Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalijo :o :o :o czy ja dobrze czytam?????????? :o :o :o :o

Jestem w szoku!!!

Nie wiem jak dziękować, bo to rozwiązuje niemal całą sytuację :D :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Słuchajcie, 200zł to myślę maciaszku, że jakoś dołożymy się z konta katowickiego, nie? :D ile? :D

Posted

natalijo, jutro poproszę SzczepoNa, który będzie wiózł jamniorka, o nr konta, żeby od razu do niego to poszło :) Jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Dziękuję danka1234 za pojawienie się :) myślę, że jak mamy 200zł to + to, co Państwo dołożą + z konta katowickiego i się uda! :)

maciaszku, potwierdź to :p

Posted

Myślę, że z katowickiego konta (na którym kasa się kurczy...) możemy dołożyć z jakieś 70 zł - tak, jak do transportu Mamby.
Ale najpierw zapytaj przyszłych właścicieli ile dać mogą oni, bo może pokryją brakującą część?! Tak by było najfajniej...

Posted

zula131 napisał(a):
Niestety, jestem poniżej krechy :oops:. Może jednak nowy domek też dołoży...

Powinien dołożyć, dawanie psa całkowicie za darmo nie do końca jest dobre. Poza tym wszyscy na dogo są już masakrycznie spłukani :( A pomyślcie że te fundusze mogą iść na jakiś biedaków które jeszcze DS nie mają.
Laro, porozmawiaj z panią

Posted

dziewczyny, własnie jedzie tarzanka do Bytomia z sunią cc, wraca do w-wia, moja mama miałam tam jechać, ale był wypadek i tory zablokowane, za to 22 po południu brat z mamą będą z częstochowy jechać do b-ca chyba, po co tyle kasy płacić, lepiej to na psy przeznaczyć, a ludzie by z tych wykrot dojechali do b-ca to około 25 km w jedną stronę, busy nawet jeżdzą prywatne, bo pks rzadziej

Posted

Magdo z. 22.12 z Częstochowy do Bolesławca? przez Katowice?

Magdo, próbuję skontaktować się żeby jamnior pojechał dzisiaj tym pociągiem, zobaczymy.

Słuchajcie, super, dzięki Magdo :D :D :D

Rzeczywiście uda się, osoba, której telefon podała mi Magda, dzisiaj przyjechała do Bytomia, a jutro wraca do Wrocławia. Piszę do Toffiny, kóra oferowała pomoc w przewiezieniu jamniora dalej, z Wrocławia do Bolesławca.