Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

Rozmaite uczucia i emocje wywołuje ta galeria - wzruszająca historia o pojawieniu się Twojego psa w domku darzącym go miłością (a pies z kolei - przywiązaniem), cudowne zdjęcia, które oglądałam z uśmiechem oraz poczuciem spokoju - że Logan jest bardzo szczęśliwym psem (i do tego zabawowym)!
Z przyjemnością obejrze kolejne zdjęcia,
pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='miroszki']Rozmaite uczucia i emocje wywołuje ta galeria - wzruszająca historia o pojawieniu się Twojego psa w domku darzącym go miłością (a pies z kolei - przywiązaniem), cudowne zdjęcia, które oglądałam z uśmiechem oraz poczuciem spokoju - że Logan jest bardzo szczęśliwym psem (i do tego zabawowym)!
Z przyjemnością obejrze kolejne zdjęcia,
pozdrawiam ;)

jejku dziekuje Ci bardzo to najmilsza rzecz jaka kolwiek uslyszalam w tej galeri :))) no mam nadzieje ze bedziesz wpadac :) podaj mi link do Twojej galerii a tymczasem jeszcze troche sniegowych fotek... sniegu brakuje na szczescie mamy fotki !

Posted

[quote name='diabelkowa']

To komu Logan ten jęzor pokazuje, do tego z lekką ignorancją macha ogonem? ;)
P/s własnej galerii jeszcze nie mamy... :roll: Trzeba się zmotywować i zeskanować więcej zdjęć, aby były różnobarwne, rozmaite i interesujące.
Pozdrawiam ciepło
;0)

Posted

a dzieeekujemy za odwiedzinki a z tym jezorkiem to on tak ogolnie do wszystkich bo to taki lobuuziak jest :)))

fot wiekszych nie wklejam bo wiekszy format w imageshack jest cos powyzej 600

Posted

Hej :)

Zgodnie z zyczeniem:
Ciasto watrobkowe robi sie tak samo jak ciasteczka watrobkowe, tylko zamiast wylewania ciasta cienka warstwa na duza blache, dalam je do malej tortownicy :p
Przepis:
składniki:
1/2 kg wątróbki drobiowej
2 szklanki mąki
1/3 szklanki oleju
3 całe jajka
troche czosnku - ja dalam granulowany i troche przyprawy typu "vegeta"
bułka tarta

wykonanie:
wątróbkę należy zmiksować na "papkę", dodać do niej pozostałe składniki i dokładnie wymieszać (np robotem kuchennym :-) ).Dużą blachę należy posmarować olejem i posypać bułką tartą albo wylozyc papierem do pieczenia. Wylać ciasto na blachę i po wierzchu również posypać delikatnie bułką tartą. Piec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez pół godziny. Następnie wyjąć, troszkę ostudzić i pokroić na kawałki. Po pokrojeniu należy ciastka dokładnie wysuszyć aby były twarde. Chodzi o to żeby ciastka były b.twarde tak jak te "sklepowe" bo inaczej spleśnieją. Przechowywać w otwartym pojemniku.
Suszenie w piekarniku na 50 st z termoobiegiem zajmuje podobno jakieś 3 godzinki, ja to robie krocej, nie mam termoobiegu tylko zwykly gazowy piekarnik uchylam drzwiczki i zmniejszam gaz.

No a torcik pieklam "na oko" sprawdzajac patyczkiem czy jest gotowy.
Uwaga bo to ciasto tez rosnie i jak sie z nim bedziecie obchodzic niedelikatnie, to moze opasc!

Smacznego :loveu:

Posted

[quote name='barbara.h']witaj! jak pępucho? zagojone? ;);)

a czemu tak mało fotek :cool3:

to dopiero poltora tygodnia od zagojenia wiec jeszcze daleka droga ;]

[quote name=':: FiGa ::']leń :mad: :mad:

od urodzenia :))

[quote name='ma-ja']Hej :)

Zgodnie z zyczeniem:
Ciasto watrobkowe robi sie tak samo jak ciasteczka watrobkowe, tylko zamiast wylewania ciasta cienka warstwa na duza blache, dalam je do malej tortownicy :p
Przepis:
składniki:
1/2 kg wątróbki drobiowej
2 szklanki mąki
1/3 szklanki oleju
3 całe jajka
troche czosnku - ja dalam granulowany i troche przyprawy typu "vegeta"
bułka tarta

wykonanie:
wątróbkę należy zmiksować na "papkę", dodać do niej pozostałe składniki i dokładnie wymieszać (np robotem kuchennym :-) ).Dużą blachę należy posmarować olejem i posypać bułką tartą albo wylozyc papierem do pieczenia. Wylać ciasto na blachę i po wierzchu również posypać delikatnie bułką tartą. Piec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez pół godziny. Następnie wyjąć, troszkę ostudzić i pokroić na kawałki. Po pokrojeniu należy ciastka dokładnie wysuszyć aby były twarde. Chodzi o to żeby ciastka były b.twarde tak jak te "sklepowe" bo inaczej spleśnieją. Przechowywać w otwartym pojemniku.
Suszenie w piekarniku na 50 st z termoobiegiem zajmuje podobno jakieś 3 godzinki, ja to robie krocej, nie mam termoobiegu tylko zwykly gazowy piekarnik uchylam drzwiczki i zmniejszam gaz.

No a torcik pieklam "na oko" sprawdzajac patyczkiem czy jest gotowy.
Uwaga bo to ciasto tez rosnie i jak sie z nim bedziecie obchodzic niedelikatnie, to moze opasc!

Smacznego :loveu:

dzieku ci dobra kobieto :)))

[quote name='Yakubbo']:lol:
Kasiu gustujesz w ciasteczkach watrobkowych?? O kule z tej strony Cie nie znalem :P

tak chce sobie na urodziny zrobic taki torcik :PP

Posted

Tu troche studniowkowych fotek ;]

Yakubbo we wlasnej osobie:evil_lol::evil_lol:

roznica we wzroscie? gdzie tam!!

bez komentarza :PPPP

hehe :P to tez bez komentarza ;)

[SIZE="1"]I juz fotki sa OK :D

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie diabełki :multi:. Piękne foty ze studniówki ale są ZA DUŻE !!
Diabeł zmniejsz je bo moder się do nich dobierze :razz:.

Posted

Kasiu zapomnialas jeszcze o 3 fotkach :D :D :D Ale ja je wzuce za Ciebie ;]

Prosze tak wygladal kibelek po tym jak Kasia z niego wyszla :D ;]

Taaa... Kasienka po kilku glebszych ;] :P

Toooofikkkk :evil_lol: :lol: :diabloti:

Ale i tak BOGRACZ byl najlepszy :P
Kasiu :* :D