Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,

w dniu wczorajszym Staszek został przewieziony do innego Hotelu. Teraz Staszek mieszka u Wiosny.

Koszt to 10zł za dobę. Nie dodajemy VAT-u. Staszek czuje się dobrze oraz wygląda dobrze. Pan Doktor napisał mi, że cały czas zmienia zimową sierść, wiec trzeba Go wyczesywac.
Więcej informacji będe miała póxniej. Na razie noc minęła spokojnie. Staszek nie szczekał, tak jak to miało miejsce u Doktora. Ale jeszcze wszystko przed Nim ;)

Wiosna wie, że nie lubi innych psów. Będzie próbować z czasem oswajać Go z innymi psiakami i zobaczymy.

Zdjęcia i informację o Staszku będa na biężąco! Trzymajmy wszyscy kciuki :)

Acha jak tylko otrzymam korektę do faktury, zostana uregulowane wszelkie zobowiązania wobec Hotelu w Obornikach.

Wklejam TYLKO 2 zdjecia.

Tutaj Staszek mieszkał.
[IMG]http://images38.fotosik.pl/306/47c3fbe9c44e8ac7med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/306/669d052af618847emed.jpg[/IMG]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjęcia są dla mnie przerażające :shake: nigdy nie oddałabym psa w takie miejsce :shake: nie wiem czemu ale płacąc za hotelik mam wizję hoteliku takiego jak u ZuziM, DadaM a nie czegoś takiego :shake: Składam się też na hotelik dla Astiego i szczerze powiem nie tego się spodziewałam :shake: To miejsce wyglada jak schronisko :-(

Posted

[quote name='Plicha']Te zdjęcia są dla mnie przerażające :shake: nigdy nie oddałabym psa w takie miejsce :shake: nie wiem czemu ale płacąc za hotelik mam wizję hoteliku takiego jak u ZuziM, DadaM a nie czegoś takiego :shake: Składam się też na hotelik dla Astiego i szczerze powiem nie tego się spodziewałam :shake: To miejsce wyglada jak schronisko :-([/QUOTE]

DadaM chyba nie ma Hoteliku ;)

Mnie też to przeraziło, przyznam szczerze....

A najbardziej mi szkoda i płakać mi się chce gdy mysle o Staszku.... :(

Posted

[quote name='obraczus87']DadaM chyba nie ma Hoteliku ;)[/QUOTE]
Ech jak zwykle pomyliłam nicki ;) Chodziło mi o hotelik mestudio:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184039-LISIO-i-PIEGUSKA-Ju%C5%BC-w-DT-)ich-mi%C5%82o%C5%9Bc-zwyci%C4%99za-wszystko!BRAKUJE-25-Z%C5%81-DEKLARACJI-ST!?p=14946415#post14946415[/url]

Posted

[quote name='Kinia1984']czy psy w tych klatkach na ziemi moga sie wogole wyprostowac?? ja myslalam w pierwszej chwili ze to jakis schron...[/QUOTE]

Nie mam pojecia. Staszek mógł się wyprostowac, bo na wysokosc Jego klatka byla duza...

Posted

Smutne :( A jak dużo tych spacerów było? Czy psiaki nie załatwiaja się w tych klatkach? Mam nadzieje że Asti szybko znajdzie domek ale coś nikt nie dzwoni o niego :(

Posted

Właśnie miałam pytać, czy i tu dotarły zdjęcia.
Staszek już u Wiosny, ale inne zostały, a Dog przyjechał do Kikou w strasznym stanie, obolały, prawie niechodzący.
Następny z serii "hoteliki-biznesiki". Szkoda, że kosztem psów, ale wreszcie dogomaniakom otwierają się oczy. Kontroli nigdy dość - nikt nam nie robi łaski.

Posted

Dog też był w tym hoteliku? Nie no, płakać się chce, dopiero co były nasze psiaki pozamykane w szopach u Aliny a teraz metrowe klatki a my za to płacimy, często odmawiając sobie wielu rzeczy. Moze ja mam dziś zły dzień ale naprawde chce mi się płakać z bezsilności :(

Posted

[quote name='malibo57']Czy wszystkie psiaki z tych zdjęć zostały rozpoznane? Wiadomo czyje? Może jakis opiekun nadal żyje w przekonaniu, ze pies ma opiekę?[/QUOTE]
Nie mam zielonego pojecia! JA poza staruszkiem z Dbc, ktorego zabrała organizacja do Obornikow włąsnei i Stacha i Negra to nei kojarze innych psów.

Posted

Będzie "lepiej". To, co się w tej chwili dzieje na dogo to szok. Wysyłanie psów w nieznane. Upadki psów w wyniku stresu oraz skrajnego zaniedbania. Coraz ciekawiej się dzieje. I to za przyzwoleniem bardzo "zaufanych" dogomaniaków.

Edit: To luźne spostrzeżenie. I nie dokładnie do sytuacji Staszka.

Posted

[quote name='kizimizi']problem jest w tym ze miejsca te polecają nie nowi ludzi a osoby zaufane.[/QUOTE]

I właśnie w tym problem. Ja tych zaufanych to już w większości się boję, bo to jedna sitwa i krojenie kasy na psach.

Zaznaczam, że nie nawiązuję do sytuacji Staszka, ponieważ patron tego psa-Obraczuś jest super:)
Piszę moje spostrzeżenia w kontekście tej rozmowy.

Posted

[quote name='Awit']Czyli tam Staszek cały czas siedział w tej klatce, tylko na spacery wychodził....[/QUOTE]

Awit Staszek przebywał bardzo wiele czasu na dworze, na takim łańcuszku, było to pokazane na wczesniejszym zdjęciach. Był na łańcuszku, aby nie zaczepiał innych psów.

Posted

Czy ja dobrze widzę; czy to jest ten hotelik w Obornikach Śląskich, którego właścicielem jest dr Stefan?
Tam pojechała Sarunia z Dobrocina ! Na ten hotelik z trudem uzbieraliśmy pieniądze!

Posted

[quote name='Havanka']Czy ja dobrze widzę; czy to jest ten hotelik w Obornikach Śląskich, którego właścicielem jest dr Stefan?
Tam pojechała Sarunia z Dobrocina ! Na ten hotelik z trudem uzbieraliśmy pieniądze![/QUOTE]

Tak, to ten.