laikinia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Stonhold... to moze ten sam srodek dostalam jeszcze raz... w malej tubce. Chyba powiem, zeby pani dala mu ta tubke za miesiac, bo dziala podobno 4 tyg. Kapany byl psiak w piatek, wiec po 2 dniach, czyli powinien srodek dzialac :) :loveu:Tola^^^- duzo ludzi przyczynia sie do ratowania pieskow i to prawda, ze tylko w pracy grupowej moze cos takiego funkcjonowac... ja rowniez baaardzo sie ciesze, ze udalo sie Dede "ulokowac" na kanapie... taki maluszek powinien zawsze wylegiwac sie na poduszkach :loveu: Trzymam kciuki, aby byl wiele lat szczesliwy :iloveyou: Quote
laikinia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nowe zdjecia Dede- maluch jest super, maszeruje na spacery, wcina lekarstwa, jest grzeczny, przewala sie po wszystkich kanapach i fotelach i jego pani jest szczesliwa :) Quote
laikinia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 W Berlinie ciagle pada... czasem sa krotkie momenty slonca i znowu deszcz... wiec pani stara sie trafic te suche godzinki na spacerki, ale niestety czasem zlapie ich w drodze woda, wtedy zaczyna sie suszenie Dede ;-) Quote
conceited Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 takie wiadomosci to ja uwielbiam czytac :) Quote
Szyna13222 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 conceited napisał(a):takie wiadomosci to ja uwielbiam czytac :) Ja również :) Quote
Tia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Super zdjęcia:D Maluszek już zawsze będzie szczęśliwy:) Quote
wiosna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dopiero teraz do Was dotarłam. Zdjęcia maluszka śliczne, szczęśliwy chłopak bardzo ;) Cieszę się bardzo, że mogliśmy chociaż tak pomóc, chociaż wiem że opóźniłam Was wszystkich, zaangażowanych w sprawę :roll: Dostałam za transport 50zł - a okazało się to bardzo za dużo - to ledwie 80km, a więc jakieś 20zł. Dla kogo mam więc przekazać nadpłatę? Quote
laikinia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Wiosna, co prawda nie wiem, jak ty te km liczylas :hmmmm: ;-) ale jezeli jest za duzo, to niech bedzie to nasze "mini-startowe" na Wasze nowe schronisko :) I jeszcze raz dziekujemy Wam bardzo za pomoc. :loveu: Quote
Tola^^ Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Cudowne zdjęcia a Dede-Didi jaki szczęśliwy :):):) Quote
laikinia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Didi jest grzeczny, wyleguje sie i uwielbia spacerki - ostatnio maszerowal 2,5 godz. po parku:crazyeye: :) Lekarstwa dokonczyl i obserwujemy, czy sie bedzie dalej drapal... Budzi sie ok. 6.30 i obserwuje pania, czy sie tez budzi... nie wiem co te psy maja w sobie, ale jak tak sie patrza, to czlowiek to wrecz czuje... tak wiec pani budzi sie tez, wstaje i ida sobie na poranne siku ;-) Psiunka jest bezproblemowa- zostaje w domku jak potrzeba, nie halasuje, nie niszczy niczego... Pani tylko sie dziwi, ze je i pije tak malo :) "Didi na sloneczku" Quote
wykrywka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gęba się śmieje, serce raduje :loveu:! Piękne zdjęcia Quote
Szyna13222 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jak mu tam dobrze :) Nie mógł lepiej trafić ;) Quote
ana666 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dede wygrał los na loterii dosłownie :) bardzo miło patrzeć na takie zdjęcia Quote
laikinia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pani Dede obiecala zrobic nowe zdjecia naszego kochanego "smieciarza" ;-) Dede dba o srodowisko i probuje zjesc wszystko zjadliwe z ulicy, ale to juz jedyne co mu pani "wypomina" ;-) Mimo, ze Didi w domu wcale nie jest az takim obzartuchem, to jakims znalezionym maly "Snackiem" w drodze nie pogardzi... :D Tak poza tym, to psiunia jest grzeczny i kochany, rozklada sie po kanapach i chce gonic koty sasiadki- ale mu na to niestety nikt nie pozwala... :shake::evil_lol: Ta wiec skoro z kotow nici, to musza Dede wystarczyc dlugie spacerki i obwachiwanie kazdego zdzbla trawki ;-) :loveu: Czyli: czekamy na nowe fotki :) Quote
Tia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 To czekamy na fotki:) Cieszę się, że trafił do tak dobrego domu;D Quote
laikinia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dede / Didi na spacerku :loveu::loveu::loveu: Quote
wykrywka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Piękne zdjęcie, takie wymowne :lol: http://i51.tinypic.com/14ecpc1.jpg Quote
laikinia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nowa zabawa Didi- odkryl pileczke i zachowuje sie podobno jak szczeniak ;-) Quote
laikinia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Didi wyglada taki okraglutki, ale nie jest gruby... chyba rozplaszczony ;-) Quote
laikinia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ogolnie, to Didi mimo, ze taki maly, to panoszy sie po calym mieszkaniu- w zaleznosci od humoru lezy sobie na kanapie, fotelu, poslanku lub podlodze...- taki maly kochany dyrektor... pani sie dostosowala- bierze do siedzenia to co jest akurat wolne ;-) :) A tutaj jeszcze impresje z jesiennego spacerku... :) Quote
Recommended Posts