Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Rybka_39 napisał(a):
Bo na realny trza by dupę ruszyć :diabloti:

A no trzeba by, ale ja póki co nie mogę, ale mam nadzieje, że inni mnie wyręczą :diabloti: i że pozostanie to bez uszczerbku na ich zdrowiu (zarówno tym fizycznym jak i psychicznym) :evil_lol:.

Fajnie by było gdyby osoba/y która przejmie Czarka coś tu napisała, szczególnie jakby jakieś wskazówki co do szkolenia Czarka dostała.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Jak to?
To w końcu bierzecie go czy nie?
Na stałe ma go ktoś przejąć?

Tak na stałe ma go przejąć jakiś ds, byle nie tak jak twojego Foksa :mad:.

Posted

Czarku wypad do domu, ja alegratki musze osłom odnowić znaczy Czarusiowi i jego serdecznemu przyjacielowi Foksikowi, chociaż jeszcze chwilkę poczekam na wskazówki, na Foksie :>

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli miałoby się okazać, że Sara faktycznie pójdzie za półtora tygodnia do domu (tfu, tfu, oby nie zapeszyć), to ja jestem chętna na Czarka:) Mówiłam już pani Ani. Jakby co, to masz coś przeciwko, DG32? Bo ja z nim wychodziłam kiedyś, wiem, jaki jest - i go lubię i tak:), bardzo. Ale tak naprawdę, to poczekam, co z Sarutkiem. I wtedy, czyli za 2 tygodnie, byłoby wszystko wiadomo. A może do tego czasu... ktoś go zechce.. na DS..?

Posted

[quote name='Rybka_39']leonarda bo na Sarę są 2 rodzinki chętne, to może ta jedna Czarusia by wzięła co? ]:->[/QUOTE]

Jedna rodzinka się "posypała"...

Posted

leonarda napisał(a):
Jeśli miałoby się okazać, że Sara faktycznie pójdzie za półtora tygodnia do domu (tfu, tfu, oby nie zapeszyć), to ja jestem chętna na Czarka:) Mówiłam już pani Ani. Jakby co, to masz coś przeciwko, DG32? Bo ja z nim wychodziłam kiedyś, wiem, jaki jest - i go lubię i tak:), bardzo. Ale tak naprawdę, to poczekam, co z Sarutkiem. I wtedy, czyli za 2 tygodnie, byłoby wszystko wiadomo. A może do tego czasu... ktoś go zechce.. na DS..?

Leonardo najprawdopodobniej będę w sobotę to pogadamy, tymczasem nowe ogłoszenia dla Czarusia:

alegratka
kupiepsa
eoferty
adin
adopcjapsa
morusek.pl
swistek.pl
pineska
szerlok
cafeanimal
olx
e-gratka
rozgłos.net

i z tekstem od Rybki :loveu::

gumtree
i-bazar
katowice.cwirek
adpedia.pl
4katowice.pl
petsy
psiamania
katowiczak.pl

Posted

W sobotę rano mój pierwszy (tak w ogóle to drugi) spacer z Czarkiem. Myślę, że najlepiej, jak spróbuję na początek z linką. Tylko jak ja ją potem odplączę...:) Dzięki, DG32, za zgodę.
Po spacerze postaram się napisać, jak nasz chudy i piękny się sprawował. Czaruś, do góry!