ana666 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 moze nie jest az taki stary ale przez schronisko i warunki w jakich tam zyje wyglada na starego psa... Quote
Tola^^ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 On został oddany przez włąścicieli pare lat temu i wtedy już miał 6 lat więc teraz już będzie miał około 8-9latek Quote
Tia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dede w końcu chce znaleźć domek! Tak długo już czeka, jest taki malutki a jeszcze nikt się nim nie zainteresował:( Quote
ana666 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 teraz wakacje więc ludzie myslą o urlopie a nie bezdomnych psach które czekaja :( Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 ana666 napisał(a):teraz wakacje więc ludzie myslą o urlopie a nie bezdomnych psach które czekaja :( Właśnie, teraz nikt prawie w tym okresie letnim nie myśli o adopcji psiaka, a w szczególności starszego... Quote
siekowa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wstawiłam chłopaka na NK, pojawił się komentarz pod jego zdjęciem http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/3/406 A czy Dede toleruje też kotki??Być może nie będzie musiał daleko szukać domu... Czy jest możliwe by sprawdzić jakoś jego stosunek do kotów? Quote
Angel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zobaczymy co da sie zrobić :) a czy można na nk równiez dodać Peggi i Meggi ? to ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-czekają-na-wspólny-dom-od-6-lat!-Dlaczego-nikt-ich-nie-chce one też długo czekają na dom bo już 6 lat! Quote
Tola^^ Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Angel to na PW mogłaś sie zapytać to jest wątek DeDe... Nie wiem czy będzie taka możliwość ponieważ w schronisku nie ma kociarni i ja również nie mam kota żeby sprawdzić jak DeDe na nie reaguje :( Angel napisał(a):zobaczymy co da sie zrobić :) Mam nadzieje że Ty postrasz się to załatwić :loveu: Quote
ana666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 psy z reguły jak sa w nowym miejscu to nie reaguja agresywnie na kota bo to jest jego teren a pies jest obcy... to Ty Angel to załatwisz? Quote
Angel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 i co z ta zainteresowana osoba ? z kotem nie dam rady sprawdzic... Quote
siekowa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pani odpisała, że jeśli będzie tolerował koty to może go adoptować w połowie lipca. Peggi i Meggi są już na NK ale w wolnej chwili podmienię im zdjęcie na inne. Quote
ana666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 szkoda ze od razu nie powiedzialas ze nie załtwisz...jak to nie problem dla Was to przyjdzie do mnie do domu z dede zobaczyc reakcje na kota, w końcu mieszkam po drugiej stronie lasu to po spacerku mozecie w jakis wolny dzien sie przejsc ;) Quote
zeberka4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 taka szansa moze sie nie powtórzyc! musicie sprawdzic go do kotków!!!!! Quote
Angel Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='ana666']szkoda ze od razu nie powiedzialas ze nie załtwisz...jak to nie problem dla Was to przyjdzie do mnie do domu z dede zobaczyc reakcje na kota, w końcu mieszkam po drugiej stronie lasu to po spacerku mozecie w jakis wolny dzien sie przejsc ;)[/QUOTE] jakbym wiedziala gdzie mieszkasz to bym przyszla z dede ale moze monia która zreszta jest opiekunka Dede bd wiedziała i jutro wpadnie :) zapytam jej jak tak to najwyżej jakoś dam ci znać czy nr kom masz ten sam? 076 końcówka ? Quote
ana666 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 tak, ten sam numer, tylko dajcie znac do konca dzisiejszego dnia bo rano spie do 12 a pewnie jak byscie przyszły to wczesniej wiec musze wiedziec zeby wstać i powiedziec wszystkim zeby Micka nie wypuszczali nigdzie ;) Quote
ana666 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 aha,mieszkam koło pływalni na przeciwko SP3 w takim pomarańczowym domu na Czarnkowskiej, kojarzysz? Quote
Tia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dziewczyny w schronisku w kuchni jest jeden kot, jest on na obserwacji bo niby pogryzł dziecko... Może z nim by się udało jutro sprawdzić z tego co dziś widziałam nie jest agresywny tylko by się łasił. Ale strasznie nie lubi psów, bo syczy i rzuca się...wiec nie wiem czy na nim da się sprawdzić. W sumie to mamy sprawdzić jak DeDe reaguje a nie kot, wiec może obeszło by się bez przychodzenia do Any? Quote
ana666 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ze mna sie nikt nie skontaktował wiec jutro nie czekam za nikim... Quote
Angel Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 bylam dziś z Dede w kuchni gdzie jest kot no więc tak: gdy z nim weszłam patrzył na kota spokojnie, kotowi sie to nie podobalo i syczal na dede a on był poprostu przestraszony i próbował uciekać (kot byl prawie wiekszy od niego) póxniej zaczął na niego szczekać chyba ze strachu, więc nie wiem jak to wkońcu jest z tymi kotami u Dede- mysle że by je akceptowal gdyby nie byly zbyt blisko niego Quote
Recommended Posts