Ra_dunia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 on tak samo problemowy jak Tolek agresywny ;) Będzie dobrze :D Quote
__Lara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :( rozkleiłam jego ogłoszenia w mieście, ale oczywiście szybko zostały jakimiś badziewnymi plakatami pozaklejane :( Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='__Lara']:( rozkleiłam jego ogłoszenia w mieście, ale oczywiście szybko zostały jakimiś badziewnymi plakatami pozaklejane :([/QUOTE] Kochana te plakaty sa już nieaktualne ;/ Staszek teraz przebywa u Wiosny ;) ale jak mi zacznie dzialac wysylanie PW to poprosze Ciocie o poprawienie plakatow. LARA_ - u mnie robia to samo z plakatami ;/ Quote
__Lara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Rozumiem... ja tyle kompa nie miałam, że jestem do tyłu... a czemu Stasiu u Wiosny? Quote
obraczus87 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 [quote name='__Lara']Rozumiem... ja tyle kompa nie miałam, że jestem do tyłu... a czemu Stasiu u Wiosny?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/188525-Hotelik-w-Obornikach-Slaskich-watek-roboczy-i-tymczasowy[/url] Quote
obraczus87 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 U Staszka taka cisza???? :mad::mad::mad: W górę kochany ;) Quote
Plicha Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ja już po powrocie z weekendu odwiedzam Stasia :) Spaceruj siobie psiaku, wreszcie masz dobrą opiekę :) Deklarację na Staszka w piatek wysłałam. Quote
obraczus87 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dotarła wpłata od LADYIGA - bardzo dziekuje w imieniu Staszka :) Quote
Awit Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 O matko człowiek wchodzi na dogo co parę dni a Staszek nadal szuka i szuka domku... A już bym chciała przeczytać, że on w końcu w domku własnym.... No ile można tak nie mieć domku:-( Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Dotarła wpłata od PUNK, bardzo dziekuję ! Quote
punk Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='obraczus87']Dotarła wpłata od PUNK, bardzo dziekuję ![/QUOTE] Dzięki za informację. :-) Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Czekamy na RTG z Hotelu. Wtedy Wiosna pokazę stare zdjęcie swojej wetce. A oto wieści o Staszku: "[FONT=Arial]A sam Staszek czuje się świetnie, on jest taki radosny, taki pozytywny, wdzięczne strasznie z niego psisko. Bardzo miły z niego hotelowicz, bezproblemowy i milutki :) "[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Gdy tylko będzie wiadomo czy te problemy z łapą to na pewno nic pwoażnego ruszymy znowu pełną parą z ogłoszeniami. Jednak kontakt będzie podany na Wiosnę :)[/FONT] Quote
koosiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [CENTER][SIZE=3][B]Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaków, które muszą do soboty znaleźć DT - inaczej pojadą na wiejską giełdę i resztę życia spędzą przy budzie na krowim łańcuchu... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189151"]http://www.dogomania.pl/threads/189151-DT-na-CITO-dla-4-szczeniak%C3%B3w-pso-lampart%C3%B3w.POMOCY[/URL][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/189151"] [B]!![/B][/URL][/SIZE] [/CENTER] Quote
wiosna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Dotarłam!! Jeszcze chyba na żaden wątek tak długo nie 'szłam'. Staszkowa łapka chyba ma się coraz lepiej, takie mam wrażenie - może to przez arthroflex. A i tu widze doszły nasze hotelowe romanse, hmm? Nadia w roli głównej - młodej, pięknej, ciemnowłosej i nie dla każdego dostępnej ;) Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='wiosna']Dotarłam!! Jeszcze chyba na żaden wątek tak długo nie 'szłam'. Staszkowa łapka chyba ma się coraz lepiej, takie mam wrażenie - może to przez arthroflex. A i tu widze doszły nasze hotelowe romanse, hmm? Nadia w roli głównej - młodej, pięknej, ciemnowłosej i nie dla każdego dostępnej ;)[/QUOTE] Witamy Ciocię :) :D Twoja droga była dłuuuuga, ale liczy sie efekt doatrcia do mety :D Quote
obraczus87 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 A co to u Staszka taka cisza?????????? staszek pokaz sie Ciotkom i Wujkom! Nie daj o sobie zapomniec !!! :) Quote
Dora Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Dawno mnie nie bylo na dogo, ale widze ze staszek nadal bez domku :( juz robie przelew mojej deklaracji Quote
obraczus87 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dziekujemy Cioci AGA-33-76 za wplate deklaracji :) Quote
Piromanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja też co jakiś czas wchodzę na wątek Staszka i liczę na dobre wieści, ale niestety na razie daremnie... Quote
Recommended Posts