Jump to content
Dogomania

Malutki starszy DeDe-DiDi znalazł swój domek w Berlinie! Teraz jest szczęśliwy !:)

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
teraz wakacje więc ludzie myslą o urlopie a nie bezdomnych psach które czekaja :(

Właśnie, teraz nikt prawie w tym okresie letnim nie myśli o adopcji psiaka, a w szczególności starszego...

Posted

Angel to na PW mogłaś sie zapytać to jest wątek DeDe...
Nie wiem czy będzie taka możliwość ponieważ w schronisku nie ma kociarni i ja również nie mam kota żeby sprawdzić jak DeDe na nie reaguje :(

Angel napisał(a):
zobaczymy co da sie zrobić :)

Mam nadzieje że Ty postrasz się to załatwić :loveu:

Posted

Pani odpisała, że jeśli będzie tolerował koty to może go adoptować w połowie lipca.
Peggi i Meggi są już na NK ale w wolnej chwili podmienię im zdjęcie na inne.

Posted

szkoda ze od razu nie powiedzialas ze nie załtwisz...jak to nie problem dla Was to przyjdzie do mnie do domu z dede zobaczyc reakcje na kota, w końcu mieszkam po drugiej stronie lasu to po spacerku mozecie w jakis wolny dzien sie przejsc ;)

Posted

[quote name='ana666']szkoda ze od razu nie powiedzialas ze nie załtwisz...jak to nie problem dla Was to przyjdzie do mnie do domu z dede zobaczyc reakcje na kota, w końcu mieszkam po drugiej stronie lasu to po spacerku mozecie w jakis wolny dzien sie przejsc ;)[/QUOTE]

jakbym wiedziala gdzie mieszkasz to bym przyszla z dede ale moze monia która zreszta jest opiekunka Dede bd wiedziała i jutro wpadnie :) zapytam jej jak tak to najwyżej jakoś dam ci znać czy nr kom masz ten sam? 076 końcówka ?

Posted

tak, ten sam numer, tylko dajcie znac do konca dzisiejszego dnia bo rano spie do 12 a pewnie jak byscie przyszły to wczesniej wiec musze wiedziec zeby wstać i powiedziec wszystkim zeby Micka nie wypuszczali nigdzie ;)

Posted

Dziewczyny w schronisku w kuchni jest jeden kot, jest on na obserwacji bo niby pogryzł dziecko...
Może z nim by się udało jutro sprawdzić z tego co dziś widziałam nie jest agresywny tylko by się łasił.
Ale strasznie nie lubi psów, bo syczy i rzuca się...wiec nie wiem czy na nim da się sprawdzić.
W sumie to mamy sprawdzić jak DeDe reaguje a nie kot, wiec może obeszło by się bez przychodzenia do Any?

Posted

bylam dziś z Dede w kuchni gdzie jest kot no więc tak: gdy z nim weszłam patrzył na kota spokojnie, kotowi sie to nie podobalo i syczal na dede a on był poprostu przestraszony i próbował uciekać (kot byl prawie wiekszy od niego) póxniej zaczął na niego szczekać chyba ze strachu, więc nie wiem jak to wkońcu jest z tymi kotami u Dede- mysle że by je akceptowal gdyby nie byly zbyt blisko niego