Jump to content
Dogomania

Malutki starszy DeDe-DiDi znalazł swój domek w Berlinie! Teraz jest szczęśliwy !:)

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola^^ napisał(a):
Nie nie ma żadnych deklaracji ani wpłat :(

To trzeba rozesłać wątek i napisać na pierwszej, że potrzebne są pieniążki:)

Posted

Dziękujemy później prześlę numer konta, ponieważ ja swojego nie posiadam i koleżanki podam, i muszę zapytać się czy mogą przyjść pieniądze za Dede na jej konto...

Zaraz zadzwonię do wiosny :D

Posted

Ło matko! Jedzie, Tola - to zabrzmiało jakbym jakieś robiła problemy czy inne "niewiadomoco" :roll:
Jadę, dzwoniłam do Toli poprosić o pomoc, bo ponieważ nasz samochód jeszcze jest niesprawny, Patryk właśnie go składa - mamy już teraz kilka godzin opóźnienia. Dlatego poprosiłam, aby ktoś podwiózł nam Dede do trasy 11, na południową obwodnicę Poznania. Dlaczego? Bo to niedaleko, a dla nas pchanie się z przyczepą przez Poznań to koszmarne opóźnienie znowu. Dojedziemy w nocy do Morynia, to pod Szczecinem w końcu.
Dlatego proszę, bardzo bardzo proszę o oszczędzenie nam tego i przywiezienie psiaka do 11-ki. to os Obornik ledwie 30km, osobówką szybko, a dla nas... :roll:

Posted

Dziewczyny ja sie doloze 50zl. do transportu- moze znajdzie sie ktos kto dowiezie, albo ile sie da autobusem i moze kawalek taksowka... pomyslcie cos, bo szkoda, zeby psiak nie pojechal do domku...

Posted

jezeli sie nie uda, to my przyjedziemy, to nie o pieniadze chodzi. mi chodzi po prostu o czas - mielismy wyjechac z domu kolo 8 rano :roll: jak uda nam sie wyjechac do 12 to bedzie niezle - dlatego wlasnie tak bardzo mi na czasie zalezy.
To sie sypie wszystko nam jakos, ja naprawde chce Wam tez pomoc, ale nie moge komus kazac czekac na nas w Moryniu do..2 w nocy? nie mam pojecia do której :roll:

to jest ogromna prośba, nie "albo-albo" :roll:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']a ustalilisie juz gdzie pod poznaniem nastapi odbior ?

Dokładnie się nie umówiliśmy lecz jak wejdziesz na mapę google i z Kluczborka do Gorzowa Wlkp wpiszesz to tam o tą trasę chodzi gdzieś w tym miejscu się spotkać ( to jest droga numer 11)
http://maps.google.pl/maps?hl=&q=oborniki&rlz=1B3GGGL_plPL252PL253&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Oborniki&gl=pl&ei=t8tjTIX6N8nN4gap7YTOCg&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBsQ8gEwAA

Posted

z tego co widze, to trzeba by psa z polnocy poznannia przetransportowac na poludnia, wjezdzac chyba beda od strony Kurnika (choc moje czytanie mapy jest typowe dla blondynki wiec moge sie mylic), a beda jechac na gorzow czyli beda chcieli sie dostac do pprzezmierowa. mozna by psa przekazac gdzie w przezmierowie lub w mc donaldzie przed auchan w swadzimiu ...