Jump to content
Dogomania

Malutki starszy DeDe-DiDi znalazł swój domek w Berlinie! Teraz jest szczęśliwy !:)

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurdę z pociągami kiepsko godziny nie pasują w tym dużo przesiadek i trzeba z około 20min do 1godz czekać :/
Więc wątpię czy wypali z pociągiem...
Najlepiej by było gdyby ktoś go zawiózł autem do Gorzowa ....
A Dede też długo w tym DT nie może być bo już jest tam dużo psiaków...

Posted

Napiszcie do wujek & ciocia może, akurat będzie miał czas zawieźć DeDe do Gorzowa.
Już kiedyś pomagał nam zawieźć psiaki do Rawicza.

Posted

Drakula napisala : " UP
Podnoszę!!
Nie można zaprzepaścić takiej szansy!
Może ktoś potrzebuje transportu w tym kierunku.Może Dede pojechał by przy okazji.
Jestem do dyspozycji.
" -
To jest wypowiedz Drakuli na watku transportowym Dede... moze mialaby mozliwosc przywiezc malucha do Gorzowa? :)

Posted

Pisałam do Niego i nie odpisał do dziś a pisałam wczoraj.
I jest z Wrocławia i dużo będzie trzeba zaplacić za transport...
A piesek mógł by przyjechać wcześniej do Gorzowa i zostać tam u twojej rodziny aż do twojego przyjazdu ?

Posted

To lakinia zadzwonisz do wiosny jutro ?
W razie co zostawiam mój numer kom 782-556-399, jak by coś było wiadomo z transportem i nie było by mnie na dogo .
Jutro idę do schronu więc najwcześniej o 15 będę na dogo.
Mogę dowieść pociągiem Dede do Poznania na dworzec główny, lub najlepiej jakby go ktoś odebrał w Obornikach mogę go doprowadzić w dowolne miejsce -on teraz przebywa w Uścikówcu małej miejscowości koło Obornik.

Posted

Rozmawialam z Wiosna- koszt paliwa to 50gr i my mamy oplacic polowe (dzielimy z konikiem ;) ) wedlug kilometrow :) Jeszcze otrzymamy ostateczna informacje czy transport bedzie w srode, czy w czwartek- wszystko lezy w rekach mechanika ;-)
Ja bede "wylapywala" transport na trasie, aby nie musieli krazyc z przyczepa po Gorzowie. O przekazaniu pieska w Obornikach, to prosze ustalcie tel. z Marta. I jeszcze prosba- dajcie prosze dla Dede obroze i smycz, bo ja wprawdzie bede w czwartek swoja miec, ale w srode odbieralaby psa chyba siostra, wiec ona nie ma. Pozniej odesle wam z powrotem. :)

Posted

To super że transport mamy :D
Może ktoś mi podać numer telefony do wiosny, żebym mogła sie z nią umówić ?
I dać link do jej profilu bo nie mogę znaleźć...
To rozumiem że płacimy na pół z konikiem czyli zamiast 0,50gr to 0,25gr?
Do Gorzowa z Obornik najkrótsza droga to 125km a najdłuższa to 150km, CZYLI CENA W GRANICACH 31,25ZŁ DO 37,50ZŁ.

Posted

[quote name='Tola^^']To super że transport mamy :D
Może ktoś mi podać numer telefony do wiosny, żebym mogła sie z nią umówić ?
I dać link do jej profilu bo nie mogę znaleźć...
To rozumiem że płacimy na pół z konikiem czyli zamiast 0,50gr to 0,25gr?
Do Gorzowa z Obornik najkrótsza droga to 125km a najdłuższa to 150km, CZYLI CENA W GRANICACH 31,25ZŁ DO 37,50ZŁ.

Trzeba tylko spytac Wiosny czy to 50gr to juz nie jest polowa od konika ;p ale ona bédzie wiedziala.

a w wátku jej hoteliku ma numer w podpisie swoim:
http://www.dogomania.pl/threads/111378-Hotel-(Wiosna)

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
widzę, że kwestia transportu już załatwiona ?

Nie do końca, bo nie mam kontaktu z wiosną i nie wiem gdzie zawieść jej psiaka o której wyjeżdża , o której będzie w Obornikach...
Bym do niej zadzwoniła lecz brak funduszy na kącie i jeszcze trzeba pokryć koszty około 40-80zł...

Więc gdyby znalazł się inny tańszy transport to też by wchodził w grę...

Posted

Zadzwonię do Wiosny dziś wieczorem, bo teraz nie mam nic na kącie, a wieczorem załaduje sobie konto...
Więc jak będę wiedziała co i jak to napiszę! :D
I jeszcze musimy pokryć koszty transportu około 40-80zł...