mari23 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='obraczus87']Cześć Staszku :)[/QUOTE] przedwczoraj powiedziałam mu to osobiście... i pomizialam przystojniaczka... cudny jest! Quote
obraczus87 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='mari23']przedwczoraj powiedziałam mu to osobiście... i pomizialam przystojniaczka... cudny jest![/QUOTE] Mam nadzieje ze w koncu ktos sie w Nim zakocha :) tak jak my ! Quote
Cantadorra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Stasiu, czemu tak dlugo trwa szukanie domku? Tymczasem zapraszamy na bazarek dla dwoch onkow: [url]http://www.dogomania.pl/threads/186876-Mega-bazar-z-szykownymi-rzeczami-dla-Ma%C5%82ej-i-Barnaby-do-15-czerwca-br.-g.22.00[/url] Quote
Ania i Kajber Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Czy cioteczki, ktore bywają w hopteliku u Staszka widziały moze naszego CZARLIEGO- starszego , duzego ON-ka, wyadoptowanego ze schronu w Łodzi , ktory stracił DS ze względu na lęk separacyjny ? CZARLI PRZYJECHAŁ W PIĄTEK. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12[/URL] Quote
mari23 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Czy cioteczki, ktore bywają w hopteliku u Staszka widziały moze naszego CZARLIEGO- starszego , duzego ON-ka, wyadoptowanego ze schronu w Łodzi , ktory stracił DS ze względu na lęk separacyjny ? CZARLI PRZYJECHAŁ W PIĄTEK. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12[/URL][/QUOTE] a jakże! jechaliśmy razem oboje na tylnym siedzeniu samochodu czerdy :cool3: przypadkiem akurat byłyśmy u doktora jak pan go przywiózł, wiozłyśmy go z przychodni do domu, wspaniały pies, skradł mi serce:loveu: zrobiłam mu trochę fotek i wysłałam Borysowi, który ma zrobić ogłoszenia, właśnie zastanawiałam się, jak znaleźć jego wątek, a tu sam się znalazł;) mogę przesłać fotki, jak dostane adres mailowy Quote
obraczus87 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Wpłynęły pieniązki od: - Plicha - Punk :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziekuję :) Quote
obraczus87 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Staszku :) Niestety zero odzewu w sprawie adopcji Staszka. Upomnę się raz jeszcze o nowe zdjęcia. Na razie czekam na fakturę za maj 2010. Do czasu otrzymania faktury wstrzymuję się z płatnościa za Hotel czerwcowy :) Quote
tripti Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jaka ostrożność:) może do jakiejś gazety ogłoszonko by coś działało? Quote
obraczus87 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='tripti']jaka ostrożność:) może do jakiejś gazety ogłoszonko by coś działało?[/QUOTE] Miał juz ogłoszenia :( trzy razy. Dzwonili, aby Go uwiązać na łańcuchu :) A z płatnością się wstrzymuje, bo nie wiem ile za SPA Staszka mi doktor policzył i nie wiem ile trzeba dopłacic ;) Quote
ocelot Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Zaraz pusto:) W końcu się znajdzie dom przecież. Quote
czerda Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ja zamówiłam Staszkowi ogłoszenia na 30 portalach zaraz sprawdzę powinny już być jak ktoś go nie widział na żywo , nie ma pojęcia jaki to kochany pies i piękny ktos , kto go pokocha -będzie zawsze szczęśliwy z też przyjażni Quote
czerda Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 zrezygnowałam z proszenia kolegi o obejrzenie Steszka , bo jego zachowanie jest zupełnie normalne wobec innych psów , on sam nie atakuje , a jak ktoś go zaczepia to komunikuje , że jest silniejszy i tyle , to jest normalne , wśród ludzi tez tak jest... ale do chłowieka jest bardzo przyjacielski , poprostu w domu lepiej żeby był sam Quote
obraczus87 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Czerdo ogłoszenia sie pojawiły juz kilka dni temu :) Jak na razie odzewu nie było........ Quote
obraczus87 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Czerdo, ja lada chwila bede probowac Go ponownie oglaszac.... Quote
Aga-33-76 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 poszły grosiny dla Staszka, w górę chłopcze!! Quote
czerda Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 obejrzałam sobie zdjęcia Staszka-jest piękny ! Quote
mari23 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='obraczus87']Czerdo, ja lada chwila bede probowac Go ponownie oglaszac....[/QUOTE] widziałam allegro Staszka i informację, że w domu nie może być innych psów i.... dzieci..... Quote
czerda Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no włąśnie , to trochę nie tak z dziećmi , do Stefa przychodzi koleżankaż córką 11 lat i Staszek nie wykazuje niechęci , może zadzwoń do Stefa i dopytaj Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='czerda']no włąśnie , to trochę nie tak z dziećmi , do Stefa przychodzi koleżankaż córką 11 lat i Staszek nie wykazuje niechęci , może zadzwoń do Stefa i dopytaj[/QUOTE] Ja uważam, że Staszek nie nadaje sie do domu z dziecmi. Dzieciaki w wieku 11 lat sa już na tyle rozumne, że wiedzą, że psa nie ciagnie sie za ogon, więc z takimi owszem Staszek przebywac moze. Ale z mlodszymi - NIE. Staszek to pies który potrzebuje odpowiedzialnego właściciela, który wypracuje hierarchię w domu. staszek zawsze będzie próbował rządzic. Ale tylko od Jego wlasciciela zalezy czy da sie zdominowac czy tez nie. Wymieniłam sie z dr Stefanem mailami. Doszlo niedawno do ostrego spięcia z innym psem. Niestety Staszek byl wyprwadzony przez pracownika, ktory narazil psy na bójkę, jak również naraził siebie. Podobno został lekko urażony w rekę i nogę, ale jak to dr Stefan określił - nic wielkiego sie nie stalo, a pracownik bedzie miał nauczkę. Miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie Staszka, ale niestety niewypał: Pan chciał psa natychmiast! Ponadto pan zaczal na mnie krzyczec kiedy Mu oznajmiłam, iz Staszek w chlewie mieszkac nie bedzie (w chlewie podobno jest kojec) oraz ze on nie akceptuje innych psów.... Nie bede przytaczac słów Pana, bo sa wulgarne. :( Quote
Recommended Posts