aleb Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ooo a kapela jak się nazywa? Może coś o niej słyszałam? :razz: Świetne zdjęcia :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 jonQuilla napisał(a):no proszę ale pozytywne zdjęcia na mnie tu czekały :loveu: witaj :multi::multi: :loveu: czeesc a no fajne fajne agaciaaa napisał(a):ostatnie najlepsze :evil_lol: no taki prezydent by moogl byc ;) anetta napisał(a):No no NOOOOOO :cool3: :cool3: to se diabel poimprezowal pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) Jej, jakie szaleństwa... ;) I elektryki... :mdleje::iloveyou: http://img182.imageshack.us/img182/6315/p1050519cj1.jpg To najlepsze :evil_lol: :loveu: elektryk fajny :))))) aleb napisał(a):Ooo a kapela jak się nazywa? Może coś o niej słyszałam? :razz: Świetne zdjęcia :evil_lol: rose park dostalam druga czesc zdjec ;))) chcecie ?? dam wieczorem jak byscie chcieli ;p Quote
aleb Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hmm no to nie słyszałam o nich ;) Chcemy, oczywiście, że chcemy zdjęcia! :) :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 fajne foty:) dablica troszkes wyladniala...na szczescie:) Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 troche znajomych ;) bo ja zawsze bylam ladna tylko robie glupie miny ;p Quote
Magot Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/5865/p1050451cw2.jpg łoj no i jaki tu diabeł z Ciebie??:diabloti: Quote
Pimpek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witanko :multi: O diabelkowa, ładna jesteś ;) Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='agaciaaa']fajną masz koszulke :lol: hehe dzieki z tylu jest dalsza czesc;) [quote name='magda_drakkar']http://img443.imageshack.us/img443/5865/p1050451cw2.jpg łoj no i jaki tu diabeł z Ciebie??:diabloti: no jak to jaki ? diabelkowy! :) [quote name='Pimpek']Witanko :multi: O diabelkowa, ładna jesteś ;) a wez przestan ;p fajnie by bylo tylko szkoda ze nie prawda:placz: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 diabelkowa napisał(a):hehe dzieki z tylu jest dalsza czesc;) jaka?? pokaż fotke od tyłu :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 aleb napisał(a):Zdjęcia są super! :multi: dzieki :) agaciaaa napisał(a):jaka?? pokaż fotke od tyłu :evil_lol: jak wyjme z prania to powiem ;P ale to jest cos w stylu z przodu I'll show you my game i z tylu if you show me yours.... Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 opitolilam loganowi podwozie ;Pmniej sie brudzi i optycznie ma dluzsze lapy ;P wreszcie ubralam pizamke ktora babcia mi kupila... szkoda ze jest na 140 cm i jest przed pepek i troche mi sie wzyna pod pachy;p Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ale dużo fajnych fotek logankowych i diabełkowych. :cool3: :multi: :p Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 diabel...a po co tobie byc ladna wez mi powiedz? toz to same problemy! dziewczynki zazdroszcza i na wstepie znajomosci masz kreche...a faceci...nigdy nei wiesz czy lubia ciebie czy twoj wyglad,wiekszosc chce cie tylko wykorzystac,jestes obiektem zakladow...nic przyjemnego...lepiej byc mniej ladnym niz wybitnie ldny ktos:) a my sobie wolne zyjemy hehe:) i wcale tak sie nie pocieszam:) Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale dużo fajnych fotek logankowych i diabełkowych. :cool3: :multi: :p dzieki :)) Niki-lidka napisał(a):diabel...a po co tobie byc ladna wez mi powiedz? toz to same problemy! dziewczynki zazdroszcza i na wstepie znajomosci masz kreche...a faceci...nigdy nei wiesz czy lubia ciebie czy twoj wyglad,wiekszosc chce cie tylko wykorzystac,jestes obiektem zakladow...nic przyjemnego...lepiej byc mniej ladnym niz wybitnie ldny ktos:) a my sobie wolne zyjemy hehe:) i wcale tak sie nie pocieszam:) Niki ale z tym ze zawsze bylam ladna to sie nabijjalam ;) ja wiem ze nie jestem a jak faceci sie mna interesuja to zazwyczaj z powodu duzego biustu i jestem tego swiadoma ... niestety Ja zawsze bylam ladna tzn tak mojej babci mowili: Jakiego ma pani slicznego wnuka! To wnuczka... A ha przepraszam... ;p no a potem zaczelam byc chlopcem z biustem ;) a moj brat za to zawsze byl dziewczynka no a teraz kawal przystojniaka z niego wyrosl ... a ze mnie co ?:P Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a z ciebie chlopczyk z biustem...hehehe....jak to sie nazywa ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mocna ekipa... :evil_lol: ;) Super fotki! Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 znów ładne zdjęcia ze znajomymi :loveu::loveu: i szczęśliwy Diabeł ;) :diabloti: Hejka :multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cześć chłopcze z biustem :evil_lol: Niki ma racje :lol: Quote
Recommended Posts