Mersi1 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No na razie nie zbieramy :) mam nadzieje że się uda z tym darmowym dowozem :) Quote
Ingrid44 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Asia_Rawicz napisał(a):Jeśli p. Grażynie będzie pasowało aby odebrać go z dworca to wtedy jednego dnia przyjechałabym po Kropka, zabrałabym go do Wrocławia i na następny dzień rano pojechalibyśmy do jego nowego domku. Tak psiak nie będzie zmęczony podróżą pociągiem. To by bylo najlepsze i dla pieska i chyba dla pani ,ktora adoptuje Kropcia. Quote
Akrum Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kropek już niedługo śmigasz w podróż swojego życia, a raczej w podróż po lepsze jutro... :) teraz jeszcze cekinkowi trzeba taki super fajowski domek znaleźć :) Quote
Tia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jest jeszcze jedno wyjście w przyszłym tygodniu będzie mógł jechać ze zwrotami kosztów, może go zawieść jedna z wolontariuszek...i od razu do celu czyli do domu pani Grażyny...Tola może się dowiedzieć jaki będzie koszt...I było by bez problemu tylko trochę kasy potrzebne... Quote
Tola^^ Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Pani Grażyna może spokojnie podjechać na dworzec ... :) Bo nie robi jej to problemu. Quote
Tola^^ Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Pyta się również żeby chciała wcześniej wiedzieć o której ma być na dworcu i w jaki dzień:p Quote
Angel Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 czyli korzystamy z darmowego transportu ?:) Quote
Asia_Rawicz Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Najprawdopodobniej ja mogłabym za tydzień w piątek podjechać po psa do Poznania i w sobotę mogłabym zawieźć go do P. Grażyny. Godzina nie gra dla mnie roli. Dostosuje się do P.Grażyny. Quote
Tola^^ Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Angel napisał(a):czyli korzystamy z darmowego transportu ?:) Chyba raczej tak :) Dobra to transport w sobotę Pani Grażynie jest to obojętnie ponieważ nie pracuję.. Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 O biedny Cekinek domek mu sie stracil :(:( Quote
Tola^^ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziś jak byłam w schronisku to Cekinek jak go głaskałam zaczął się cieszyć i wskoczył mi na kolana :loveu: Byłam bardzo zaskoczona bo nigdy tak nie robił, zawsze był przygnębiony i wycofany... On naprawdę chce być kochany i mieć domek. Quote
Aquifere Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Mam pytanie. Czy Cekin może być w domu z innym psem? (młody terier) Mama była zdecydowana na Buliego, a tu siostra oddała jej swojego psa i teraz nie możemy przygarnąć Buliego:( strasznie jestem zła, no ale może to szansa dla Cekina. Quote
Tia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Cekin w schronisku dla wszystkich psów jest uległy i łagodny, wydaje mi się, że mógłby mieszkać z innym pieskiem:) Ale inaczej jest w domu a inaczej w schronisku...Ale ogółem nadaje się do innych psów... Quote
Aquifere Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Myślę, że warto spróbować wobec tego. A moja siostra to głupia krowa. Ja zbieram psy po mieście i oddaje ostatnie pieniądze na pomoc, a w rodzinie mam kogoś kto kupuje szczeniaczka i oddaje jak jej się znudzi. To już drugi raz:/ pierwszego udało mi się na szczęście odzyskać od jakiegoś obcego faceta, któremu go oddała. Jej cała się gotuje! Powinny być jakieś testy psychologiczne dla ludzi, którzy kupują psy. Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Aquifere napisał(a):Mam pytanie. Czy Cekin może być w domu z innym psem? (młody terier) Mama była zdecydowana na Buliego, a tu siostra oddała jej swojego psa i teraz nie możemy przygarnąć Buliego:( strasznie jestem zła, no ale może to szansa dla Cekina. Macie dosyc skomplikowane psie zycie. To dlaczego moze byc Cekin a nie moze byc Bulli ?? Quote
Aquifere Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Bo Buli musi być w domu sam, jeśli miałby być z innym psem to tylko gdzieś blisko Danki, żeby mogła sprawdzić jak reaguje i ewentualnie zabrać go do domu. A Cekin z tego co widziałam w opisie dogaduje się z innymi psami Quote
Tia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A jeżeli by się zdarzyło, że Cekin by nie zaakceptował tego psa(w co wątpię ale jest możliwe) to wrócił by z powrotem do schroniska?? I gdzie ma teraz iść Cekin bo się pogubiłam? Quote
Tola^^ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Zdjęcia Cekinka z soboty : Tutaj maluszek machał ogonkiem :loveu: A tutaj już smutny :-( Quote
Aquifere Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Cekin miałby trafić do mojej Mamy, była o tym mowa przy okazji Pikusia. Gdyby były jakieś problemy z drugim psiakiem to ten drugi trafiłby z powrotem do mojej siostry, ew do naszych dziadków. Cekina nigdy nie oddałybyśmy do schroniska. Quote
Recommended Posts