Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ok a okło jakich godzin by pasował ci przywóz Dede do Gorzowa? Quote
laikinia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Od rana, kolo poludnia, a tak w sumie do 16 byloby dobrze... :) Ile wazy Dede wlasciwie, bo pani chce koszyk do roweru kupic ;-) Quote
Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Około 8kg, na pewno nie więcej niż 10 :D Quote
Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Kurdę z pociągami kiepsko godziny nie pasują w tym dużo przesiadek i trzeba z około 20min do 1godz czekać :/ Więc wątpię czy wypali z pociągiem... Najlepiej by było gdyby ktoś go zawiózł autem do Gorzowa .... A Dede też długo w tym DT nie może być bo już jest tam dużo psiaków... Quote
Tia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Napiszcie do wujek & ciocia może, akurat będzie miał czas zawieźć DeDe do Gorzowa. Już kiedyś pomagał nam zawieźć psiaki do Rawicza. Quote
laikinia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Drakula napisala : " UP Podnoszę!! Nie można zaprzepaścić takiej szansy! Może ktoś potrzebuje transportu w tym kierunku.Może Dede pojechał by przy okazji. Jestem do dyspozycji. " - To jest wypowiedz Drakuli na watku transportowym Dede... moze mialaby mozliwosc przywiezc malucha do Gorzowa? :) Quote
Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Pisałam do Niego i nie odpisał do dziś a pisałam wczoraj. I jest z Wrocławia i dużo będzie trzeba zaplacić za transport... A piesek mógł by przyjechać wcześniej do Gorzowa i zostać tam u twojej rodziny aż do twojego przyjazdu ? Quote
emilia2280 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dzwonce jutro do Wiosny. Ona transportuje mojego konia na trasie z mojego podpisu. Transport sié opóznil i jest nadal aktualny. Quote
laikinia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Np. w srode pewnie juz by mogl :) - tam jest teraz mama, tata, 2 siostry, 4 dzieci i babcia, czyli Dede nie czul by sie samotnie :D Quote
laikinia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Napisalam do Wiosny, ale nie wiem, czy jeszcze przeczyta przed wyjazdem. Lepiej jest jutro jeszcze podzwonic :) Quote
Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 To lakinia zadzwonisz do wiosny jutro ? W razie co zostawiam mój numer kom 782-556-399, jak by coś było wiadomo z transportem i nie było by mnie na dogo . Jutro idę do schronu więc najwcześniej o 15 będę na dogo. Mogę dowieść pociągiem Dede do Poznania na dworzec główny, lub najlepiej jakby go ktoś odebrał w Obornikach mogę go doprowadzić w dowolne miejsce -on teraz przebywa w Uścikówcu małej miejscowości koło Obornik. Quote
Tola^^ Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 I jeszcze trzeba sie zapytać jakie to będą koszty! Ja już ide spać bo o 7 wstaję... Dobranoc cioteczki, Dobranoc DeDe! Quote
laikinia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Rozmawialam z Wiosna- koszt paliwa to 50gr i my mamy oplacic polowe (dzielimy z konikiem ;) ) wedlug kilometrow :) Jeszcze otrzymamy ostateczna informacje czy transport bedzie w srode, czy w czwartek- wszystko lezy w rekach mechanika ;-) Ja bede "wylapywala" transport na trasie, aby nie musieli krazyc z przyczepa po Gorzowie. O przekazaniu pieska w Obornikach, to prosze ustalcie tel. z Marta. I jeszcze prosba- dajcie prosze dla Dede obroze i smycz, bo ja wprawdzie bede w czwartek swoja miec, ale w srode odbieralaby psa chyba siostra, wiec ona nie ma. Pozniej odesle wam z powrotem. :) Quote
emilia2280 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No i super. Poznan i Gorzów to chyba nie tak daleko i do tego tylko polowa z tej trasy, to nie duzo wyjdzie, tak myslé. Quote
Tola^^ Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 To super że transport mamy :D Może ktoś mi podać numer telefony do wiosny, żebym mogła sie z nią umówić ? I dać link do jej profilu bo nie mogę znaleźć... To rozumiem że płacimy na pół z konikiem czyli zamiast 0,50gr to 0,25gr? Do Gorzowa z Obornik najkrótsza droga to 125km a najdłuższa to 150km, CZYLI CENA W GRANICACH 31,25ZŁ DO 37,50ZŁ. Quote
emilia2280 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Tola^^']To super że transport mamy :D Może ktoś mi podać numer telefony do wiosny, żebym mogła sie z nią umówić ? I dać link do jej profilu bo nie mogę znaleźć... To rozumiem że płacimy na pół z konikiem czyli zamiast 0,50gr to 0,25gr? Do Gorzowa z Obornik najkrótsza droga to 125km a najdłuższa to 150km, CZYLI CENA W GRANICACH 31,25ZŁ DO 37,50ZŁ. Trzeba tylko spytac Wiosny czy to 50gr to juz nie jest polowa od konika ;p ale ona bédzie wiedziala. a w wátku jej hoteliku ma numer w podpisie swoim: http://www.dogomania.pl/threads/111378-Hotel-(Wiosna) Quote
laikinia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 I jak sie zachowuje nasz slicznuch w DT ? :) Quote
wujek & ciocia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 widzę, że kwestia transportu już załatwiona ? Quote
Tia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 laikinia napisał(a):I jak sie zachowuje nasz slicznuch w DT ? :) Na ogół b.dobrze, tylko jak się okazało lubi pogonić koty. Quote
Tola^^ Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 wujek & ciocia napisał(a):widzę, że kwestia transportu już załatwiona ? Nie do końca, bo nie mam kontaktu z wiosną i nie wiem gdzie zawieść jej psiaka o której wyjeżdża , o której będzie w Obornikach... Bym do niej zadzwoniła lecz brak funduszy na kącie i jeszcze trzeba pokryć koszty około 40-80zł... Więc gdyby znalazł się inny tańszy transport to też by wchodził w grę... Quote
wujek & ciocia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='emilia2280']Trzeba tylko spytac Wiosny czy to 50gr to juz nie jest polowa od konika ;p ale ona bédzie wiedziala. a w wátku jej hoteliku ma numer w podpisie swoim: http://www.dogomania.pl/threads/111378-Hotel-(Wiosna) a tu nie ma do niej numeru ? Quote
Tola^^ Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Zadzwonię do Wiosny dziś wieczorem, bo teraz nie mam nic na kącie, a wieczorem załaduje sobie konto... Więc jak będę wiedziała co i jak to napiszę! :D I jeszcze musimy pokryć koszty transportu około 40-80zł... Quote
Tia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tola^^ napisał(a): I jeszcze musimy pokryć koszty transportu około 40-80zł... Czy są już jakieś wpłaty lub deklaracje?;) Quote
Recommended Posts