Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm... to ja się spóźniłam i już po imprezce:cool3: ale co tam... będę świętować nowy domek ,który po upałach na pewno się pokaze :mad: -pozdrówka :cool1:

Posted

NIestety nikt nie dzwonił, nikt na razie nie chce Bursztynka.
Ukazało się małe ogłoszenie Bursztyna w sierpniowym numerze PP; trzymajcie kciuki.
Mamy tez zamówione miejsce na ogloszenie w ramce we wrzesniowym numerze.
Ale moze do tego czasu ktos pokocha Bursztynka...

Posted

Trafiłam niedawno na ten wątek...kolejna smutna historia, ale tu wiemy(wiecie) kto skrzywdził Bursztynka, więc dane tej baby powinno się podać publicznie(chociażby tu, na dogo) Rozwiesić plakaty w jej miejscowości, niech ludzie wiedzą kto jest ich sąsiadem, może nie wszyscy na tamtej wsi to zwyrodnialcy!!! Ja osobiście podałabym to do wiadomości w lokalnej gazecie lub TV oni chętnie piszą lub pokazują takie sprawy!
Moja sąsiadka ostatnio porozmawiała z księdzem o katowaniu zwierząt w jej dzielnicy(chodziło konkretnie o koty) Podała nawet w którym bloku i kto. Na mszy Ksiądz poruszył tą sprawę i teraz ten adres jest już znany wszystkim i jest pod stałą obserwacją.
Nie wiem, czy to dobry przykład w tym przypadku, ale trzeba próbować zatrzymać tą machinę...

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dobry pomysł.. tylko pewnie nikt z dogomaniaków tam nie mieszka, każdy daleko i kto by miał to porozwieszać?[/QUOTE]

Przecież był tak ktoś na wizycie poadopcyjnej i zabrał biedaka z rąk tej wstrętnej baby!(sorry)
Można więc poprosic tą własnie osobę aby poejchała tam jeszcze raz i porozwieszała te plakaty...
Ja moge zwrócić koszty podróży jak to cos pomoże:)
Ten wstrętny babsztyl musi wiedzieć, że nie ujdzie jej to płazem, przecież jej dane są znane, gdyż musiała podpisać umowę adopcyjną, prawda?
Na dogo tez powinno byc podane jej nazwisko ku przestrodze innym nieuczciwym pseudo właścicielom.
Strasznie żal mi biedaka, ale wierzę, w jego lepsze jutro!
Dość cierpienia Bursztynku;)

Posted

[quote name='Martens']Poproszę o konto, bo na 1 str. nie znalazłam - chcę przelać wpływy z bazarku.[/QUOTE]
Dziękuje bardzo w imieniu Bursztynka:loveu:
Juz wysyłam PV

Posted

Do 12 sierpnia nie bedzie mnie na dogo.
Dziękuję wszystkim za wpłaty na Bursztyna:loveu:.
Trochę brakuje do całej kwoty, jak wrócę to cos będziemy kombinowac.
Bursztynku, moze cos dobrego wydarzy się przez ten czas....

Posted

[quote name='Martens']Czy moja wpłata z bazarku doszła?[/QUOTE]

Rozmawialam wczoraj z Jo37; sprawdzi wszyskie wpłaty i potwierdzi na wątku:lol: