Greven Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Uważaj, jakiś zakompleksiony policjant może poczuć się urażony, gdy obejrzy ostatnie fotki - te szelki w połączeniu z różowymi majtami :megagrin: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 lolek nic nie ma do rozowych majtkuuf z podpaska :) podpaska tez bardzo meska:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no nie niech to mod zobaczy:eviltong: tu niepelnoletni tez wchodza:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 diabelkowa napisał(a):nie chcialabym sie nadziac:evil_lol: :mdleje: Padłam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 diablowi jak jest chory jeszcze bardziej odpierdziela niz zwykle ;) a co do nadziana no co moze bolec ;P Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 diabelkowa napisał(a):lolek nic nie ma do rozowych majtkuuf z podpaska :) podpaska tez bardzo meska:evil_lol: Podpaska męska bo nie różowa :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 a czemu rozowy nie jest meski ? Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 diabelkowa napisał(a):a czemu rozowy nie jest meski ? Nie :diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie :diabloti: ale jak to ?:crazyeye: juz chcialam mu kupic takie szelki jak ma Chefrenek a Ty mi mowisz ze to nie meskie ? Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 diabelkowa napisał(a):ale jak to ?:crazyeye: juz chcialam mu kupic takie szelki jak ma Chefrenek a Ty mi mowisz ze to nie meskie ? Nie :diabloti: Nie som męskie :evil_lol: Som... Obleśne :eviltong: (nie cierpię różowego koloru;)) Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 ja tez na sobie nie lubie :P nie no jak zrobie sobie plombe i kupie spodnie to lolkowi chce cos zielonego kupic... moze wreszcie biedrony z lupine ale sa za waskie? Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 diabelkowa napisał(a):ja tez na sobie nie lubie :P nie no jak zrobie sobie plombe i kupie spodnie to lolkowi chce cos zielonego kupic... moze wreszcie biedrony z lupine ale sa za waskie? No one chyba są 2 cm albo coś koło tego Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 1.8 cm 200 strona !! OBLEWAMY !!:BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::chlup::chlup::pepsi::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinka::drinka::drinka::drinka::beerchug::beerchug::beerchug::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 :cool3::cool3::cool3::evil_lol::multi::multi::megagrin::smilecol::siara::sweetCyb::bigcool::bigcool::klacz::ylsuper::Cool!::bigcool::Cool!::laola::cunao::beerchug::drink1::knajpa::drinking::drinking::drinking::chlup: GRATULACJE !!!! Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A ja zaczęłam JA JA Właśnie JA :multi: :smilecol::laola::cunao::cunao::cunao::beerchug::beerchug::beerchug::drink1::drink1::morning: Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja nie pije bo mozliwe ze jeszcze bede musiala dzisaij prowadzic:evil_lol: Ale coli moge sie napic :pepsi::pepsi::BIG::new-bday::new-bday: Quote
Eriu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hihih, też mi się udało załapać na 200 :D Miziaki dla obciętego Logana :D :loveu: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A ja zaczęłam JA JA Właśnie JA :multi: :smilecol::laola::cunao::cunao::cunao::beerchug::beerchug::beerchug::drink1::drink1::morning: taak wlaasnie TY :) Marta_Ares napisał(a):Ja nie pije bo mozliwe ze jeszcze bede musiala dzisaij prowadzic:evil_lol: Ale coli moge sie napic :pepsi::pepsi::BIG::new-bday::new-bday: a tam wal to po jednym :) Eriu napisał(a):Hihih, też mi się udało załapać na 200 :D Miziaki dla obciętego Logana :D :loveu: Miziaki sie przydadza bo juz mu sie strupki robia na siusiaku :P chcecie zobaczyc jajeczka i wacusia ? :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 ale z was zboczence:P:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dobry :) Oblewamy 200 :drinking: :drinking: :drinking: Co za kobiety... jak się o męskie genitalia dopominają... :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 2000 post ci strzelil:):):):):) Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 widok malo ciekawy... i zdjecia nie oddaja kolorkow kolo szwow robia sie strupki a woreczek jest odkad go wzielismy z lecznicy ciemno czerwony... pachwinki nie sa tak czerwone jak na zdjeciu wyglada to troche lagodniej ;) to wyglada jakby mu siusiaka pochlastali a nie jajeczka usuneli a teraz kilka fotek lagodniejszych jeszcz z przed ciachania Quote
Recommended Posts