Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']przedwczoraj powiedziałam mu to osobiście... i pomizialam przystojniaczka... cudny jest![/QUOTE]

Mam nadzieje ze w koncu ktos sie w Nim zakocha :) tak jak my !

Posted

Stasiu, czemu tak dlugo trwa szukanie domku?
Tymczasem zapraszamy na bazarek dla dwoch onkow:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186876-Mega-bazar-z-szykownymi-rzeczami-dla-Ma%C5%82ej-i-Barnaby-do-15-czerwca-br.-g.22.00[/url]

Posted

Czy cioteczki, ktore bywają w hopteliku u Staszka widziały moze naszego CZARLIEGO- starszego , duzego ON-ka, wyadoptowanego ze schronu w Łodzi , ktory stracił DS ze względu na lęk separacyjny ?
CZARLI PRZYJECHAŁ W PIĄTEK.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12[/URL]

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Czy cioteczki, ktore bywają w hopteliku u Staszka widziały moze naszego CZARLIEGO- starszego , duzego ON-ka, wyadoptowanego ze schronu w Łodzi , ktory stracił DS ze względu na lęk separacyjny ?
CZARLI PRZYJECHAŁ W PIĄTEK.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych/page12[/URL][/QUOTE]

a jakże! jechaliśmy razem oboje na tylnym siedzeniu samochodu czerdy :cool3:
przypadkiem akurat byłyśmy u doktora jak pan go przywiózł, wiozłyśmy go z przychodni do domu, wspaniały pies, skradł mi serce:loveu:
zrobiłam mu trochę fotek i wysłałam Borysowi, który ma zrobić ogłoszenia, właśnie zastanawiałam się, jak znaleźć jego wątek, a tu sam się znalazł;)
mogę przesłać fotki, jak dostane adres mailowy

Posted

Staszku :)

Niestety zero odzewu w sprawie adopcji Staszka.

Upomnę się raz jeszcze o nowe zdjęcia. Na razie czekam na fakturę za maj 2010. Do czasu otrzymania faktury wstrzymuję się z płatnościa za Hotel czerwcowy :)

Posted

[quote name='tripti']jaka ostrożność:) może do jakiejś gazety ogłoszonko by coś działało?[/QUOTE]

Miał juz ogłoszenia :( trzy razy. Dzwonili, aby Go uwiązać na łańcuchu :)

A z płatnością się wstrzymuje, bo nie wiem ile za SPA Staszka mi doktor policzył i nie wiem ile trzeba dopłacic ;)

Posted

ja zamówiłam Staszkowi ogłoszenia na 30 portalach zaraz sprawdzę powinny już być
jak ktoś go nie widział na żywo , nie ma pojęcia jaki to kochany pies i piękny
ktos , kto go pokocha -będzie zawsze szczęśliwy z też przyjażni

Posted

zrezygnowałam z proszenia kolegi o obejrzenie Steszka , bo jego zachowanie jest zupełnie normalne wobec innych psów , on sam nie atakuje , a jak ktoś go zaczepia to komunikuje , że jest silniejszy i tyle , to jest normalne , wśród ludzi tez tak jest...
ale do chłowieka jest bardzo przyjacielski , poprostu w domu lepiej żeby był sam

Posted

[quote name='obraczus87']Czerdo,

ja lada chwila bede probowac Go ponownie oglaszac....[/QUOTE]

widziałam allegro Staszka i informację, że w domu nie może być innych psów i.... dzieci.....

Posted

no włąśnie , to trochę nie tak z dziećmi , do Stefa przychodzi koleżankaż córką 11 lat i Staszek nie wykazuje niechęci , może zadzwoń do Stefa i dopytaj

Posted

[quote name='czerda']no włąśnie , to trochę nie tak z dziećmi , do Stefa przychodzi koleżankaż córką 11 lat i Staszek nie wykazuje niechęci , może zadzwoń do Stefa i dopytaj[/QUOTE]

Ja uważam, że Staszek nie nadaje sie do domu z dziecmi. Dzieciaki w wieku 11 lat sa już na tyle rozumne, że wiedzą, że psa nie ciagnie sie za ogon, więc z takimi owszem Staszek przebywac moze.

Ale z mlodszymi - NIE. Staszek to pies który potrzebuje odpowiedzialnego właściciela, który wypracuje hierarchię w domu. staszek zawsze będzie próbował rządzic. Ale tylko od Jego wlasciciela zalezy czy da sie zdominowac czy tez nie.

Wymieniłam sie z dr Stefanem mailami. Doszlo niedawno do ostrego spięcia z innym psem. Niestety Staszek byl wyprwadzony przez pracownika, ktory narazil psy na bójkę, jak również naraził siebie. Podobno został lekko urażony w rekę i nogę, ale jak to dr Stefan określił - nic wielkiego sie nie stalo, a pracownik bedzie miał nauczkę.

Miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie Staszka, ale niestety niewypał: Pan chciał psa natychmiast! Ponadto pan zaczal na mnie krzyczec kiedy Mu oznajmiłam, iz Staszek w chlewie mieszkac nie bedzie (w chlewie podobno jest kojec) oraz ze on nie akceptuje innych psów.... Nie bede przytaczac słów Pana, bo sa wulgarne. :(